hep aklımın bir köşesinde acabalar.((

kusura bakma ama annelik vasfı senin üzerinde eğreti duruyor gibi..
bence de çocuklar babasında kalmalı çünkü ÇOCUKLARINA HİÇ DÜŞKÜN DEĞİLSİN.

İçime su serptinz inanınki yanımda olsanız size sarılmak isterdim.. Bende annesine ilk söylüceği zaman aylarca uyuyamadım hatta pskolağa gttim biz napalım ne edelim bunu nasıl aşalım diye ama annesi bizi çok şaşrtmştı sen sewdiysen ben başımda taşırım demişti çünkü kendiside terkedlmiş yalnız bir kadın.. Ama anneme öyle söylemeseydi daha iyiydi çnkü ben birde ailemin gönlümü ferah tutma çabasındayım.. Onlarında acaba çocuklar üzülrmü yada göremezsen yada mutsuz olursan bi laf olurda kaldramazsan korkuları var.. Açıkcası öyle yoruldumki herşeyi düşünmkten keşke sewmeseydim hayatımı yalnz sürdrseydim diyorum(( inş bu süreçler bitip düzenimizi kurunca başka üzüntülerimz olmaz..

Anlıyorum sizi sonuçta sadce yazılarla iletişim kuruyoruz.. Şöyle söyleyim eğer dediğinz gibi çocuklarımı ihmal ediceksem öyle bir sorumsuzluk duygusna sürüklücekse beni bu ewlilik rabbim bana nasip etmesin..

Insallah tekrar anne olurum ve hic ayrilmam dediginiz dogmamis cocuk sizin de diger ikisi gokten mi indi hanimefendi?

Keşke hiç çocuklarım olmuş olmasaydı da bende bu lafları duymasaydım diyecek gibisin.

Yeni yuvanda yeni bebeğinle kurdugun dünyanda bir iki lafı da duymayıver, Olan olmuş yapacak bişey yok.

Asla keşke demedim çocukarımın annesi olduğum için.. Bana öyle güzel şeyler kattıki annelik öyle güzel birşeyki anne olmak rabbim herkese nasip etsin.. Ben sadce tekrar mutsuz olmak istmyrm bunun korkusunu yaşıyrm

Insallah tekrar anne olurum ve hic ayrilmam dediginiz dogmamis cocuk sizin de diger ikisi gokten mi indi hanimefendi?

Onlar gökten inmedi söylemek istediğim çocuklarıma doyamadım bana yaşatmadılar doya doya bir annelik. İnanın ewliyken bile bana anneliği tadıyla yaşatmadılar iki doğumumda da hep ağladım inanın bu konulara girersem çok uzun sürer ama Allah kimseyi merhametsiz insanlarla karşılaştrmasın.. Şu an istediğim şey sadce tekrar anne olup üçncü çocuğumu doya doya büytmek

kusura bakma ama annelik vasfı senin üzerinde eğreti duruyor gibi..
bence de çocuklar babasında kalmalı çünkü ÇOCUKLARINA HİÇ DÜŞKÜN DEĞİLSİN.

İnş benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmazsınz hayatınzda yada yakın çevrenzde sevdiğinz bir insanda((

Konu baska demissiniz de konunun baska olmasi da ayrica yaraliyici zaten.
2. kez evlenecek olan ve ardinda 2 cocuk birakarak baska bir sehre tasinmayi planlayan bir hanimin derdi k.validesinin laf sokmasi olmamali.
Cunku cok ucuk bir sey soyluyor.
15 gunde bir evime gidecegim, orada gorusecegiz, diyor.
Yeni bir hayat kuran yeni evli hanim icin bu ne kadar mumkun ki?

Insan bazen anne babasini birakip gidemiyor, kaldi ki Ona muhtac iki cocuktan bahsediyoruz ki biri ergen.
Ne kadar yanlarinda olabilir, kapi disarisi gurbet, ne kadar uzatabilir elini?

Konusu bu olmaliydi.
Zira diyor ki "insallah yeniden anne olurum da hic ayrilmam cocugumdan"
O zaman bize de ee diger ikisi naylon mu tas mi kum torbasi mi diye sorma hakki doguyor.

