Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kıslar.:KK68:..bugün regl oldum cumaya tartı gene tırt ama dün gene umutlandın lakin akşamı kıstım ve üstüne aşure yememe rağmen birgün önceki şişliğim gitmiş..başarıcaz biz bu işi..:rolleyes::rolleyes:En Büyük KKEn Büyük KK

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
kepek ekmeğiyle kaşarlı domatesli tost
1 mandalina
çayy:KK50:

akşama annişler geliyo.:KK73:.ayy hala inanamıyorum bu kadar sık görüşmeye :rolleyes::rolleyes:hakkaride yılda 1 olunca..ne güzelmiş..Allah herkese nasip etsin:KK68::KK68::KK68:

Himm iyi bakalim ins kilocuklar da giderse guzel ilerlersin o zaman filizcim..bence menulerin cok guzel..
bende 35 dk bisiklet bindim..artik sabah 30-35 dk ve aksamda olmak uzere 2 defa binmeye cabaliyacagim ins..
ben kactim sabah erkenciyiz yine iyi geceler...
ya hiç sorma yıldızcım benim yürüyüş bandı açık ortada duruyo gözümün önünde bi fırsatını bulamıyom günler kısalınca hemen akşam oluyo bende akşam 7 gibi ayarlıcam kendimi alışkanlık haline getirsek bi diş fırçalar gibi bak nasıl yapıyoz sporu bizde kabahat şekerim :KK57:ama yok bende başlıcam sadece diyetle olmaz:KK43:
sen başlamışsın :KK9::KK9::KK9:tebrikler
ah o dersler..zor olmaz mı canım yaa..Allah yardımcıları olsun kuzularımızın ..geçen yıl bizde sınav stresi vardı ya ne zordu öyle.:cry:

Türk kahvesi candır be yıldız.bana da eşim latte makinesi almıştı valla kırk yılda bir kullanıyorum artık..onun yerini hiçbiri tutmuyor:KK68:
insan evde bişeyler yaptı mı dayanamıyor yiyiyor..en iyisi biz de filiz gibi tb dan bişeyler yapalım kendimize ondan atıştırırız:KK8::KK8:yoksa dediğin gibi saldık gitti nolacak bu halimiz:KK47:

sağol canım:KK36: yapıcaz bişeyler artık yoksa her öğlen yarım ekmek ben duba olurum kıss 1 ayda:confused::confused:

say say say bakalımm:KK75::KK75::KK75::KK70::KK70:
ben de hala alıcam şu tb ununu daha dün marketteydim unutuyorum beya..:KK34:
ellerine sağlık filizim..:KK36:

:KK8::KK8::KK8:owww gelsin yöresellerrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
yap yap sersumcum kurabiyelerin resminide koyarım bi ara tarifin yoksa verebilirim çok harika oldu çayın kahvenin yanında 2-3 tane yense yeterli olur :KK76:bazı tb. unları kokusu fazla ağır oluyo ben deneye deneye gördüm migrostan organik yazıyo ondan al çok süper güzelde kabarıyo üzerinde değirmen resmi var:KK68:

slm kızlar:KK36:
bugün dolapları düzenlicez kızla çocuk aradığını bulamıyo atı atıveriyo yığılmış kalmış:KK43:dersleride çok ağır yüklenmek istemiyorum kuzum canı çıkıyo yaaa bi yandan okul bi yandan dersane çok az dinlenme vakti oluyo onuda kendine ayırsın diyorum şimdi menümü yazayım
sabah= 1dilim tb. ekmeği+1kurabiye+1yumurta+5 ad. zeytin+1dilim peynir+yeşilçay+mandalin 1 ad.
öğlen= yoğurtlu brokoli+ 1 ad kivi+çay
ikindi= yeşilçay+2 kurabiye+1yeşil elma
akşam yöresel lezzetlere gidicez o yüzde öğlen hafif yicem akşam yediğimide yarın ki öğünümde telafi edicem :KK66:

ya hiç sorma yıldızcım benim yürüyüş bandı açık ortada duruyo gözümün önünde bi fırsatını bulamıyom günler kısalınca hemen akşam oluyo bende akşam 7 gibi ayarlıcam kendimi alışkanlık haline getirsek bi diş fırçalar gibi bak nasıl yapıyoz sporu bizde kabahat şekerim :KK57:ama yok bende başlıcam sadece diyetle olmaz:KK43:
sen başlamışsın :KK9::KK9::KK9:tebrikler

