Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugun kahvaltıyı es geçicem sanırım canım hiçbişey istemiyor tarçınlı çayımı içiyorum şuanda 1adet salatalık yedim

Günaydın yumurta lor peynir acı biber Salçası 2dilim ekmek.metabolizmayı hızlandırır diye acı yiyorum ama istahimi acıyo galiba

:KK36::KK36::KK36:Günaydın hayırlı cumalar hepinize:KK68:

Ben de durumlar fena kilolar yapıştı üstüme gitmediği gibi daha da alıyorum hiç dikkat de edemiyorum boğazlarım da şişmiş yürüyüşe de çıkamıyorum :KK12:

KİLO BİLDİRİMİM

Geçen hafta 75.2

Bu hafta 76.8

fark +++++1.6 kg

% +++++ 2.127

Herkesler eksilerdedir inşallah kaneelcim kolay gelsin canım:KK36:

Ben de durumlar fena kilolar yapıştı üstüme gitmediği gibi daha da alıyorum hiç dikkat de edemiyorum boğazlarım da şişmiş yürüyüşe de çıkamıyorum :KK12:

KİLO BİLDİRİMİM

Geçen hafta 75.2

Bu hafta 76.8

fark +++++1.6 kg

% +++++ 2.127

aaa canım dikkat et ne güzel 75 olmuşşusn neden öle oldu

:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:süpersin ficansımm:KK36:

sağol bebeemm..böyle devam eder inşallah:KK19::KK19::KK19:

canım sen bilirsin tabii ama burası toparlıyordu insanı..her zaman bekleriz..:KK36::KK36:
ellerine sağlık canımmm:KK36::KK36::KK36::KK36:
vay bee ilk 3 teyimm özlemişimm..inşallah böyle devam eder..:rolleyes::rolleyes:

önce ficansımı sonra da herkesi kutlarım filizim üzülme senin de haftaya gidecek bak gör..:KK19::KK19:

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

haftayaaa buluşalım haftayaaaa:KK5::KK5::KK5::KK5:

Sağol sersumum ama hiç istikrar yok ben de ya baştayım ya sonda ipin ucunu da bıraktım galiba biraz olmuyor sanki diyorum yaş da ilerliyor ondan mı veremiyorum anlamadım

Slm kizlar. .
hayirli cumalar. .
malesef dun dedecigimi kaybettim. .dunden beri cok uzgunum hicbiseye elim gitmiyo..
diyettende uzagim..bi kac gune kafami toplarim ins..tr ye gidememekte cok aci:( cenazede bayramda seyranda herseyden uzak yasiyoruz iste...herseye ragmen hayat devam ediyor..annecigimin yaninda olup onu teselli etmeyi cok isterdim....
olum hayatta en aci gercek. Neyse ben bi kac gune toplanir araniza donerim ins...
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo

Slm kizlar. .
hayirli cumalar. .
malesef dun dedecigimi kaybettim. .dunden beri cok uzgunum hicbiseye elim gitmiyo..
diyettende uzagim..bi kac gune kafami toplarim ins..tr ye gidememekte cok aci:KK43: cenazede bayramda seyranda herseyden uzak yasiyoruz iste...herseye ragmen hayat devam ediyor..annecigimin yaninda olup onu teselli etmeyi cok isterdim....
olum hayatta en aci gercek. Neyse ben bi kac gune toplanir araniza donerim ins...
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo

Yıldızcım başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin dedeciğine sizlere de sabırlar versin

Slm kizlar. .
hayirli cumalar. .
diyettende uzagim..bi kac gune kafami toplarim ins..tr ye gidememekte cok aci:KK43: cenazede bayramda seyranda herseyden uzak yasiyoruz iste...herseye ragmen hayat devam ediyor..annecigimin yaninda olup onu teselli etmeyi cok isterdim....
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo

canım başınsağolsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah üzülme herkes ALLAHtan geldi ALLAH'a gidecek önemli olan temiz ve günahsız gitmek

kilo içinde üzülme haftaya toparlarsın inşallah

Evet kizlar oglen menum kiymali bulgurlu biber dolmasi princ koymuyorum bulgur daha saglikli ama miktari cok az olmali

Eklentiler

• 20141128_120806.webp
    20141128_120806.webp
    184,7 KB · Görüntüleme: 115
Slm kizlar. .
hayirli cumalar. .
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo
basın sağolsun canım allah sabırlar versin

slm kızlar

yıldızım başın sağolsun,dedenin mekanı cennet olsun inşallah...

kızlar ben aynıyım 75.5 hayret ya kaçamak yok ama yine veremedim

sağlık olsun napalım.

ahhh canım baya birikmişti yazıyodum kusuruma bakma şimdi gördüm aşkım:KK36:
olsun bebeemmm:KK19::KK56:
kızçeler bende son durum bu En Büyük KK:63:

rumuz:EGuness
diyeti: kendime özgü :KK55:
baş.kg:67.0kg
geçen hafta:67.0 kg( 24/11/2014 te başladım)
bu hafta:66,5 kg
fark:500gr
yüzde:%0,746
canım senin başlayışın daha 4 gün olmuş en az 1 hafta geçmeli ben 1 hafta oldu sanıyordum sen haftaya listede olursan haksızlık olmaz diğerlerine oldu mu..bugünkü kilonu unutma:KK66:eskiden listeye giriş 2 haftaydı onu da söyleyeyim de..:KK66:

KİLO BİLDİRİMİM

Geçen hafta 75.2

Bu hafta 76.8

fark +++++1.6 kg

% +++++ 2.127

geçmiş olsun datlımmm...dikkat ett:KK19:
Sağol sersumum ama hiç istikrar yok ben de ya baştayım ya sonda ipin ucunu da bıraktım galiba biraz olmuyor sanki diyorum yaş da ilerliyor ondan mı veremiyorum anlamadım
off ficansım o da etkiliyor benc3e haklısın:KK51:
Slm kizlar. .
hayirli cumalar. .
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo
başın sağolsun yıldızcım..o kadar iyi anlıyorum ki seni ben de hakkarideyken babaannemi kaybetmiştim hatırlarsan..ahh ahh gurbetlik zor:KK61:

olsun bebeemmm:KK19::KK56:

canım senin başlayışın daha 4 gün olmuş en az 1 hafta geçmeli ben 1 hafta oldu sanıyordum sen haftaya listede olursan haksızlık olmaz diğerlerine oldu mu..bugünkü kilonu unutma:KK66:eskiden listeye giriş 2 haftaydı onu da söyleyeyim de..:KK66:

geçmiş olsun datlımmm...dikkat ett:KK19:

off ficansım o da etkiliyor benc3e haklısın:KK51:
başın sağolsun yıldızcım..o kadar iyi anlıyorum ki seni ben de hakkarideyken babaannemi kaybetmiştim hatırlarsan..ahh ahh gurbetlik zor:KK61:

yani haftaya cuma bildirim yapacağım dimi canım

Slm kizlar. .
hayirli cumalar. .
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo
başın sağolsun yıldız rabbim sabırlar versin

Back
X