Babada kalmasina karsi cikmak degil bu, disardan bir goz olarak ben bile yeterli gormuyorsam, cocuklar, yapabilirse tabii, 15 gunde bir baska sehirden gelecek olan annelerinin bu ilgisinden tatmin olabilecekler mi acaba?

Bunlari soylemek psikologluk yapmaksa, oyle olsun.

Elin adamı için 2 oğlumu düzeninden edip başka bi şehire gitmezdim. Bence bu evliliğin geleceği şimdiden belli..Laf olur diyen kaynana bu ailenin zihniyetini belli etmiş.Bu lafın üstüne benim annem ağzının payını verir ve bu işi de bozardı...İnsan kızını nasıl bu lafı eden insana gelin verebilir anlamıyorum...

Iyi de zaten 2 cocugunuz var.
Doya doya onlari buyutebilirsiniz.
Gec kalmis sayilmazsiniz.
Hem onlari buyutebilir hem de yeniden anne olabilirsiniz.
Bu da bir secenekken ne bileyim, neyse.

Ya su evlilik programlarında görüyorum kadın boşanmış çocukları var hiç evlenmemiş adamlar geliyor. Hep içimden ne kadar dusuncesiz bu kadınlarderdim.megerse ddogruymus . yanı hiç evlenmemiş adam sonuçta ne biliyim ya oolmaz yanı hadi adam iyi biri diyelim iki oğlun var büyük ihtimal küçükler. Eşin biyere kadar bakar bence onlara. Ay off ya çokzor ben cesaret edemezdim uüvey babalarina.

Kv adayınız boş bulunup da söylemiş ki kendi açılarından haklılar.
Bizim millete boşanmış bir hanımla bekar bir erkeğin evliliğinin normal olduğunu dahi anlatamadık henüz.
Nerede kaldı çocukları kabul ettirmek.
Üzülmeyin ben kötü niyet görmedim sözlerinde.

Bakın şöyle bir durum var ben 20 yılda onlarla aynı şehirde yaşasam yine bu düzen bozulmucak ben çocuklarımı 15 günde bir görücem.. Biz ayrılmış bir çiftiz ve ayrılıkların getirileri bunlar.. Hiç kimse ayrıldı diye sorumsuzdur yada çocuğunu sewmiyordur diyebilirmiyiz?? Haksızlık etmeyin..

Daha olan çocuklarınıza bakamıyorken tekrar mı doğurmak istiyosunuz bu yaştan sonra? Vah ki vah o yavrucaklara... Anne başından atmış gitmiş bi daha doğurmuş, elin adamıyla yeni çocukları büyütüyo...

İyiki düşnmşnz bunları bizim aklmza hiç gelmemişti ergenlik dönemimizi btrmedk biz direk aşık olduk ewlenyrz))

Bu yorumunuza cvp verip sizide kendimide üzmek istmyrm..

Hanimefendi, isterseniz hic gormeyin, benim ne karim ne zararim olur.
Ancak yeniden anne olmayi, doya doya(!) cocuk buyutmeyi isteyen birine ben digerleri n'olacak derim vicdanen.
Nicin onlardan ayri bir hayat dusunuyorsunuz, bunu sorguluyorum.

Hic haksizlik ettigimi dusunmuyorum.
Kaldi ki ayrilmaniza bir sey dedigim yok.
Zira kocadan bosanmak cok normal ancak cocuktan bosanilmaz fikrinde oldugum icin anlatmaya calisiyorum.

Neyse yeni hayatinizda mutluluklar.

bence siz kendinize denk biriyle evlenin canım ilerde sorun yasarsın bende öyle örnekler biliyorum

bence siz kendinize denk biriyle evlenin canım ilerde sorun yasarsın bende öyle örnekler biliyorum

İnanın hayat ne getiriyorsa onu yaşıyoruz.. Aslında benim aklımda tekrar ewlnmk bile yoktu.. Tekrar ewlnmye çok ters bakıyordum.. Böyle oldu böyle gelişti ewlnme noktasına çok şeyi dert ederek geldim Allah bunları yaşayan herkese hayırlısını nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…