Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi aksamlar kizlar
nasilsiniz ??

ben kizcem ile bugun oglen birseyler atistirdiktan sonra yurudum bir saat kadar ve biraz da alis veris yaptim :) harika bir salvar tarzi pantolonu cook cook ucuza aldim :)
neyse ..

yediklerime gelince :

ogle :
1 kase yogurdun icine , 1 kiwi , biraz musli ( glutensiz ve kuru uzumlu )

aksam :
haslama tavuk ve salata olacakti fakat .. bebegimi emdirirken .. zaman ucup gitmis .. fazla haslanmis ve corba yaptim .

eristeli havuclu tavuk corbasi ( iki kase ) cok acikmistim
1 kase suzme yogurt

simdi de su iciyorum..

onumuzdeki haftalar cok dolu .. is bakimindan .. o nedenel sut sagmam laziiimm .... bol bol icmeliyim ki bol bol olsun :p

neden canım . güzelmiş menu. tantuni yasak mı.
yasak olduğundan değil canım..soğuk yağları donmuş ve çok kötüydü..:KK51:
benim akşama tavuk baget haşlama var. onların suyuna şehriye çorbası yapmıştım . öğlen çocuklar içer diye. butları da tereyağında biraz kavururum bütün olarak.
yanina makarna yapsam mı ki .
senin face devam ediyor mu. her zaman paylaşıyor musun yeni tarifler şekerim.
benim face devam canım..arada ekliyorum tarif çok birikti zaten var baya tarif.:KK66::KK66:
iyi aksamlar kizlar
nasilsiniz ??

ben kizcem ile bugun oglen birseyler atistirdiktan sonra yurudum bir saat kadar ve biraz da alis veris yaptim :) harika bir salvar tarzi pantolonu cook cook ucuza aldim :)
neyse ..

yediklerime gelince :

ogle :
1 kase yogurdun icine , 1 kiwi , biraz musli ( glutensiz ve kuru uzumlu )

aksam :
haslama tavuk ve salata olacakti fakat .. bebegimi emdirirken .. zaman ucup gitmis .. fazla haslanmis ve corba yaptim .

eristeli havuclu tavuk corbasi ( iki kase ) cok acikmistim
1 kase suzme yogurt

simdi de su iciyorum..

onumuzdeki haftalar cok dolu .. is bakimindan .. o nedenel sut sagmam laziiimm .... bol bol icmeliyim ki bol bol olsun :p
afiyet olsun canım..güle güle kullan pantalonunu:KK36:
yürüyüşe de maşallah:KK9::KK9:

selam kızlar...:KK36:
bugün nasıl yoğundu anlatamam:cry:..arkadaşlardan biri hastalanınca iş yükü 2ye çıktı tabii.offf sormayın..yorgun argın eve geldim tabii oturmadan doğğru mutfağa..yemek yaptı eşim geldi anca yemeği yedik ve ben oturdum..belim kopacak vallahi..:mad:

akşam yemeğim
:kk77::kk77::kk77:
4-5 kaşık yumurtalı ıspanak kavurması
2 kaşık mantar sote
2 kaşık kokoreç(marketten almıştım pişmiş ısıttım yedim)
yoğurt
2 kaşık karnabahar brokoli salatası

çeşit çok oldu ama azar azar yedim napiimm:KK48::KK48:
ıspanağı yapmasam çürüyecek mantarı yapmasam çürüyecek kokoreçi yapmasam kokacak..hehehehe..neyse yaa kaçamak yok nasılsa..:KK24::KK24::KK24:

afiyet olsun canim .. ne yapacaksin oluyor bazen boyle seyler .. boyle durumlarda relex olacaksin .. ama iste her zaman o da olmuyor :)
neyse ki evindesin simdi bi keyif kahvesi , cayi icersin .. herseyi unutursun ..

benimde kocisim birazdan gelecek 4 gundur tr deydi islerini halletti .. ben bebisi uyuttum .. bugun yavrucak cok huzursuz du .. bir gun bir gunu tutumuyor maalesef :) buyuyoruz :)

sen de güle güle kullan canım.:KK68:.bugün de bot aldım neyse ..ilk beğendiğimi aldım..hep böyle yaparım zaten..beğenirim sonra dolanır dolanır gene onu alırım:KK48:
ben çok fenayım yaa..fotoları gördükçe moralim sıfır ama vermek için de sebep oluyor yanii:KK51::KK51:
cicilerini güle güle giy canım sağlıklı günlerde:KK68:bende bazen beğenirim almam taaa evden tekrar gider alırım benimki daha kötü dimi:KK17:
bugün kızımın doğum gününü kutladık..aslında 20 si ama arkadaşı da varken kutlayalım dedik..sabahtan öğlene kadar pastasıyla uğraştım ama değdi doğrusu..:KK9:resmini de koyayım bakalım siz beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 1379654 elinde telefonla yaptım:KK70:vaktim olaydı bi de bilgisayar yapacaktım yanına:confused:

1 dilim pasta yedim :KK22:ama sonrasında kısır yedim sadece..bugünlük kaçamağım bu..yarın gene sıkı yönetim..En Büyük KK

kızım 15 yaşına giriyor:KK57:..Allah sağlıklı ömür versin..zaman ne çabuk geçiyor yavv:cry:
ah canım doğum günü kutlu olsun nice yıllara:KK36:pastada harika görünüyo:confused:
Sersum : kızının dogum gunünü kutlar .. Başarı dolu bir yıl dilerim ..

