hep aklımın bir köşesinde acabalar.((

Kesinlikle katılıyorum. .
Ne kadar üzerine geliniyor kadınların bizim toplumda.
Burda bile icini dokemeyecekse artik. Yaralayici yorumlar cok gereksiz.
Artıları eksileri hesaba katarak almistir kararlarını sonuçta.
Boşanmış, velayeti annede cocuklari olan, hic evlenmemis bir kızla evlenecek olan bir erkege asla bu tarz yorumlar gelmeyecekti.
Anne diye hayatini yeniden kurmasin mi yani.
Mesafe 1 saatlikmis zaten ister 15 günde bir ister daha sık bile görebilir mumkunse 1 saat ne ki?

ciyser kvnin içinde kalmış belli ki. Arada laf atıp rahatliyordur kendince. Ya da gerçekten elalemin lafini önemsiyor. Bizim milleti de biliyoruz yani. Ağzı olan konuşuyor iste. Sen sadece çocuklarını yanina almak istesen kabul edecek mi emin ol ki sonradan aranız bozulup ayriliga kadar gitmesin. Sonucta eski esin bi hastalik vs çocuklara bakamayacak duruma da gelebilir. Yine bi konuya da emin ol bence. en onemlisi bu bence. Yoksa gerekiyorsa sen raziysan babasında da kalabilir cocuklar baba sonucta.

bence cok takılmayın böyle şeylere. bazı şeyler isteyerek veya istemeyerek söylenebilir. ki yakınları demese bile etraf diyecektir. siz eşiniz olacak adamın tavırlarına bakın. eger o da saklıyorsa yada benzer bir şekilde hareket ediyorsa yol yakınken ayrılın.
cunku eşinizin yaptığı diğerlerinden daha agır gelir ve katlanamaz bile hal alır.
2 tane güzel bir şey yazayım :) bu şekilde evlenenen cok arkadaşımız var 1 tanesi hariç geri kalan da evliliklerini hala sürdürüyor. mutlular.

yani bosanma durumunda illa annemi butun sorumlulugu alacak, babalar istedikleri gibi bosanip cocuklari anneye verip, genc kizlada evlenebilirler.....ohhh ne ala hersey erkege helal kadina haram...bunu kadina yakistiramayan yine hemcinslerimiz!!!!

canim ins. cok mutlu olursun, yine cocuklarin olur, bosandin ve cocuklarin var diye omur boyu evde oturup yas tutacak degilsin, tabikide yeni bur yuva kurmak seninde hakkin. ayrica bekar biriyle evlenmende hic bir sakinca gormuyirum, anlastiktan, guven olduktan sonra neden olmasin.

İnş benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmazsınz hayatınzda yada yakın çevrenzde sevdiğinz bir insanda((

kayserideki o öz anne de çocuklarını babalarına bırakıp evlenmiş ve bir çocuğu vardı.
çocuklarının üvey anne elinde heba olmasını mı istiyorsun?

ayrıca burada konu ben değilim sizsiniz. şu yazdıklarınızDa acitasyondan başka bişey görmüyorum. siz annelik vasfına yakışmıyorsunuz O KADAR!!!

Anne dediğin yavrularını babalarına bırakıp girmez, gidemez
ALLAH sorar elbet hesabını,sorar.

:) canım benim sarıldığımızı farz et. allah yardımcın olsun

eşiniz olacak kişi dul olsaydi eğer böyle olmazdı daha şimdiden densiz laflar başlamış yarın obur gün artar hele ki tartışma anlarını düşünemiyorum geleceğimizin huzuru için tekrar düşünün derim

biz evlenmesine bişey demiyoruz . yavrularını bırakıp başka memlekette yeni eşiyle 2 çocuğundan bağımsız bir hayat kurma düşüncesine karşıyız.

Kayınvalide güya çaktırmadan ben gelin hanımı tasvip etmiyorum aslında demek istemiş herhalde. Eş adayı kişilikli ve kendine güveniyorsa Mutlu olmamanız için bir neden yok. Yakınlarında oturursanız zor ama. Her gün bu tür lafları mı dinleyeceksiniz. Uzak bir yere taşının. Onlar zaten konuşacak gibi. Siz duymayın bari.

