Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım çok üzüldüm başınız sağolsun...gurbetlik çok zor çeken bilir..Allah sabır versin..biz de 2 yıl Hakkari'de aynı şeyleri yaşadık..eşimin ananesi benim babaannem vefat etti gidemedik cenazeye..çok üzücü şeyler..insan istiyor ama yapamıyor..Allah gurbetteki herkese yardım etsin sabır versin..
Saol canım. Allah herkesin yardımcısı olsun.
başın sağolsun canım ALLAH mekanını cennet eylesin
Amin canım. Allah bütün gecmislerimizin mekanı cennet eylesin.

başınız sağ olsun.
gidememesine çok üzüldüm.
ne kadar üzülmüştür . kıyamam.
Saol canim. Cok üzüldü. Ama hastaydı daha önce gidip görmüştü. Bugünlerde yine gidecekti. Olmadı kısmet değilmiş.

yoğurt kurusu nedir
bizim buralarda keş olur . o mu acaba
Yoğurt kurusu değil yogurt kürü canım.
Biz karin bölgesini incelten bir küre başladık onu yazmak istemiştim. Akşamları yoğurt limon ve pul biberi karıştırıp yiyiyoruz. Sözde yağları eritiyormus.

Saol canim. Cok üzüldü. Ama hastaydı daha önce gidip görmüştü. Bugünlerde yine gidecekti. Olmadı kısmet değilmiş.

Yoğurt kurusu değil yogurt kürü canım.
Biz karin bölgesini incelten bir küre başladık onu yazmak istemiştim. Akşamları yoğurt limon ve pul biberi karıştırıp yiyiyoruz. Sözde yağları eritiyormus.
evet burda okumuştum. bağırsakları da çalıştırıyormuş. faydasını görürsün inşallah

iyi bari gitmiş görmüş .
Allah mekanını cennet etsin.
hepimizin gideceği yer .

canım benim.
inşallah sağlıkla kavuşun bebeğinle kuzum.

benim ikinci gebelikte ara kanamalarım oldu. 10 haftalık, 14 haftalık,18 haftalık olmak üzere 3 kez oldu.
az az lekelenme şeklinde oldu.
doktora koştum hemen. insan çok endişe ediyor bebeği için.
progestan vermişti. içmiş ve yatmıştım. kanama geçince de kalkmıştım.
sonra kesildi.
doktorum adet döngüsüne bağlamıştı benim lekelenmelerimi.
belki senin de öyledir çiğdemcim.

Benim ki her iki uc gune bir oluyor caniM. Bugun yine gittik. Bebegin kesesi rahim agzina gelmis. Riskin buyuk dedi. Raporu uzatti. Olmadi heyet vericm dedi. bekliyorum evde. Rabbime siginiyorum. Sizlerden dua istiyorum. Allahin izniyle toparlar insallah

Unsuz , sekersiz , yagsiz .. Pancake yaptım .. Guzel bir altarnatif oldu ..

1 yumurta , 1 muz , 1 yemek kasığı tarçın , 1 yemek kasığı keten tohumu .. Hepsini staatmixer ile karıştırdım ısıtılmış tava ya akıttım bitti :) 5 dk hazırlamak , 10 dk diyelim kızartması

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 71
basiniz sagolsun canim .. bizde gurbetteyiz .. olum , cenaze , hastalik olunca .. hadi kalk git olmuyor .. zor cok zor .. allah sabirlar versin ..

maşallah canım.
benim ilk bebek uykudan nefret ederdi. sürekli ağlardı.
2. bebek daha iyiydi.
ama gecede 5-6 kez kalkardı yine de

kız bebeklerin daha güzel kesintisiz uyku uyudukları söyleniyor.
umarım benim de sağlıklı bi kızçem olur . ve uykuyu sever inşallah.
evet oyle derler .. dogrudur .. benim kizcem masallah aksam 7 sabah 7 arada bi yemek molasi saat 3 gibi uyuyor .. uykuyu seviyor ... masallah .. allah gonlunuze gore versin .. insallah istediginiz olur ama en onmelisi yine de saglik .. eli yuzu duzgun sagligi yerinde olsun insallah

günaydın ark adaşlar
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
keçiboynuzu pekmezi
peynir
limonata, 1 limondan yaptım.
hastalıklar gelmesin inşallah. küçük oğlan yine ateşlendi.
kreşten hastalık geliyor şu ara sürekli.
öğlen ezogelin çorbası getirdim.
elmam var
çekirdekli siyah üzümüm var.

