Kimse ailesini atamaz bunu ne biz eşlerimizden isteyebiliriz nede onlar bizden ama mesafeyide bilmeliyiz onlarda bilmeli senin eşin henüz daha bi aile olduğunun farkında değil çok üzüldüm senin adınaHaklısınız böyle ömür geçmez ki nasıl olacak bende bilmiyorum aslında sakin biri değilim ama artık bıktım konuşsam da karşımdakiler anlamaz ki içime ata ata hasta olacam dün gecedendir bacaklarım uyuşuk
Benim durumum hiç içaçıcı görünmüyor bi de üstüne eşim benden çocuk istiyor nasıl bi mantık anlamadımKimse ailesini atamaz bunu ne biz eşlerimizden isteyebiliriz nede onlar bizden ama mesafeyide bilmeliyiz onlarda bilmeli senin eşin henüz daha bi aile olduğunun farkında değil çok üzüldüm senin adına
benim ailem hiç bir şey yapmadım geçen yaz ikimiz sorun yaşadık kv zaten kıskanç çok çık kötü niyetli ama eşimin gözünde bi melek. Ailemi de çook kötülemişti eşime beni kötülemiştiKvnizden çok eşinize şok oldum.Sizinle ailenize gelmek için annesinden izin mi istiyor?
Ne yaptı Aileniz de bu duruma geldiniz?
Canim cok benzer durumlari yasamisiz seninle bi an anlattiklarinda resmen kendimi gördümm maalesef.. boyle erkekleri de kv de Allah bildigi gibi yapsin yaaa.. benimkide aynu ben ilk evlendigimiz zamanlarda hic konduramazdim meger kv arkamdan neler neler yapmis yalani ortaya cikincada aglamalar duygu sömüruleri ve zayif karakterli oglu annesinin biynuna atlar.. hiiic takma kafana sen esinle arani iyi tut yeter emin ol esin dd zmani gelince annesinin yaptigi hatayi gorucek hatta annesiyle mesafe koyup senin ailene yonelicek sadece sabirli olSelam kızlar konuya nasıl giriş yapacam bilmiyorum elim titriyor çok kötüyüm
2 yıllık evliyim eşimle uzun beraberlikten sonra evlendik.
Geçen yaz eşimle sorun yaşadık. Bana ve aileme göre büyütülmeyecek bi şeydi onlara göre de çok çok büyük bi sorundu yada onlar bana bahane aradılar ve o sorundan sonra sürekli eşimi doldurdular hayatı bana zindan ettiler eşim hep annesinden etkileniyor tabi yanlış anlaşılmasın eşimi savunmuyorum çocuk gibi davranmak onun suçu.
Hep ailemi suçladılar halbuki ilk günden beri kv yüzünden evliliğim zehir oldu üç aylık evliyken psikolojim bozuldu hep intiharı düşündüm kendi kendime ağladım konuştum vs.
Eşim aileme gelmez ailemi suçlar ramazan dolayısıyla aradaki buzları eritmek için anneme yemeğe gidelim dedim anneme biz gelelim dedim eşime de annem davet ediyor dedim eşimde tamam dedi.
Neyse günü geldi işe gitti akşam anneme gidecez falan birden iftara yakın aradı yoğunum gelemiyorum seni bırakayım dedi. Bende gel yemek ye git dedim bakarız dedi ve beni bıraktı gitti yukarı dahi çıkmadı bende hep şüphelendim iş bahaneydi dedim ve bugün telefonunu karıştırırken arama kaydedici diye bi şey var onda kimle konuşmuşsa konuşmalar kaydolmuş. Arama kaydına baktım annesiyle konuşması yok arama kaydedici programına baktım annesiyle o gün ki konuşması var ve annesine danışıyor gideyim mi diye anbesi de karın gitsin sen gitme yalancılar falan diyo eşimde baktılar ben gitmiyorum o yüzden çağırdılar diyo annesi de işim var gelemem de diyor dönüştede yorgunum de aşağı insin diyor. Annesi bize gel bizde yemek ye diyor eşin bilir ister kabul eder ister etmez gitme diyor o da tamam diyor.
Kızlar karışık oldu uzun oldu ama çok kötüyüm ellerim titriyor uyuyamıyorum ne yapacam eşime şimdi söylemeyi düşünmüyorum
Hey Allah im ya ne insanlar var.Peki siz kv denize gidiyor musunuzbenim ailem hiç bir şey yapmadım geçen yaz ikimiz sorun yaşadık kv zaten kıskanç çok çık kötü niyetli ama eşimin gözünde bi melek. Ailemi de çook kötülemişti eşime beni kötülemişti
Gayette güzel yuvaları oluyor böylelerinin şansı taşları yarıyor. Gayette güzel geçiniyorlarYazıklar olsun böyle kötü karakterli insanların var olduğunu bilmek çok üzücü. Eşin devam etsin annesini dinlemeye
Yuva yıkanın yuvası olmaz bilmiyo mu cahil kadın. Hadlerini bildir. Sesini çıkar. Sessiz kalma şu haksızlık karşısında.
