Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sersumcum senide tebrik ediyorum baya bi vermişsinselam canlar bakiim şöle bi dedimm..filizim üzülme kıss regl den o..çakmel yine de gitmiş canım..yıldızcım sana da tebrik..ben akşama gelirim..leylağım da vermişş...![]()
tarçını bende çok seviyorum yoğurtlada çok yakışıyoOylede yapiyorum canim tarcinli su midemi rahatsiz ediyor ama yogurta arada katuyorum
ayyyyyyy çok utanıyorum21/11/2014 HEP BİRLİKTE EĞLENEREK ZAYIFLIYORUZ LİSTESİ
1.![]()
FİCANS % 2.741
![]()
2.![]()
SERSUM %1.796
![]()
3.![]()
LEYLAK % 1.599
![]()
4.![]()
YILDIZ %0.950
![]()
5.![]()
CAKMEL % 0.264
![]()
FİLİZTOPRAK +++%0.974
baharcım keşki gitmeseydin yinede kendi kararın bize saygı duymak düşerMerhaba kızlar.. Ben izninizle aranızdan ayrılıyorum, çok sık yazamıyorum zaten biliyorsunuz, bi iki aydır da diyet yapamıyorum hiç bi şekilde, sadece kilo almamaya çalışıyordum bu hafta onu bile yapamadım çok düzensiz besleniyorumİnşallah kendimi toparlayıp dönerim.. Size kolay gelsin kızlar bol bol eksiler görün inşallah
![]()
Selam kızlar
Hepinize hayırlı cumalar
Dışarıdayım hemen bildirimimi yapıp çıkayım
Pazartesi 76.6
Bugün 74.5
Fark 2.1 kg
% 2.741
sağol bebeemm..böyle devam eder inşallahsersumcum senide tebrik ediyorum baya bi vermişsin
tarçını bende çok seviyorum yoğurtlada çok yakışıyo![]()
canım sen bilirsin tabii ama burası toparlıyordu insanı..her zaman bekleriz..Merhaba kızlar.. Ben izninizle aranızdan ayrılıyorum, çok sık yazamıyorum zaten biliyorsunuz, bi iki aydır da diyet yapamıyorum hiç bi şekilde, sadece kilo almamaya çalışıyordum bu hafta onu bile yapamadım çok düzensiz besleniyorumİnşallah kendimi toparlayıp dönerim.. Size kolay gelsin kızlar bol bol eksiler görün inşallah
![]()
ellerine sağlık canımmm21/11/2014 HEP BİRLİKTE EĞLENEREK ZAYIFLIYORUZ LİSTESİ
1.![]()
FİCANS % 2.741
![]()
2.![]()
SERSUM %1.796
![]()
3.![]()
LEYLAK % 1.599
![]()
4.![]()
YILDIZ %0.950
![]()
5.![]()
CAKMEL % 0.264
![]()
FİLİZTOPRAK +++%0.974
İLK 3 Ü TEBRİK EDİYORUM ŞAHANE Bİ İŞ ÇIKARMIŞLAR....
EHHH BİZ DE TOPARLANALIM ARTIK İNŞALLAH....
HERKESE HUZURLU ZAMANLAR DİLİYORUM
haftayaaa buluşalım haftayaaaaayyyyyyy çok utanıyorumtek kalmışım kısssss
cakmel eline sağlık canım hepinizi kutluyorum![]()
iyi seyirler
benim 3küçük çocuk olunca içim dışım çizgi film oldu
benim yerimede seyret
sanada iyi geceler sarhoşum![]()
Oh menu super canim afiyet olsn balimTebrikler kizlar..mas. bu hafta kilo verenler cogunlukta..umarim hep boyle devam ederiz..
bende aksam yemegimi yazayim. .
1 kase pirasa+ yogurt+ salata+ et sote
simdi cay iciyorum 2 gun kurusu aldim yanina..
cok sukur okulda yaramazlik yapmadim..cocuklar bi guzel yedi ama ben yemedim super pastalar vardi oysaki..sanirim bu isi iyice kafaya koydum basaricammi ne:))