Ay bunu yazmayın ya. 15 te bir görmeye gidemezsiniz bunu siz de biliyorsunuz. Diğer evlatlarınız için ne kadar çabaladınız? Bir daha anne olmak istiyorsunuz. Onu doya doya büyütürken diğer çocuklar ne olacak.

Benim önümde annem gibi bir örnek var. Babamdan ayrılırken ne nafaka ne 5 kuruş para aldı. Arkasında bir servet bıraktı. Kardeşim annem ben sıfırdan başladık. Gırtlağa kadar borca battık,çıktık. Annelik öyle bir şey ki tek evlatların için merdiven silersin yine bakarsın. Üstelik ailenizde arkanızda sanırım.

Allah çocuklarınızın bahtını güzel nasip etsin.

Çocuklarınızın nişanlınızla tanışmaması çok saçma geldi. Psikolojilerini düşünüyorum demişsiniz. Bence işin kolayına kaçıyorsunuz. Önce onların bu gönlünü yapın. Onlara hiç söz Hakkı tanımıyorsunuz. Asıl buna insan sinir olur.

biz evlenmesine bişey demiyoruz . yavrularını bırakıp başka memlekette yeni eşiyle 2 çocuğundan bağımsız bir hayat kurma düşüncesine karşıyız.

Ama biz ayrıldık 5 yıl önce hayatımızı bu şekilde sürdrme kararı verdik.. Çocuklarımla yaşasaydım hayatımı elbette öyle kurardım ki çocuklarımla yaşamam gerekirse tekrar seçiceğim taraf çocuklarım olur

Yasiniz genc belli ki, evlilik tabi ki dusunebilirsiniz...ama ben de cocuklarindan ayri olmayi goze almanizi ve bu kadar aciya ragmen tekrar cocuk istemizi yadirgadim, iki cocugunuz icin cok uzuldum...

sizin gibi benim halam cocugunu birakip evlendi, ki o zamanlar kayinvalidesi doverek elinden almis cocugu...gunlerle kapilarda yalvarmis almak icin ama cocugu kacirmislar... malesef kuzenimle halamin iliskisi hic bir zaman iyi olmadi..tabi halamin ikinci evliliginden olan cocuklari ile ilk kuzenim arasi hep kanli bicakli oldu..cok kotu seyler yasandi malesef...

Aslında boşanmış bir anne babanın çocuğu olduğu için ewlnceğim insan bu konuda çok hassas.. Onların kafasını karıştrp şu anda üzmkten korkuyor.. Ve ben ona çocuklarımla ilgli sorumluluk yüklemyrm

Yakın bir arkdaşımın lafı var.. Yastık değişir ama kader değişmz diye(( çocuklarım önceliğim ve buna göre düzenlicem hayatımı..

Çocuklarımı bırakmıyrm hanımlar.. Hala anneyim 5 yıldır olduğu gibi..

Ewet ne yazıkki insanlar böyle ki benim annem bile aylarca istemedi.. Oda boşanmış olsa çocuğu olsa diye konuştu.. Ama ben istemedim nasip böyle oldu... Ewlnmek bile düşncemde yoktu çnkü çok çekmiştim..

Haklısınız. Ama biz Türk baba modeli üzerinden yorum yapıyoruz. Norveç'te yaşasam belki bebeğini kanguruya koymuş göğsünün üzerinde taşıyan, bir yandan 3 yaşındaki kızının saçlarını balıksırtı ören bir baba tipi gelirdi gözümün önünde. O zaman da konu sahibi kv adayına ismiyle hitap eder arkadaş olurlardı.

Durumum zaten iç acıcı değildi hanımlar bende üzüntülerimi dile getrdim..şu an yaşadığnz tedrgnlklerle geçiyor son yıllarım((( hepinizi anlıyorum ve asla kızmıyorum.. Sadce anlayış beklyrm aslında.. Kafam sorularla korkularla dolu ve bunların tek nedeni çocuklar..çocukları düşnmesem bu kadar zor olurmuydu şu an herşey?? Umarım güzel günler bekliyordur beni ve çocuklarımı((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…