Hem şoktayım hem üzgünüm

Kimse ailesini atamaz bunu ne biz eşlerimizden isteyebiliriz nede onlar bizden ama mesafeyide bilmeliyiz onlarda bilmeli senin eşin henüz daha bi aile olduğunun farkında değil çok üzüldüm senin adına

Kimse ailesini atamaz bunu ne biz eşlerimizden isteyebiliriz nede onlar bizden ama mesafeyide bilmeliyiz onlarda bilmeli senin eşin henüz daha bi aile olduğunun farkında değil çok üzüldüm senin adına
Benim durumum hiç içaçıcı görünmüyor bi de üstüne eşim benden çocuk istiyor nasıl bi mantık anlamadım

Kvnizden çok eşinize şok oldum.Sizinle ailenize gelmek için annesinden izin mi istiyor?
Ne yaptı Aileniz de bu duruma geldiniz?

Kvnizden çok eşinize şok oldum.Sizinle ailenize gelmek için annesinden izin mi istiyor?
Ne yaptı Aileniz de bu duruma geldiniz?
benim ailem hiç bir şey yapmadım geçen yaz ikimiz sorun yaşadık kv zaten kıskanç çok çık kötü niyetli ama eşimin gözünde bi melek. Ailemi de çook kötülemişti eşime beni kötülemişti

Yazıklar olsun böyle kötü karakterli insanların var olduğunu bilmek çok üzücü. Eşin devam etsin annesini dinlemeye
Yuva yıkanın yuvası olmaz bilmiyo mu cahil kadın. Hadlerini bildir. Sesini çıkar. Sessiz kalma şu haksızlık karşısında.

Alenen kötülük yapan insan kendi annem olsa kabullenemezdim sanırım siz niye kendinizi uzuyorsunuz eşinize tabir alın annem Annem diyorsun madem kapı orda diyip gösterin boylelerine alttan almak yaramıyor maalesef kendinizi uzmesine nolur

Canim cok benzer durumlari yasamisiz seninle bi an anlattiklarinda resmen kendimi gördümm maalesef.. boyle erkekleri de kv de Allah bildigi gibi yapsin yaaa.. benimkide aynu ben ilk evlendigimiz zamanlarda hic konduramazdim meger kv arkamdan neler neler yapmis yalani ortaya cikincada aglamalar duygu sömüruleri ve zayif karakterli oglu annesinin biynuna atlar.. hiiic takma kafana sen esinle arani iyi tut yeter emin ol esin dd zmani gelince annesinin yaptigi hatayi gorucek hatta annesiyle mesafe koyup senin ailene yonelicek sadece sabirli ol

Hey Allah im ya ne insanlar var.Peki siz kv denize gidiyor musunuz

kv melek diyemeyeceğim elbette ama suçun %99.9 u eşinde.. şu konuşmayı eşimin yaptığını yakalasam zerre değeri kalmazdı gözümde. adamı al karşına konuş. kararlarını kendisi verecek olgunluğa gelmeden bir daha çocuk konusunu açmasın sana....

Gayette güzel yuvaları oluyor böylelerinin şansı taşları yarıyor. Gayette güzel geçiniyorlar

Canım herkes düzelir bunlar düzelmez benim umudum yok kalmadı beklentim de yok artık. Asıl şu saatten sonra sorunlar başlayacak bende kıssasa kıssas yapacam

anne olma hayallerimi aldılar benden

Canım herkes düzelir bunlar düzelmez benim umudum yok kalmadı beklentim de yok artık. Asıl şu saatten sonra sorunlar başlayacak bende kıssasa kıssas yapacam
Bak canim eger esini seviyosan sadece sabret bak gor hersey nasil.yoluna giriyo emin ol anlattiklarinin aynisini hatta daha fazlasini ben de yasadim ama sabret goruceksin o kv nasil oglundan ayri kaliyo esin nasil senin yaninda duruyo sadece sabret eger ofkeyle hareket edersen kv istedigi olur sen sakin ol ve kartlarini acik oynama sakin kv karsi mesafeni koy ve esin evinde mutlu olsun ki o lanet annesinin sozunu dinlemesin inu arayip biseyler sormasinn oyle anneler de Allahindan bulsunn

Kiizz elti falan olsak ancak bu kadar olurr yaaa ( her mesajindakendimi buluyorumm

Bu kayinvalideye ne demeli simdi! Hadi o degilde ona uyan akil alan oglana ne demeli!
Vur yuzune gitsin! Annen mi dolduruyo seni de
İki arada kalmak cok kotu hadi o aksami bi sekilde gecirmissin atlatmissin peki ya sonrasi??

Bu kayinvalideye ne demeli simdi! Hadi o degilde ona uyan akil alan oglana ne demeli!
Vur yuzune gitsin! Annen mi dolduruyo seni de
İki arada kalmak cok kotu hadi o aksami bi sekilde gecirmissin atlatmissin peki ya sonrasi??
Sonrası yok ki bi ömür nasıl olacak telde konuşmuşlar ailemi kötülemişler beni kötülemiş kadın daha neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…