Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayyyy kızlar bende şoklar şoklar ..

Duşumu aldım tartildim ,, sonuc kaçamağa rağmen harika
Bol su içmek herseyin basiymis be ekstra b vitamini almaya başladım galiba onun da etkisi var .. Neyse bildirim zamanı

Kaneel
Baslangic : 76.900
Gecen hafta ; 75.900
Bu gun itibari ile : 73.00
Fark : - 2.900
Spor ; her gun bi saat yürüyüş
Diyet : protein ve karatay

AY CANIM TEBRİK EDERİM DARISI BAŞIMA İNŞALLAH 60 KG DÜŞMEM LAĞZIM

Selam kızlar dışarıdayım sabahtan beri listenin bende olduğunu şimdi gördüm sersumum telden yazıyorum eve daha geçmişten

Kilo geçen hafta 72,7

Bu hafta 72,6

Kızlar kusur a bakmayın haftaya ben yaparım artık dün de bütün gün yoktum kızımın final maçı ve ödül töreni vardı ankara 2 . si oldular yarın da nişan var alışveriş teyit işte böyle öpüldünüz

Selam kızlar.bu hafta bende aynıyım o kadar kaçamağa rağmen.kaneel çok iyi vermişsin bu hafta tebrikler canım

tesekkür ederim canim .. süt verdigim icin ve her gun 1 bucuk saat yurudugum icin bu hafta boyle oldu galiba .. kacamak yaptigim halde ..
kcis hatta dediki tarti fazla tartiyor dikkat et :) insallah fazla tartmistir :p

bebise d vitamini damlasi veriyorum fakat buradaki ev doktorum onerdi bebeklere verilen minik tablet seklinde d vitamini al dedi wc problemim var dedigimde ve ayni zamnda bebek icin hem anne sutunden hemde ekstra damla olarak almasinin iyi olacagini soyledi .. bakalim belki de diyorum ki onun etkisi de var ..
ben 68 olsam ideal kilom diyorum :) insallah yaa ..en yakin zamanda hedefimize ulasacagimiza inaniyorum ..
bi de ekstra gunde 4 litre su iciyorum .. hem sut verdigim icin hem dee kilolarin daha rahat gitmesi icin ..

Selam kızlar dışarıdayım sabahtan beri listenin bende olduğunu şimdi gördüm sersumum telden yazıyorum eve daha geçmişten

Kilo geçen hafta 72,7

Bu hafta 72,6

Kızlar kusur a bakmayın haftaya ben yaparım artık dün de bütün gün yoktum kızımın final maçı ve ödül töreni vardı ankara 2 . si oldular yarın da nişan var alışveriş teyit işte böyle öpüldünüz
tamam canim senin yerine ben yaparim .. sende benim yerime 27 subatta yaparsin ,, suan carsidayim eve gecince hemen yapabilirim birazcik gec olabilir

Bol su içmek herseyin basiymis be ekstra b vitamini almaya başladım galiba onun da etkisi var .. Neyse bildirim zamanı

Kaneel
Gecen hafta ; 75.900
:KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar:41 kere maşallah:KK19::KK19::KK19::KK19:
cigdosu tebrik ederimmm .. ilk benim bebis geldi sonra leylak .. kizlar durmak yook yola devam .. senlensin topic

olsun canim bol bol su ve ekstra b vitaminive magnezyum takviyesi ile bu is tamamdir ..
aynen canım..:KK19::KK19::KK19:

tamam canim senin yerine ben yaparim .. sende benim yerime 27 subatta yaparsin ,, suan carsidayim eve gecince hemen yapabilirim birazcik gec olabilir
ben de ben yapayım diyordum sen yapacakmışsın canım..sana yakışırr süper 1. mizz..:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::rolleyes::rolleyes::KK9::KK73::KK9::nazar::nazar::nazar:

ayy cook gec kaldim .. hevesle tam ,5 saat yuruduk .. o nednele gec kaldim eve gel yemek yap bebek huzursuzlandi uyut emdir derken bu saat oldu ..
eline aglik canim cook guzel olmus liste ve herkesi tebrik ederim ..

yaz geliyor gidecek bu yapiskan kilolar!!

13 ŞUBAT 2015 LİSTEMİZ

:KK73::KK73::nazar::nazar::nazar:1-kaneel %3.820:rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73:

:KK9::KK9:2-eguness%0,465:KK73::nazar:

:nazar:3-ficans %0.137:KK9:

:KK64:4-çakmeL%00

:KK64:5-leylak84 %00

:KK69:6-neslihansltn ++%0.511:KK43:

:mad::mad:7-sersum ++%0.598:KK11::KK11::KK11:

filiztoprak izinli

13 ŞUBAT 2015 LİSTEMİZ

:KK73::KK73::nazar::nazar::nazar:1-kaneel %3.820:rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73:

:KK9::KK9:2-eguness%0,465:KK73::nazar:

:nazar:3-ficans %0.137:KK9:

:KK64:4-çakmeL%00

:KK64:5-leylak84 %00

:KK69:6-neslihansltn ++%0.511:KK43:

:mad::mad:7-sersum ++%0.598:KK11::KK11::KK11:

filiztoprak izinli

Canım ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş :KK68:gene sana kaldı liste haftaya da ben yaparım inşallah:KK68:

100 gram vererek 3. olmuşum , bu hafta kaçamaklarla geçti benim de , yürüyüşler kurtardı biraz,

Poaçanın da tarifini yazayım canım çocuklar için yapalım kendimiz yemeyelim inş:KK48::KK48:

Malzemeler

125 gram becel margarin

1/2 su bardağı sıvı yağ

1 su bardağı süt

2 kaşık toz şeker

1 tatlı kaşığı tuz

1 paket yaş maya

2 yumurta beyazı( sarısı üstüne)

1 paket krem şanti

1 paket kabartma tozu

Aldığı kadar un

Ben biraz peynirli biraz da boş yaptım iç malzeme nasıl istersen olabilir, çok güzel oldu, tavsiye ederim

günaydın canlar...:KK36::KK36:
ayy size bir haberim var benimmm çiğdoşş ta hamişşşşş....yeni bebiş geliyo topiğimize....:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73::KK73:

bugün liste ficans da bakalım gelebilcek mi gelmezse ben evdeyim yapabilirim..:KK66:

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:83.5 kg
bu hafta:84 kg gene aynı kiloya döndüm..:KK57:
fark:++500gr
yüzde:++%0.598
spor:yok

2 ileri 1 gerii poffff:KK51::KK51::KK51: ama dün yediklerim de olabilir..ne bileyim..haftaya bakıcazz artıkk:KK22::KK22:

Çok sevindim çiğdeme canım Allah tamamına erdirsin:KK36::KK36:

Gelemedim:KK43:

Kaneel
Gecen hafta ; 75.900

Canım süpersin maşallah:nazar::nazar:

Canım ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş :KK68:gene sana kaldı liste haftaya da ben yaparım inşallah:KK68:

100 gram vererek 3. olmuşum , bu hafta kaçamaklarla geçti benim de , yürüyüşler kurtardı biraz,

Poaçanın da tarifini yazayım canım çocuklar için yapalım kendimiz yemeyelim inş:KK48::KK48:

Malzemeler

125 gram becel margarin

1/2 su bardağı sıvı yağ

1 su bardağı süt

2 kaşık toz şeker

1 tatlı kaşığı tuz

1 paket yaş maya

2 yumurta beyazı( sarısı üstüne)

1 paket krem şanti

1 paket kabartma tozu

Aldığı kadar un

Ben biraz peynirli biraz da boş yaptım iç malzeme nasıl istersen olabilir, çok güzel oldu, tavsiye ederim

güzel bir tarife benziyor.. güzel ve kalorili..:KK51:

bu hafta çok kaçamak yaptım..kaydettim ilerleyen zamanlarda yapacağım inşallah:KK54: sağol canım...:KK68:

rica ederim tatlım ne olacak evdeydim nasılsa:KK25:

ayrıca kızını kutlarım Ankara 2. si valla süperler..maşallah onlara:nazar::KK9::KK9:

liste sıramız bu şekilde değişti arkadaşlar...liste kaydı tabii:KK66:

leylak84:23 Ocak 2015

sersum:30 Ocak 2015

sersum:6 Şubat 2015

sersum:13 Şubat 2015

ficans:20 Şubat 2015

çakmel:27 Şubat 2015

filiztoprak:6 Mart 2015

kaneel:13 Mart 2015

neslihansltn:20 Mart 2015

eguness:27 Mart 2015

leylak84:3 Nisan 2015

sersum:10 Nisan 2015

nisanı görelim de çeki düzen verelim dedim En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKlisteyi nisana kadar yaptım..ne kaldı yaza bacılar:KK17::KK17:

Selamun aleykum kızlarım,kane el başta olmak üzere herkesi kutluyorum sersum eline sağlık liste güzel olmuş,bide kilo verebilsem liste daha da güzel olacak ınşallah.

Lor
kepek krep
3 zeytin
İle kahvaltı yapıldı

Ara 1 kupa salep

Akşama
Palamut
Salata
İnşallah

Rabbim hepimize kolaylık versin selametle kalın...

yine herkeşler gezmede...
ben de çıktım gezdim geldim..valla öldümm ne kalabalık sevgilisini kapan sokağa çıkmış...hehehe..koca nöbetçi olunca yalnız yalnız gezdim(işin gerçeği arada yalnız gezmek daha iyi kıslar..erkekler çabucak sıkılıyo:cool::cool:)
kızım da gelmedi cadı..

2. öğünüm
:kk77::kk77::kk77:
chilli soslu tavuk 2 kaşık makarna (yanında veriyolar:oops:)
salata
sonrasında 2 top dondurma
:kk77::kk77::kk77::kk77:

çok yürüdüm ama erimiştir kısss:KK8::KK8::KK8:

Back
X