Leylak 84 : hoşgeldin canım benim .. Artık birlikte insallah 70 i görebiliriz ..

Adilemir : kahvaltı super canım ve miden icin gecmis olsun yarım cay bardağı ılık sut iyi gelecektir .. Kendine dikkat et canım

Benim menu :
Yarım avacado icine bir yumurta boyle iki tane yapt yani :) 1 avacado 2 yumurta , 1 cay bardağı badem , kahve

Eki Görüntüle 1379961
çok ilginç canım tadını çok merak ettim avakadoyu benmde severim:KK36:

bugün temizlik yaptım market alışverişi derken günüm geçti
yediklerime gelince
sabah=2 wasa+üzerine labne peyniri+yeşilçay+2 tam ceviz
öğlen= 2 kase tarhana çorbası+1 dilim tb. ekmeği+çay
ikindi=1 nescafe+3 ad. diyet bisküi+8 ad. badem
akşam=1 tabak sulu köfte+yoğurt

afiyet olsun canim .. ne yapacaksin oluyor bazen boyle seyler .. boyle durumlarda relex olacaksin .. ama iste her zaman o da olmuyor :)
neyse ki evindesin simdi bi keyif kahvesi , cayi icersin .. herseyi unutursun ..

benimde kocisim birazdan gelecek 4 gundur tr deydi islerini halletti .. ben bebisi uyuttum .. bugun yavrucak cok huzursuz du .. bir gun bir gunu tutumuyor maalesef :) buyuyoruz :)
sızıp kalmışım kaneelimm:KK70:
ah kıyamam kuzuma..sağlık olsun gerisi boş canım...:KK68:
hadi gözün aydın kociş de gelmiş..:KK66:
cicilerini güle güle giy canım sağlıklı günlerde:KK68:bende bazen beğenirim almam taaa evden tekrar gider alırım benimki daha kötü dimi:KK17:

ah canım doğum günü kutlu olsun nice yıllara:KK36:pastada harika görünüyo:confused:

çok ilginç canım tadını çok merak ettim avakadoyu benmde severim:KK36:
sağol bebeeemm...kıss ben de aynıyım bazen dediğin gibi eve gider sonra döner alırım..:KK70::KK70::KK70:
ne gerek var beğendiysen hemencecik al yanee di mii:cool::KK48::KK48:

sağol canımmm...tadı da güzeldi ama kalanına el dahi sürmedim daha doğrusu süremedim kızım silip süpürmüş..:KK70:
bugün temizlik yaptım market alışverişi derken günüm geçti
yediklerime gelince
sabah=2 wasa+üzerine labne peyniri+yeşilçay+2 tam ceviz
öğlen= 2 kase tarhana çorbası+1 dilim tb. ekmeği+çay
ikindi=1 nescafe+3 ad. diyet bisküi+8 ad. badem
akşam=1 tabak sulu köfte+yoğurt
afiyet olsun kuzumm..:KK68:ohh miss evlerde temizz..bana da gelsene kıss..pok götürüyo benim evii:KK53::KK53:

ayy wasa yı sende görüyom yiycem diyom sonra unutuyom beyaaa:KK48::KK48:

sızıp kalmışım kaneelimm:KK70:
ah kıyamam kuzuma..sağlık olsun gerisi boş canım...:KK68:
hadi gözün aydın kociş de gelmiş..:KK66:

sağol bebeeemm...kıss ben de aynıyım bazen dediğin gibi eve gider sonra döner alırım..:KK70::KK70::KK70:
ne gerek var beğendiysen hemencecik al yanee di mii:cool::KK48::KK48:

sağol canımmm...tadı da güzeldi ama kalanına el dahi sürmedim daha doğrusu süremedim kızım silip süpürmüş..:KK70:

afiyet olsun kuzumm..:KK68:ohh miss evlerde temizz..bana da gelsene kıss..pok götürüyo benim evii:KK53::KK53:

ayy wasa yı sende görüyom yiycem diyom sonra unutuyom beyaaa:KK48::KK48:
ayyyy kıs yarında ben çarşıya gidicem kız yarın okula gitmicek benimde başıma gelmesin :KK70::KK70::KK70:beğendiğimi alsammı ne:rolleyes:
ne marifetlisin canım yaaa çok güzel görünüyodu süslemesi falan herkez yapamaz pasta kurabiye kursuna falan mı gittin yoksam bende süslemeyi hiç beceremem:KK35:
geleyim kıs temizliğe accuk zayıflarım ama bugün yürüyüş bandımda yürücem kesin kati kararlıyım son kararım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

yediklerim ve yiyeceklerim:rolleyes::rolleyes:
sabah= tb. ekmeğinden tost+yeşilçay+1 mandalin
öğlen=2 tabak işkembe çorbası limonlu pul biberli+1 dilim tb. ekmeği+yarım portakal +1 kivi+çay+2 galeta
ikindi=yoğurt içine+elma+badem+tarçın
akşam=1 kase işkembe çorbası+tavuk ciğeri