yap yap sersumcum kurabiyelerin resminide koyarım bi ara tarifin yoksa verebilirim çok harika oldu çayın kahvenin yanında 2-3 tane yense yeterli olur :KK76:bazı tb. unları kokusu fazla ağır oluyo ben deneye deneye gördüm migrostan organik yazıyo ondan al çok süper güzelde kabarıyo üzerinde değirmen resmi var:KK68:
koy kıs resmini..tarifi de alayım canım sen tutturmuşsun ben hazıra konayım:KK53::KK53::KK48::KK48::KK48:
sağol bebeemm:KK68:
slm kızlar:KK36:
bugün dolapları düzenlicez kızla çocuk aradığını bulamıyo atı atıveriyo yığılmış kalmış:KK43:dersleride çok ağır yüklenmek istemiyorum kuzum canı çıkıyo yaaa bi yandan okul bi yandan dersane çok az dinlenme vakti oluyo onuda kendine ayırsın diyorum şimdi menümü yazayım
sabah= 1dilim tb. ekmeği+1kurabiye+1yumurta+5 ad. zeytin+1dilim peynir+yeşilçay+mandalin 1 ad.
öğlen= yoğurtlu brokoli+ 1 ad kivi+çay
ikindi= yeşilçay+2 kurabiye+1yeşil elma
akşam yöresel lezzetlere gidicez o yüzde öğlen hafif yicem akşam yediğimide yarın ki öğünümde telafi edicem :KK66:
filizim senin kız da bu yıl mı giriyodu teoka yoksa daha var mı..sarhoşun kızımıydı seninki mi hatırlayamadım..Allah kuzulara yardım etsin dayanma gücü versin..emeklerini boşa çıkarmasın..:KK36:umarım bizim çektiklerimizi çekmezsiniz siz de:cry::cry:

ilkkez hastaneden girdim..öğle arası birtek biz çalışınca hasta az geliyor tabii fırsat buldum
öğle yemeğim
balık ekmek vardı sadece balığı
tavuk çorbası
1 kelogss diyet kraker
doydum valla..:KK45::KK45:

bugün erken çıkıcam annemler geliyo ya evi derleyip toplayayım..yemek yapayım..

slm hanımlar

kahvaltım 3 tane tam kepekli kurabiye
3 -5 tk tahin pekmez
5 zeytin
3-4 çatal yumurtalı patates

öğle

kıymalı-bulgurlu lahana sarması 10 tane falan hızımı alamdım da :KK48::KK48::KK48:
1 avuç çekirdek
kahve

akşama
sarma
yoğurt
salata

spor yapmak hiiiiç içimden gelmiyoooooo ama başlıcam bakalım tartıyada çıkmıyorum artık sadece cumaları için tartılıcam.karnım çoook fena çıktı kızlar yaaa neydik ne olduk çok canım sıkkın çooooook:mad::KK34::KK11::KK11:

bu işi halletmeli kafaya tam koyamıyorum işime gelmiyoooo
kafada bir bitirsem tamam da hadi hayırlısı inşallah.

koy kıs resmini..tarifi de alayım canım sen tutturmuşsun ben hazıra konayım:KK53::KK53::KK48::KK48::KK48:
sağol bebeemm:KK68:
tarifi vereyim canım resmi aktarayım altınada tarifi yazayım:KK37:
filizim senin kız da bu yıl mı giriyodu teoka yoksa daha var mı..sarhoşun kızımıydı seninki mi hatırlayamadım..Allah kuzulara yardım etsin dayanma gücü versin..emeklerini boşa çıkarmasın..:KK36:umarım bizim çektiklerimizi çekmezsiniz siz de:cry::cry:
bu yıl girecek canım inşallah canım bizimki bari yolunda gitse sizin dönemdekilere bende çok üzüldüm çok büyük bi talihsizlik oldu inşallah bundan sonrası çok iyi olur sersumcum:KK39:
Selam kızlar bebeğimizin cinsiyetini öğrendim. Kızımız olacak bizimde
rabbim sağlıkla aldırsın kucağına canım:KK36:

ilkkez hastaneden girdim..öğle arası birtek biz çalışınca hasta az geliyor tabii fırsat buldum
öğle yemeğim
balık ekmek vardı sadece balığı
tavuk çorbası
1 kelogss diyet kraker
doydum valla..:KK45::KK45:

bugün erken çıkıcam annemler geliyo ya evi derleyip toplayayım..yemek yapayım..
gözünaydın canım annenler yakın olunca gelmeleri sıklaştı kıssss kilo almada:kk77::kk77:

tb.unlu kurabiye
2 yumurta
1 buçuk kahve fincanı sıvı yağ
1 kahve fincanı dolusu esmer şeker
1 kahve fincanı iri dövülmüş ceviz
ben yarım kahve fincanı kuru üzüm koydum aslında 1 tam fincandı
1 paket kabartma tozu
1 portakal kabuğu rendesi
3 su bardağı tb. unu yinede kıvama bak az fazlada olabiliyo
yapılışı=
yumurta,toz şeker,yağı iyice karıştırın
cevizlri kuru üzümle karışıma ilave et
unu ve kabartma tozunu karıştırıp eleyerek karışıma ilave et yoğur kulak memesi gibi bi hamur olacak
kalıplarla şekil verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diz
üzeri için ayrı 1 yumurta sarısı çırp sür çörek otu serpele fırına sür
hafifçe pembeleşene kadar pişir afiyet olsun:kk77:

Eklentiler

• kurabiyem.webp
    kurabiyem.webp
    93,7 KB · Görüntüleme: 120
slm arkadaşlar:KK37:
kızımı dersaneye gönderdim
menümüde yazayım
kahvaltı=1 dilim tb. ekmeği+1 yumurta+1 dilim peynir+3 dilim sucuk+3 tam ceviz+yeşilçay+kivi
öğlen=mantar yemeği+yoğurt+yeşillik+1dilim tb. ekmeği+1 mandalin+çayy
ara öğün= nescafe+2 diyet bisküi+5 çiğ badem
akşam= yoğurtlu brokoli+1 meyve

bu yıl girecek canım inşallah canım bizimki bari yolunda gitse sizin dönemdekilere bende çok üzüldüm çok büyük bi talihsizlik oldu inşallah bundan sonrası çok iyi olur sersumcum:KK39:

rabbim sağlıkla aldırsın kucağına canım:KK36:
amin canım inşallah sizinkiler hiç zorluk çekmesin:KK68::KK68:
gözünaydın canım annenler yakın olunca gelmeleri sıklaştı kıssss kilo almada:kk77::kk77:
sağol tatlım...valla öyle oldu..alışamadık hala

tb.unlu kurabiye
2 yumurta
1 buçuk kahve fincanı sıvı yağ
1 kahve fincanı dolusu esmer şeker
1 kahve fincanı iri dövülmüş ceviz
ben yarım kahve fincanı kuru üzüm koydum aslında 1 tam fincandı
1 paket kabartma tozu
1 portakal kabuğu rendesi
3 su bardağı tb. unu yinede kıvama bak az fazlada olabiliyo
yapılışı=
yumurta,toz şeker,yağı iyice karıştırın
cevizlri kuru üzümle karışıma ilave et
unu ve kabartma tozunu karıştırıp eleyerek karışıma ilave et yoğur kulak memesi gibi bi hamur olacak
kalıplarla şekil verip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diz
üzeri için ayrı 1 yumurta sarısı çırp sür çörek otu serpele fırına sür
hafifçe pembeleşene kadar pişir afiyet olsun:kk77:
çok güzel görünüyo şekerim..hemen kaydettim tarifi..aldım az sonra tb unu değirmenliden..:KK68::KK68:
ellerine sağlık..:KK68::KK68:

slm arkadaşlar:KK37:
kızımı dersaneye gönderdim
menümüde yazayım
kahvaltı=1 dilim tb. ekmeği+1 yumurta+1 dilim peynir+3 dilim sucuk+3 tam ceviz+yeşilçay+kivi
öğlen=mantar yemeği+yoğurt+yeşillik+1dilim tb. ekmeği+1 mandalin+çayy
ara öğün= nescafe+2 diyet bisküi+5 çiğ badem
akşam= yoğurtlu brokoli+1 meyve
afiyet olsun:KK68::KK68:

selam canlar....:KK68::KK68::KK68:
sabah
2 dilim kepek ekmeği
peynir zeytin
çayy

öğlen
1 fincan çorba
1 dilim ekmek arası kaşar salam(soğuk sandviç günüymüş bugün)
1 küçük armut

akşam
kuru fasulye
bulgur pilavı
cacık
turşu ve 1 dilim kepek ekmeği
yarın durum vahim hem regl hem bulgur yedim:eek::eek::eek:

İyi akşamlar kızlar:KK24:o kadar yoğun geçiyo ki günlerimiz topiğe girmeye fırsatım kalmıyo...yarın liste bende unutmuş değilim:KK48:ama yarın dr kontrolüm var,geç de olsa yaparım listeyi.umarım herkesler - leri görür yarın:KK49:

Back
X