Hem şoktayım hem üzgünüm

Sırf o kv ye inat mücadele et , kocanı kazan,yavaş yavaş sevginizi daha da güclendir , en sonunda eşin yeter anne sen karısma diyecek noktaya gelsin dicem.eşini yuvanı kvnin eline bırakma dicem ama yorgunsun, halin kalmamiş artik.ve bu baya uzun bir süreç.

Sen ailene gelmesi için hiç teklif etme. Sende onun ailesine gitme. Hiç onlarla ilgili eşinle konuşma. Ama eşinle aranı iyi tut. Huzursuzluk yapma. Bir müddet sonra O sana diyecek hadi annenlere gidelim diye. Sen önemsedikce o daha çok kendini çeker. Umursama. Birde böyle dene. Herşeyin hayırlısı olsun. Üzmeyin kendiniz. Evliliğin ilk yıllarında böyel şeyler olur, evllilik oturdukça her şey rayına girer.

Bekar ve dul kadinlarin nesi var ki??
iyi bir sey soylerken kötü bir sey demissiniz.

neyse konuya gelecek olursak
Konu Sahibi hiiiic belli etme
Esinle aileler hakkinda hiic konusma
Annemler selam söyledi de yalnizca
Onun ailesine gidilecegi zaman da hasta falan oluver
Isin olsun canin istemesin vs vs
Ama surat yapma
Benden selam soyle cok dersin esine.

Gerekirse bayram ziyaretine bile yalniz git ailene
Ama esinin yaptiklarinin aynisini yap sadece misilleme yapar gibi yapma.
Sen gelmedin diye ben gelmiyorum deme mesela
O sana sıkılıyorum mu dedi sen de oyle de
Beni birak hayatim sen git gor anneni cok selam söyle filan de yani esinle aran iyi.olsun ve kv hakkinda hiç olumsuz konusma
Böylece kv nin senin hakkinda kotu konusmasi esine batmaya başlayacak
Ama anne o senin hakkinda hiçbir sey demiyor sen neden boyle yapıyorsun demeye baslayacak

diye dusunuyorum
Tabi sabır lazim biraz
Simdi kavga etsen eline hicbir sey geçmez
konusmalarini dinledin diye seni suclar

sakin sakin takil hic uzulme hic trip yapma

Elbetteki kötü bişeyleri yok. Bir zaman bende bekardım ve şuan dul(!) oluyorum, çünkü boşanıyorum.

Yalnız gitmekten bahsediyorum. Şuan bekar ve dul(!) olduğum için yalnız gidiyorum ailemin yanına!!! Gururla gidiyorum, ohhh çok şükür. Ama evliyken ailenizin yanına her seferinde yalnız gitmek zoruna gidiyor insanın. Heleki karşınızdaki insan saçma sapan bir mevzudan yalnız bırakıyorsa, ailenizle görüşmeyi reddediyorsa... Bunu kastediyorum, kimseyi kötülediğim yada aşağıladığım yok, estağfirullah ne haddime...

Demek istediğinizi simdi anladım,

Ben bayramda yalniz gidicem aileme
Genelde öyle yaparim
Ve hic kendimi bekar ya da dul gibi hissetmiyorum esim de kendi ailesine gider
Bence çevreye nasıl imaj yansıttığımıza bagli.
Bizde herkes ailesiyle ayri zaman geçiriyor diyip geciyoruz, kimse bisey demiyor artik.

Maşallah sizeee ne güzel

Bizde öyle bir durum yoktu, öyle bir saygı, öyle bir hoşgörü, öyle bir anlayış yoktu. Eş olacak kişinin ailesine gidilirdi, zaten her gün görüşülürdü (alt katta oturuyordu ailesi) ama benim aileme gelince ASLA gidilmezdi. Çünkü kına gecesinde biz onları kınaya kaldırmamışız. Sebepte bu. Buyüzden görmek istemiyormuş ailemi.