Canım herkes düzelir bunlar düzelmez benim umudum yok kalmadı beklentim de yok artık. Asıl şu saatten sonra sorunlar başlayacak bende kıssasa kıssas yapacamCanim cok benzer durumlari yasamisiz seninle bi an anlattiklarinda resmen kendimi gördümm maalesef.. boyle erkekleri de kv de Allah bildigi gibi yapsin yaaa.. benimkide aynu ben ilk evlendigimiz zamanlarda hic konduramazdim meger kv arkamdan neler neler yapmis yalani ortaya cikincada aglamalar duygu sömüruleri ve zayif karakterli oglu annesinin biynuna atlar.. hiiic takma kafana sen esinle arani iyi tut yeter emin ol esin dd zmani gelince annesinin yaptigi hatayi gorucek hatta annesiyle mesafe koyup senin ailene yonelicek sadece sabirli ol
Evet insanlık adına üstüme düşeni yaptım bende suçluyum dememek için ama iyilik yaramıyorHey Allah im ya ne insanlar var.Peki siz kv denize gidiyor musunuz
anne olma hayallerimi aldılar bendenkv melek diyemeyeceğim elbette ama suçun %99.9 u eşinde.. şu konuşmayı eşimin yaptığını yakalasam zerre değeri kalmazdı gözümde. adamı al karşına konuş. kararlarını kendisi verecek olgunluğa gelmeden bir daha çocuk konusunu açmasın sana....
Bak canim eger esini seviyosan sadece sabret bak gor hersey nasil.yoluna giriyo emin ol anlattiklarinin aynisini hatta daha fazlasini ben de yasadim ama sabret goruceksin o kv nasil oglundan ayri kaliyo esin nasil senin yaninda duruyo sadece sabret eger ofkeyle hareket edersen kv istedigi olur sen sakin ol ve kartlarini acik oynama sakin kv karsi mesafeni koy ve esin evinde mutlu olsun ki o lanet annesinin sozunu dinlemesin inu arayip biseyler sormasinn oyle anneler de Allahindan bulsunnCanım herkes düzelir bunlar düzelmez benim umudum yok kalmadı beklentim de yok artık. Asıl şu saatten sonra sorunlar başlayacak bende kıssasa kıssas yapacam
Koca olmayi beceremezler ama cocuk isterler :) Allahimm aynisi benimkide yaaaBenim durumum hiç içaçıcı görünmüyor bi de üstüne eşim benden çocuk istiyor nasıl bi mantık anlamadım
Kiizz elti falan olsak ancak bu kadar olurr yaaabenim ailem hiç bir şey yapmadım geçen yaz ikimiz sorun yaşadık kv zaten kıskanç çok çık kötü niyetli ama eşimin gözünde bi melek. Ailemi de çook kötülemişti eşime beni kötülemişti
Bu kayinvalideye ne demeli simdi! Hadi o degilde ona uyan akil alan oglana ne demeli!Selam kızlar konuya nasıl giriş yapacam bilmiyorum elim titriyor çok kötüyüm
2 yıllık evliyim eşimle uzun beraberlikten sonra evlendik.
Geçen yaz eşimle sorun yaşadık. Bana ve aileme göre büyütülmeyecek bi şeydi onlara göre de çok çok büyük bi sorundu yada onlar bana bahane aradılar ve o sorundan sonra sürekli eşimi doldurdular hayatı bana zindan ettiler eşim hep annesinden etkileniyor tabi yanlış anlaşılmasın eşimi savunmuyorum çocuk gibi davranmak onun suçu.
Hep ailemi suçladılar halbuki ilk günden beri kv yüzünden evliliğim zehir oldu üç aylık evliyken psikolojim bozuldu hep intiharı düşündüm kendi kendime ağladım konuştum vs.
Eşim aileme gelmez ailemi suçlar ramazan dolayısıyla aradaki buzları eritmek için anneme yemeğe gidelim dedim anneme biz gelelim dedim eşime de annem davet ediyor dedim eşimde tamam dedi.
Neyse günü geldi işe gitti akşam anneme gidecez falan birden iftara yakın aradı yoğunum gelemiyorum seni bırakayım dedi. Bende gel yemek ye git dedim bakarız dedi ve beni bıraktı gitti yukarı dahi çıkmadı bende hep şüphelendim iş bahaneydi dedim ve bugün telefonunu karıştırırken arama kaydedici diye bi şey var onda kimle konuşmuşsa konuşmalar kaydolmuş. Arama kaydına baktım annesiyle konuşması yok arama kaydedici programına baktım annesiyle o gün ki konuşması var ve annesine danışıyor gideyim mi diye anbesi de karın gitsin sen gitme yalancılar falan diyo eşimde baktılar ben gitmiyorum o yüzden çağırdılar diyo annesi de işim var gelemem de diyor dönüştede yorgunum de aşağı insin diyor. Annesi bize gel bizde yemek ye diyor eşin bilir ister kabul eder ister etmez gitme diyor o da tamam diyor.
Kızlar karışık oldu uzun oldu ama çok kötüyüm ellerim titriyor uyuyamıyorum ne yapacam eşime şimdi söylemeyi düşünmüyorum
Sonrası yok ki bi ömür nasıl olacak telde konuşmuşlar ailemi kötülemişler beni kötülemiş kadın daha neler nelerBu kayinvalideye ne demeli simdi! Hadi o degilde ona uyan akil alan oglana ne demeli!
Vur yuzune gitsin! Annen mi dolduruyo seni de
İki arada kalmak cok kotu hadi o aksami bi sekilde gecirmissin atlatmissin peki ya sonrasi??
Benim yaşadıklarım çok ağır geliyor. Bunlar gibisi var mıdır ki. Şu an ayrılsak zil takıp oynarKiizz elti falan olsak ancak bu kadar olurr yaaa( her mesajindakendimi buluyorumm
Senin çocuğun var mı. Çok şükür şimdi adet oldum yeniden korunacam ama nasıl bilmiyorum eşim korunmuyorKoca olmayi beceremezler ama cocuk isterler :) Allahimm aynisi benimkide yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?