Hem şoktayım hem üzgünüm

Ben olsam o kocayı o gece yerin dibine gömerdim.
Ama sen daha yapıcı olacaksın madem. Öncelikle ailenle eşinin arasını yapmaya çalışma derim, istemeden gelip gitse ailen memnun mu olacak sanki. Ailen uzak olsa bile seninle mutlu olduğunu bilmek daha çok ister emin ol buna. O yüzden boşver bayramı seyranı gelmezse gelmesin. Ama sen sık sık git gör aileni, onlara verdiğin değeri eşinin görmesini de sağla. Annene elin boş gitme mesela, annem şunu sever bunu sever de hediye al.
Onun ailesine karşı olduğun gibi ol, zaten bu kv insanın kendi kanı olsa sevilmez. Boşver, mesafeli görüş. Eşinin oba danışacağı bir şey bırakma ortada. Örneğin ben olsam bayram için, eşime şey derim, aman boşver sen gelme, biz ana kız muhabbet ederiz şimdi, senin canın sıkılır, sen evde dinlen derim. Asla davet etmem.

K.validenjn yaptigi cok ayip ama en buyuk hata esinde bence yani annesini arayip anne gidiyimmi diye sormasi sacmalik otesi birsey.esin cocukmu akli fikri yokmu?
Simdi esine bu kaydi dinledigini soylesen suçlu sen cikarsin benim telefonumu neden karistiriyorsuna kadar gider.ben olsam hic ugrasmam esini aileme goturmeye..cok zor bir durum ne yapmalisiniz bende sasirdim.kvalide buyuktur onun yapici olmasi lazimken birde gitme bahane et yalancilar diyor nasil dolduruyor oglunu.Allah islah etsin.ben duramazdim herhalde esimle konusurdum

Olaylar öyle olmuyor her bayram beni annesine götürür akşam anca çıkarız bi iki saat annemde otururuz. Sanırım artık öyle olmayacak akşam beni anneme bırakıp gidecek ama artık onların değil benim istediğim olacak inceldiği yerden kopar böyle insanlar nasıl sevilir ki sanki eşim bitti benim için şu an üstünden zaman geçince o şoku da üstümden attım biraz da olsa allaha havale ediyorum tek dileğim atanmak

doğum kontrol hapı alacaksın tabiki, korunursunda o adamın sana dokunmasına nasıl katlanırsın bilemiyorum.
Katlanamam ki mümkün oldukça uzak duruyorum orucu bahane ettim şimdi de adet oldum 4-5 gün de o var uzağım soğuğum ömür boyu unutamam ki annesinin aileme açlar deyişini karın pis deyişini bittiler benim için

Eşimle konuşursam gururumdan durmamam lazım. Böyleleri nnasıl can verecek ki

Ne desem bilmiyorum bı insan neden bunu yapar ki resmen eşini dolduruyor Allah ıslah etsin çok üzüldüm sana isim var deyim kendi annesinde yemek yemesi sana resmen saygısızlık yapmış ne denir bilmiyorum bence bu sakinleşince al karşına konuş

Konuşacam bu böyle gitmeyecek. Bi kaç defa çaktırmadan laf soktum sustu hiç bir şey demedi her şeyin bi günü zamanı var allaha havale ettim ben rabbim duysun sesimi bu hayırlı günlerde benim içimi yaktılar ya.
Eşimi aramış ona karın pis diyor allah görsün duysun kimse bugünki üstünlüğüne aldanmasın her gecenin bi de sabahı var

kaynananın konuşmaları önemli değil kocan olacak kişiliksiz annesine ne diyor sen onu de hele ,annesine katılıyor mu konuşmalarda?

kaynananın konuşmaları önemli değil kocan olacak kişiliksiz annesine ne diyor sen onu de hele ,annesine katılıyor mu konuşmalarda?
Evet katılıyor bi tek beni kötüleyince susuyor yorum yapmıyor ama ailemi kötülüyorlar.zaten beni üzen de bu oldu ya ama bu böyle kalmayacak

bugün ikidir arıyor kv illa yemeğe gel bi ilgilenmeler hastayım gelemiyorum dedim sanki o konuşmaları yapan o değilmiş gibi. Ben gitmeyecem eşim gidecek biraz daha çekiştirecekler allaha havale ettim..
İşte insanlar böyle içlerine girmedikçe tanıyamazsın

cehenneme giden herkes odununu kendi taşırmış derler ya, o geldi aklıma.
tövbe edince silinen bir günah değil ki şu kul hakkı. cidden ilginç.
Allah yardımcınız olsun, nasıl bir iç kalkıklığıyla o adamın yüzüne bakmak zorundasınız şu an kimbilir.
tahayyül edemiyorum.

Ne güzel yazmışsınız.
Cehenneme giden kendi odununu taşırmış
Evet sevgim yok gibi saygım yok nasıl olacak ne olacak diye düşünüyorum bi lokma ekmek yiyince bile acaba diyorum

Siz bu kv nin evine birdaha adımm atmayın okadar net. Ama eşiniz ne olacak bilmiyorum

Gitmeyecem allah haklarından gelsin ne diyeyim. Gitmediğim için de eşimi dolduracak hatta eşim şu an annesin de allah bilir ne konuşacaklar. Zaten bi tel bile yetiyor

Kiz bu kaynananayi kazana koyup kaynatmali cadalas kadinn. Sakin ol canimm onun istedigi yuvani hursuzlastirmak sakin istediğini verme esin senin ailene tutumu nasilsa sende aynj sekilde ailesine göster

Kiz bu kaynananayi kazana koyup kaynatmali cadalas kadinn. Sakin ol canimm onun istedigi yuvani hursuzlastirmak sakin istediğini verme esin senin ailene tutumu nasilsa sende aynj sekilde ailesine göster
Ailemi silmiş kvnin desteğiyle

Gercekten cok kötü..ama gercek yüzünü gördünüz ..insan biraz olgun olur..annelik bu mu sanki..
Esinizde cocuk gibi..ben bile kendimi tutamayabilirim ki normalde cok sakinimdir..Allah kolaylik versin ne yazacagimi bilemedim

Gercekten cok kötü..ama gercek yüzünü gördünüz ..insan biraz olgun olur..annelik bu mu sanki..
Esinizde cocuk gibi..ben bile kendimi tutamayabilirim ki normalde cok sakinimdir..Allah kolaylik versin ne yazacagimi bilemedim
bende ne yapacağımı bilmiyorum şaştım kaldım

Keşke gidip
Eşinin telefonunu alıp birşeye bakacağım bahanesi ile
İkisinin bulunduğu ortamda kaydı açsaydın aaa bu ne diye
Sonrada bütün irtibatı keserdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…