Böyle saçma bir sebepten ailemi suçlaması, aileme sırt çevirmesi ve aileme gelmemesi zoruma gidiyordu. Aman neyseki kurtuldum artık:)) çok bile dayanmışım 8 ay..

Evlilik çok fedakarlık ister ama senin ki cefakarlıkla dolmuş. Eşin senin ailene gitmiyorsa sende onunkine gitme bence. Bayramda filan. Ve bunu açıklarken gayet sakin, kararlı ve kendinden emin olarak yap. Kavga halinde ya da sinirlerin, sesin yükseldiği bir anda değil. Siz ikiniz çoktan kendi ailenizi kurmuşsunuz ancak eşin bunu idrak etmekle güçlük çekiyor gibi. Biraz aklının başına gelmesi lazım. Ne yapacak yani annesi girme karının koynuna ( afedersiniz, çok özür dilerim) dese girmeyecek mi?

Ben iki yıldır tükendim bıktım gücüm yok mecalim yok hala bile kendime gelemedim her tarafım uyuşuk midem bulanıyor

Evliliğimin pek rayına gireceğini sanmıyorum ben artık umutlarımı tükettim ve ben tükendim

Ailem hakkında kötü konuşmuşlar karın pis demiş benim içimden gelmiyor ki bi şey yapmakk aram nasıl iyi olacak

Evliliğimin pek rayına gireceğini sanmıyorum ben artık umutlarımı tükettim ve ben tükendim
Şimdi hamilelik ve hormonların etkisiyle böyle düşünüyorsunuz. Siz önce kendinizi düşünün. Bebeğinizi düşünün. Kayınvalide de çok titizse tutar bir yardımcı yaptırır. Ama siz ses çıkarmazsanız, kimse sizi düşünmez. Bak görümceniz nasıl kendini düşünüyor. Tatile gidiyor, Annesini düşünmüyor. Sizde önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Bunu yaparken karşı tarafa çaktırmadan, çok rahatsız olduğunuz için yapamadığınızı söyleyin. Yani inatlaşmadan, tartışmadan yapın.

uww ben hic dayanamam zindan ederim herkese ortaalii yikarim cok sinirler yaa Allahndan bulsun o kaynana edepsizz terbiyesizz ahlaksizz ayyy ta burdan sinirlendim bak

Hamile değilim ki

uww ben hic dayanamam zindan ederim herkese ortaalii yikarim cok sinirler yaa Allahndan bulsun o kaynana edepsizz terbiyesizz ahlaksizz ayyy ta burdan sinirlendim bak
Benim umutlarımı hayallerimi çaldılar eşimle arama girdiler ne yapacam bilmiyorum konuşulmuyor eşimle eğer konuyu eşime açarsam gururumdan duramam artık bu evde

Şu an bu konuşmaları dinleyip sessiz kalman ne kadar sakin bi karakter olduğunu gösteriyor aslında ama karşına al konuş bence seçim senin de bu şekilde aile olamazsınızki helede çocuk olduğunda düşünemiyorum neler yaşayacağını mesleğin varmış şimdi atamanamazsan sonra atanırsın evlilik olmuyorsa olmaz zorlama Allah yardımcın olsun

Benim umutlarımı hayallerimi çaldılar eşimle arama girdiler ne yapacam bilmiyorum konuşulmuyor eşimle eğer konuyu eşime açarsam gururumdan duramam artık bu evde
cnm 7snde neyse 70de ayni olur ama güzelce al karşına konuş madem
kavga etsen nolcak sen yıprancaksın

Haklısınız böyle ömür geçmez ki nasıl olacak bende bilmiyorum aslında sakin biri değilim ama artık bıktım konuşsam da karşımdakiler anlamaz ki içime ata ata hasta olacam dün gecedendir bacaklarım uyuşuk

Ben görümcelerimle ilgili bi şey yazmadım ki o nerden çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…