Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah 12:00

1 kk beyaz peynir
8 siyah zeytin
2 yemek kasigi Biber kizartmasi domates soslu
1 kase patates kizartmasi
Yarim simit

Aksam 18:00

1 alabalik
1 dilim limon
Yarim kase mercimek corbasi
Yarim kase puding
Rokali salata

Keske o kadar sansli olsam canim ya.
Is yerinden o kdar yoruluyorum ki.
Yurumeye halim kalmiyo.
Yanimda surekli sigara iciyor arkadaslar da :KK43:
Hic saglikli degilim suan. Istahim az bulantim yok.
nasıl sigara içiliyor yaa..inanamıyorum:KK57::KK57:.kızım niye şikayet etmiyorsun..hangi kurumda kaldı böyle birşey..inanamıyorum gazi gibi bir yerde:KK57::KK57::KK57:

kapalı yerlerde içmeyen insanların yanında sigara içilir mi yaa. bu ne genişlik.
çok sinir oldum çiğdemcim.

günaydın arkadaşlar.
benim kahvaltım.
2 yumurta ile taze soğanlı omlet
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek.
ve 1 bardak az ballı süt.
öğlen için 2 kase dolusu kadar tarhana çorbası ama yoğurtlu çorba gibi pişirdim tarhana çorbasını. pek hoş oldu. onu cam kavanoza koyup getirdim.
yanında ekşi elma getirdim.

neler yediğimizimi yazıyoruz.mesela ben sabah bi poğça bide çay içtim.öğle arasında sadece 1 tabak çorba içcem akşamı bilmiyorum ama ben tatlıcıyım yaaa yemek yemeyim tatlı yiyim öyle bağımlıyım.hiç su içmem anca 2 günde bi su bardağı :(

offoff menu super ama o ekmek arasi peynir olmayacakti .. diyecegim ama bende dun ayni hatayi yaptim .. esim yuzunden .. yemek yapma dedi .. ise giderken dedi ben sana birseyler alir getiririm .. alip getirmis :) buranin mesur peynirli boregi gibi birseyi ve cevizli borek gibi birsey .. ikisini de yedim .. sinir de oldum ama elden gelen birsey yook :) oldu bitti artik onumuzdeki maclara bakacagiz :p
selam canlar..sersum işe başladıı e tabii gecikmeler olacak..8-15 çalışıyorum ama alışveriş yüzünden anca geldim..:KK66:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
yumurta salatası
bitki çayı

öğlen
kurufasulye
salata
yoğurt

az önce de geldim marketten aldığım taze ekmek arasına peynir koydum yedim:KK11::KK11:
3 km yüründü neyseki:KK51::KK51:

haklısın canım .
ben çok severim ama karalahanayı. bayılırım.
annem çok yapardı. laz kendisi.
eşim sevmez. ben de kendim için alır pişiririm. ama bu kış hiç pişirmedim.
yarın buranın pazarı. kesinlikle almam ve pişirmem lazım.
biz laz degiliz fakat Samsun luyuz .. bu nedenle laz komsularimiz da var .. trabzondan , rizeden gelen goc eden .. onlar yapip getiriyordu .. annem yapiyordu .. oradan biliyorum .. kendim hiic yapmadim ama icmisligim var .. hic aramam ama hamileyken canim istemiti ..
eger pazariniz varsa yap canim cok saglikli ve yarasin bebisinee :KK50::KK50::anneadayı:

merhaba kizlar
ben geldim ..
kahvaltimi yaptim .. bugun kizim ile birlikteyim .. cok sukur ..
dun kacamakli oldu ama cok calisgim icin is yerinde :) telafi ettigimi dusunuyorum ..
saat 14.30 dan 22.00 ye kadar ayaktaydim sadece yarim saat oturabildim o zamanda bos durmadim bebisim icin sagim yaptim :oops:

kahvaltima gelince : yumurta salatasi , bir elma , 1 fincan kahve

ogle : bilmiyorum ama canim da hic istemiyor belki yine bir kahve ve bir iki hurma

aksam icin de patlicanli birseyler yapacagim ,, degisik bir tarif var aklimda .. durun bakalim :kk77:

merhaba kizlar
ben geldim ..
kahvaltimi yaptim .. bugun kizim ile birlikteyim .. cok sukur ..
dun kacamakli oldu ama cok calisgim icin is yerinde :) telafi ettigimi dusunuyorum ..
saat 14.30 dan 22.00 ye kadar ayaktaydim sadece yarim saat oturabildim o zamanda bos durmadim bebisim icin sagim yaptim :oops:

kahvaltima gelince : yumurta salatasi , bir elma , 1 fincan kahve

ogle : bilmiyorum ama canim da hic istemiyor belki yine bir kahve ve bir iki hurma

aksam icin de patlicanli birseyler yapacagim ,, degisik bir tarif var aklimda .. durun bakalim :kk77:

Kaneel hayırlısı ile bebiğini kucağına almışsın hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün çoktandır aklımdaydı söylemek hep üstüne konu geldi.. Tekrardan hayırlı olsun canım..

neler yediğimizimi yazıyoruz.mesela ben sabah bi poğça bide çay içtim.öğle arasında sadece 1 tabak çorba içcem akşamı bilmiyorum ama ben tatlıcıyım yaaa yemek yemeyim tatlı yiyim öyle bağımlıyım.hiç su içmem anca 2 günde bi su bardağı :KK43:
evet canım hergün menü paylaşıyoruz..1 hafta düzenli menü paylaşımı sonunda eğer liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen cuma liste yarışmamıza katılıyorsun..
su içmemen çok kötü:KK43:.ben de tatlıcıyım aynı sorun..ama çok su içerim..:KK50:
72 kiloyum boyumda 169 :KK43:((
bizden iyisin gene:KK66:
offoff menu super ama o ekmek arasi peynir olmayacakti .. diyecegim ama bende dun ayni hatayi yaptim .. esim yuzunden .. yemek yapma dedi .. ise giderken dedi ben sana birseyler alir getiririm .. alip getirmis :) buranin mesur peynirli boregi gibi birseyi ve cevizli borek gibi birsey .. ikisini de yedim .. sinir de oldum ama elden gelen birsey yook :) oldu bitti artik onumuzdeki maclara bakacagiz :p
sorma canım ahh şu irade...:KK51::KK51:
kızlar selam ben de size katılabilir miyim :KK51::KK23:
tabii katılabilirsin hoşgeldin..:KK36:

selam canlarım:KK36::KK36:
sabah
salçalı omlet
peynir zeytin
çay

öğlen
sulu köfte(bulgurlu)
2 kaşık makarna
ayran
1 dilim tb ekmeği

şimdi 1 muz

işten geldim yorgunum..regl oldum.:cool:.cuma gene şişkinim yanii.:KK51:.3 km işe geliş gidiş yüründü:KK49:

Selam kızlar

Geçen hafta o kadar yorulmuşuz ki kızım da ben de hasta olduk,boğazlar fena ,öksürük de var,gelemedim firsat bulup

Tabii yürüyüş falan hak getire

Dun sabah kahvltısı çeyrek gözleme,peynir,zeytin,çok az helva,yarım dilim pasta

Akşam mercimek çorbası,etli bezelye,yoğurt

Bu sabah 2 haşlama yumurt,peynir

Oğlen 1 lahmacun,salata

Akşam yoğurt,biraz fıstık

şimdi de limonlu taze zencefil yapıcam bogazım için ,bir de bitki çayı

Hepinize iyi akşamlar

Selam kızlar

Geçen hafta o kadar yorulmuşuz ki kızım da ben de hasta olduk,boğazlar fena ,öksürük de var,gelemedim firsat bulup

Tabii yürüyüş falan hak getire

Dun sabah kahvltısı çeyrek gözleme,peynir,zeytin,çok az helva,yarım dilim pasta

Akşam mercimek çorbası,etli bezelye,yoğurt

Bu sabah 2 haşlama yumurt,peynir

Oğlen 1 lahmacun,salata

Akşam yoğurt,biraz fıstık

şimdi de limonlu taze zencefil yapıcam bogazım için ,bir de bitki çayı

Hepinize iyi akşamlar
geçmiş olsun canımmm:cry::cry:

GUNAYDIN KIZLAR...:KK68:
çıkmadan ugradım..
kahvaltım