Henüz doğmamış bebek ve boşanmak.

Sabahtan çıkar mutfak masasına ver yemek listesini sarması dolması corbası tatlısı.Bütün gün tembel tembel yattın mı .Ben para kazandım dersin .
Bunlar icin yuvanı bozma .Ayy canım benim diye sarıl sıkıstır .Ne taktikciker var he heyt .

Canım kalmış bir haftan. Son hafta 5 saat yolculuk yapman da çok riskli olur bence bir yere gitme. Annenler gelsin en iyisi.

Kp nim baska sehire gidip kv nin yalniz kalmasi senin sorunun degil.

O da gitseymis kocasiyla!!!

Ben olsam esimle net bir dille konusurum.

Annesini artik bu evde bu sıklıkta istemedigimi aksi halde bosanacagimi soylerim.

Kendi bilir.
Kimse kimsenim annesini poh pohlamak zorunda degil!!!!!!!!!!

Bir daha gelmeyeceksin dunyaya.

Bosan gerekirse

Eşinize boşanmak isteğinizi söylediniz mi?

Belki durumun ciddiyetini anlarsa düzelir

Basta senin şımarıklığın olarak dusundum ta ki not kismini okuyana kadar...
esinle bosanmakta haklisin..
ancak bebegini kucagina alinca esin belki 360 derece degisir seni ve bebegini ailesinden daha önde tutar belki boyleleri yok degil oldu
hem dogar dogmaz babasizliktan mahrum etme
ben en cok bebegine uzuldum madem esin boyle keske cocuk islerine girismeseydin demicem olan olmus ama bebegini babasiz yasatma 3 4 sene derim
bebegin babam nerde diyince ne cevap vereceksin onlari dusun 3 4 sene daha sabret o zmn esinin bu hakaretlerini cocugun o minicik kalbiyle hissedip kendisi babasinin yanlisini gorur ve ilerde senin yuzundem babami goremiyorum diyemez
3 4 yasindaki cocuk herseyi senden benden daha iyi anlar ama bebekken ayrilma cok yanlis yaparsin

Çok yemek yapıp sık çamaşır yıkayan tembel mi olur yahu?

Düşük tehlikesi bile olsa en iyi KV uzak KV.

37. Haftaya kadar çalışırken(ağır psikiyatri ve madde tedavisi gören bireylerin bulunduğu merkezde çalışıyordum)
Böyle bir yerde 37 haftalık hamileyken ,seni değil cebini düşünen insanlardan uzak dur lütfen . Madde bagimlilariyla uğraşmak gerçekten zor .kriz anında istemeden sana zarar bile verebilirler . Bide hamilesin ,çok tehlikeli ..birebir madde bagimlilarinin kaldığı bir merkezde 1 aya yakın vakit geçirdim ,gözlemledim ,aslında kuzu gibiler .yalnız madde bulamayınca canavara donusuyorlar. Kaç kere kavganın göbeğinde kaldım ,8 aylık hamileydim .bir tanesi serum şişesini fırlattı ,parçaları üzerime yağdı ,ufak tefek siyriklarla kurtuldum .çok da iyi bir çocuktu .krizini unutup saatlerce benimle ilgilendi ve özür diledi .bu bana denk geldi ,daha kötüsü de sana denk gelebilir .

Bu arada kimseye hizmet etmek zorunda değilsin , hamile olsan da olmasan da .. herkes paşa keyfinden feragat edip g.tünü toplamayı bilecek ..sebeplerini haklı buldum . Bence de boşanmak hakkındır artık ..

Ben cocuklu bosananlardanim. Pisman miyim hayir. Ama sana su tavsiyeyi verebilirim. Dogum iznine ayrildiginda annenin bakmasini iste ve ben olsam dogumu annenlerin oldugu sehirde yapardim sonra da lohusaligimi orada gecirirdim. Esinin de dogum izni var, doguma o da gelebilir annenizin oldugu sehire. Bu surede kv de de evine gider.
Yoksa bebek olduktan sonra bu kadin torun sevme bahanesine hic gitmez. Lohusalik sendromunda da hic cekilmez.
Ya da en kotu ihtimal bir cinnet gecirip tabagi bardagi kirip esine annen bu eve gelmeyecek istemiyorum diyeceksin. Uc kisi yurumez bu evlilik.

