Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın yumurta lor peynir acı biber Salçası 2dilim ekmek.metabolizmayı hızlandırır diye acı yiyorum ama istahimi acıyo galiba
Günaydın hayırlı cumalar hepinize
Ben de durumlar fena kilolar yapıştı üstüme gitmediği gibi daha da alıyorum hiç dikkat de edemiyorum boğazlarım da şişmiş yürüyüşe de çıkamıyorum
KİLO BİLDİRİMİM
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 76.8
fark +++++1.6 kg
% +++++ 2.127
Herkesler eksilerdedir inşallah kaneelcim kolay gelsin canım![]()
süpersin ficansımm
sağol bebeemm..böyle devam eder inşallah
canım sen bilirsin tabii ama burası toparlıyordu insanı..her zaman bekleriz..
ellerine sağlık canımmm
vay bee ilk 3 teyimm özlemişimm..inşallah böyle devam eder..
önce ficansımı sonra da herkesi kutlarım filizim üzülme senin de haftaya gidecek bak gör..
haftayaaa buluşalım haftayaaaa![]()
aaa canım dikkat et ne güzel 75 olmuşşusn neden öle oldu
Sağol canım kısaca boğazımı tutamamaktan oldu iştah tavanda regl de değilim ama aşureler börekler derken böyle oldum
Slm kizlar. .
hayirli cumalar. .
malesef dun dedecigimi kaybettim. .dunden beri cok uzgunum hicbiseye elim gitmiyo..
diyettende uzagim..bi kac gune kafami toplarim ins..tr ye gidememekte cok acicenazede bayramda seyranda herseyden uzak yasiyoruz iste...herseye ragmen hayat devam ediyor..annecigimin yaninda olup onu teselli etmeyi cok isterdim....
olum hayatta en aci gercek. Neyse ben bi kac gune toplanir araniza donerim ins...
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo
Slm kizlar. .
hayirli cumalar. .
malesef dun dedecigimi kaybettim. .dunden beri cok uzgunum hicbiseye elim gitmiyo..
diyettende uzagim..bi kac gune kafami toplarim ins..tr ye gidememekte cok acicenazede bayramda seyranda herseyden uzak yasiyoruz iste...herseye ragmen hayat devam ediyor..annecigimin yaninda olup onu teselli etmeyi cok isterdim....
olum hayatta en aci gercek. Neyse ben bi kac gune toplanir araniza donerim ins...
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo
basın sağolsun canım allah sabırlar versinSlm kizlar. .
hayirli cumalar. .
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo
olsun bebeemmmahhh canım baya birikmişti yazıyodum kusuruma bakma şimdi gördüm aşkım![]()
canım senin başlayışın daha 4 gün olmuş en az 1 hafta geçmeli ben 1 hafta oldu sanıyordum sen haftaya listede olursan haksızlık olmaz diğerlerine oldu mu..bugünkü kilonu unutmakızçeler bende son durum bu
rumuz:EGuness
diyeti: kendime özgü
baş.kg:67.0kg
geçen hafta:67.0 kg( 24/11/2014 te başladım)
bu hafta:66,5 kg
fark:500gr
yüzde:%0,746
geçmiş olsun datlımmm...dikkat ettGünaydın hayırlı cumalar hepinize
Ben de durumlar fena kilolar yapıştı üstüme gitmediği gibi daha da alıyorum hiç dikkat de edemiyorum boğazlarım da şişmiş yürüyüşe de çıkamıyorum
KİLO BİLDİRİMİM
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 76.8
fark +++++1.6 kg
% +++++ 2.127
Herkesler eksilerdedir inşallah kaneelcim kolay gelsin canım![]()
off ficansım o da etkiliyor benc3e haklısınSağol sersumum ama hiç istikrar yok ben de ya baştayım ya sonda ipin ucunu da bıraktım galiba biraz olmuyor sanki diyorum yaş da ilerliyor ondan mı veremiyorum anlamadım
başın sağolsun yıldızcım..o kadar iyi anlıyorum ki seni ben de hakkarideyken babaannemi kaybetmiştim hatırlarsan..ahh ahh gurbetlik zorSlm kizlar. .
hayirli cumalar. .
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo
olsun bebeemmm
canım senin başlayışın daha 4 gün olmuş en az 1 hafta geçmeli ben 1 hafta oldu sanıyordum sen haftaya listede olursan haksızlık olmaz diğerlerine oldu mu..bugünkü kilonu unutmaeskiden listeye giriş 2 haftaydı onu da söyleyeyim de..
geçmiş olsun datlımmm...dikkat ett
off ficansım o da etkiliyor benc3e haklısın
başın sağolsun yıldızcım..o kadar iyi anlıyorum ki seni ben de hakkarideyken babaannemi kaybetmiştim hatırlarsan..ahh ahh gurbetlik zor![]()
başın sağolsun yıldız rabbim sabırlar versinSlm kizlar. .
hayirli cumalar. .
kilo bildirimim..
gecen hafta 83,4
Bu hafta 84,4
Fark + 1 kilo