Unsuz firinda kabak mücveri yaptım
Suan firinda

Tarifim ve gerekli malzemeler :
image.webp :

Ben artık her tarifte kolaya kaçtığımdan en iyi arkadaşım blender ve rondom :KK66: Bu tarifide sayesinde 2 dk da hazırladım :KK66: Kabakları soymadim ama cok iyi yıkadım .. rondoyu kesik kesik çalıştırarak kabakları ufak parçalar halinde kıyıyoruz. Devamlı çalıştırarak çekmeyin, çünkü sulanmasını istemeyiz :KK66: Daha sonra kuru soğan, yesi soğan yeşilliklerin hepsini rondoda ister ayrı ayrı, ister birlikte çekerek kabaklar ile derin bir kaba alıyoruz. Rondoda un kıvamına gelene kadar çekilmiş badem i ezmesini, yine rende makinesinden gecmis kasar peyniri yumurtalari zeytinyağı, tuz ve baharatları da ekleyip tüm malzemeleri güzelce karıştırıyoruz. Yağlı kağıt serili borcama 2 cm kalınlığında bu karışımı döküp 200 C fırında 40-45 dk kadar pişiriyoruz. Bu şekildede tadı oldukça güzel :KK66: Servis etmeden önce ılımasını bekleyin. Sağlıkla afiyet olsun !

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    image.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 66
ayyyy kıs yarında ben çarşıya gidicem kız yarın okula gitmicek benimde başıma gelmesin :KK70::KK70::KK70:beğendiğimi alsammı ne:rolleyes:
ne marifetlisin canım yaaa çok güzel görünüyodu süslemesi falan herkez yapamaz pasta kurabiye kursuna falan mı gittin yoksam bende süslemeyi hiç beceremem:KK35:
geleyim kıs temizliğe accuk zayıflarım ama bugün yürüyüş bandımda yürücem kesin kati kararlıyım son kararım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
al kıss alll sonra geri dönme..beğendiğini hemencik alll:KK53::KK53::KK53::KK53:

gitmedim canım kursa falan tamamen kendi hayal gücümün ürünü..sağolasın:KK68::KK68:seviyorum galiba ondan:KK66:

hadi bakalım yürü:KK53::KK53::KK49:

ellerine sağlık canımmm harika gözüküyor..:KK68::KK68::KK68::KK68:

Liste Sıramız Kızlar..

leylak84:23 Ocak 2015

filiztoprak:30 Ocak 2015

sersum:6 Şubat 2015

ficans:13 Şubat 2015

çakmel:20 Şubat 2015

kaneel:27 Şubat 2015

selam canlarım...

öğlen yemeğim
1 avuç kadar tavuk ızgara
ton balığı
ayran

akşam yemeğim
6-7 tane çinekop
3 tavuk nuget
salata

3-4 km ev iş arası yürüyüş..:KK49:

şimdilik bukadar spor napiim.:KK51:..ama kızlar bu sefer çok motiveyim..asla bozmak yokEn Büyük KK..kaçamak olsa bile hemen ertesi sıkı bir detoks..yeni fotolarımı görünce dana gibi bi motive oldum sormayın..:KK70::KK70:

biz de seni seviyosss:KK19::KK68:
Güzel kızını da öpüyorum. Doğum günüsü kutlu olsun :nazar::KK75:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

nasıl bi bakım yaptın canım. bize de yaz. benim saçım çok gür ve kuru . çok kabarıyor bu yüzden

2 ampul redox-c
2 ampul evin ampul
2 ampul bepanthen amp
2 amp bemiks amp

hepsini karıştırdım güzelce saç diplerinde uçlarına kadar yedirdim.
yarım saat strec film sararaak beklettim. Sonra sampuanla yıkadım. Saç diplerim kepeklenmeye başlamıştı bide kuruluktab kabarıyordu. Yumuşacık oldu. Ve her hafta tekrarlamayı düşünüyorum. Bunları eczaneden alabilirsin. Benim saçım uzun olduğu için 2 şer ampul kullandım. İstersen 1 er ampul de kullanabilirsin.

Bugun nöbetten geldim.

Sabah gelirken poğaça kokularına dayanamadım cısssss :KK11::KK11:
Aldım ve yedim üstüne bi de uyudum.

Saat 18:00
2 tabak yoğur çobası
1 dilim ekmek
1 portakal

gece yemeleri bilmiyorum :KK17:

Back
X