Hemen fevri davranmayın.Az kalmış doğuma.Gidin annenizin yanında yapın doğumu.Hem orda size bir güzel bakarlar laf eden söz eden olamaz belki.Hem de eşiniz yokluğunuzu anlar böylelikle.

Sende hasta ol ağla naza çek kendini. Adeta eşinin canına düş. Ama yüzünü asmadan. Kv yi yok sayarak. Mesela gereksiz ütü dedi, ütülemeyince tüyleri uçuşuyor çok hapşuruyorum huylanıyorum filan diye uydur, yürüyüşe çıktın diye laf ederse, eşine de ki, sabahtan akşama kadar aynı evdeyiz afedersin gazım oluyor yürüyüşte hallediyorum de, ortalığı toplamadoysan midem bulandı başım döndü uykum geldi de naza çek. Güleryüzlü ol, kv laf edecekse eşinin duymasını sağla, gerekirse üzülüp ağla ve duygu sömürüsü yap :) çok basit şeyler bunlar için hamile hamile canını sıktığını değmez :)

Valla canım karşılıklı adam akıllı güzelce konuşun son kez. Artık sonra ailenizi bilgilendirirsiniz. Ona göre gereğini yaparlar.

kayınvalide konusu bi şekilde çözülür eşin yanında olursa ama karısına küfretmesi ne demek??

Siz çalışan bir kadınsınız. Evde hizmetçi değilsiniz. Kendinizi çok ezdirmişsiniz kocanıza. Ev işlerinin yarı yarıya paylaşılması gerekli. Üstüne üstlük hamileyseniz onun daha çok iş yapması lazım. Neden kabul ediyorsunuz? Neden yemekleri hep siz hazırlıyorsunuz? Eşinizden ve eşinizin ailesinin kafa yapısından hoşlanmadım. Ben sizin yerinizde olsam ev işlerini uc yıl boyunca hep ben yaptıysam sonraki uc yıl boyunca sadece esimin yapmasını isterdim. Böylece evin temizliğinden, yemeklerin güzelliğinden de o sorumlu olurdu. Sonra da annemi eve misafir olarak çağırırdım. Hadi bakalım. Anlamıyorum yani bu kadar büyük haksızlıklara karşı nasıl bu kadar sakin oluyorsunuz? Önce evde bu adamı hizmetçi gibi çalıştırın, intikamınızı alın, ondan sonra da boşayın.

Canım benim Ya, hamileliğinin 39.haftasinda sana düsündürttügü şeye bak... seni çok iyi anlıyorum, benzer sebeplerden ben de boşanmayı düşünüyorum. Benim çocuğum 2,5 yasında. Ama bu tür şeyler bıktırıyor gerçekten. Doğum yapinca bi de lohusa halinle daha hassas olucaksın, katlanmak daha zor olabilir... en azindan doğumunu annenlerin yaninda yapıp eşinin tepkisini ölçebilirsin. Sizi özlerse belki aklı başına gelir. Analarinin yaninda şuurunu kaybediyor bazen bu erkekler malesef ((

Ağzınıza sağlık. Benim de yorum yapmama gerek kalmadı uzun uzun

Lohusalık ve sonraki süreç korkutuyor beni, o yüzden şimdiden düşünmeye başladım malesef

Gebeliğimin ikinci ayına kadar herşeye yardım ediyordu eşim, ben hiç cam silmedim mesela, evi süpürmedim, bunları o yapardı, sofrayı kurmak makinaya kaldırmak vs hepsini yapardı. Gebeliğimin ikinci ayından sonra onları gene yaptı ama annesini eve çok dahil eder oldu. Sorunlar o zaman başladı zaten, kadın oğluna kıyamaz oldu, onlara laf eder oldu. Eşim çok defa tepki gösterdi kv laflarına ama sonra acıyıp yumuşayınca o tepkisinin bir anlamı kalmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…