günaydın kızlar doğum iznine ayrıldım gelsin 5 aylık tatillll:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
makbulecim.33 haftalık olmuşsun. biraz daha dayanabilseydin keşke. işin ağır mıydı.
hayırlı olsun bebeğin.
kız mı erkek mi canım benim.
bol bol dinlen.
bebek olduktan sonra biraz fırsat bulmak zor oluyor da. :KK60:

selam canlar....
öğlen
:kk77::kk77::kk77:
mercimek çorbası
2 kadınbudu köfte
fasulye piyazı
:kk77::kk77::kk77::kk77:

eve gelince 1 elma 1 gofret:KK11:kızım yiyiyordu dayanamadım:KK47:

akşam
tavuk sote 2 kaşık
2 kaşık yeşil mercimek yemeği
2 kaşık patates püresi:KK23:
1 bardak şalgam suyu

şişecem gene :KK51::KK51::KK51:

günaydın kızlar...:KK68::KK68:
kahvaltım
salçalı omlet
peynir zeytin
çay

sanırım haftaya dukana başlıyacam yoksa yapıştı bu kilolar üstüme..protein beni toparlar..bu hafta böyle geçsin de ..yanında soğan kürü de düşünüyorum..:KK51:

Benim ki her iki uc gune bir oluyor caniM. Bugun yine gittik. Bebegin kesesi rahim agzina gelmis. Riskin buyuk dedi. Raporu uzatti. Olmadi heyet vericm dedi. bekliyorum evde. Rabbime siginiyorum. Sizlerden dua istiyorum. Allahin izniyle toparlar insallah
canım benim.
rabbim senin için hayırlısını versin inşallah.
sağlıkla kucağına al inşallah.
2 . bebeğimden önce benim 1 düşüğüm olmuştu.
o nedenle nasıl bir korku yaşadığını çok iyi anlıyorum.

evet oyle derler .. dogrudur .. benim kizcem masallah aksam 7 sabah 7 arada bi yemek molasi saat 3 gibi uyuyor .. uykuyu seviyor ... masallah .. allah gonlunuze gore versin .. insallah istediginiz olur ama en onmelisi yine de saglik .. eli yuzu duzgun sagligi yerinde olsun insallah
maşallah maşallah. ne güzel uyuyor annesi. nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar:
güzel dileklerin için teşekkür ederim kaneel cim. :KK19:

günaydın kızlar...:KK68::KK68:
kahvaltım
salçalı omlet
peynir zeytin
çay

sanırım haftaya dukana başlıyacam yoksa yapıştı bu kilolar üstüme..protein beni toparlar..bu hafta böyle geçsin de ..yanında soğan kürü de düşünüyorum..:KK51:
günaydın sersumcum.
çok dikkatli beslenmene rağmen yapışmış kiloların . inşallah dukanla istediğin kilona ulaşırsın.

sabah kahvaltım 3 bardak süt. içine klasik nescafe attım yalnız. 10 tane falan çekirdekli siyah üzüm. şeker koymadığım için onu yedim.
midem full dolu.
çocukları beslemeye çalışırken ve beslenme çantasına da bi şeyler hazırlamaya çalışırken kendim sadece süt içebildim git gel yaparken.
ceviz yiycem ara öğün olarak.

öğlen için 1 yumurtalı kaldirik kavurdum sabah. bol soğanlı. :KK53:

günaydın sersumcum.
çok dikkatli beslenmene rağmen yapışmış kiloların . inşallah dukanla istediğin kilona ulaşırsın.

sabah kahvaltım 3 bardak süt. içine klasik nescafe attım yalnız. 10 tane falan çekirdekli siyah üzüm. şeker koymadığım için onu yedim.
midem full dolu.
çocukları beslemeye çalışırken ve beslenme çantasına da bi şeyler hazırlamaya çalışırken kendim sadece süt içebildim git gel yaparken.
ceviz yiycem ara öğün olarak.

öğlen için 1 yumurtalı kaldirik kavurdum sabah. bol soğanlı. :KK53:
evet canım yapıştı gitti..moralim çok bozuk:KK47:..ama vazgeçmek yokEn Büyük KK.dediğim gibi dukan + soğan kürü halladicem sanırımEn Büyük KK
sana da afiyet olsun:KK68:

makbulecim.33 haftalık olmuşsun. biraz daha dayanabilseydin keşke. işin ağır mıydı.
hayırlı olsun bebeğin.
kız mı erkek mi canım benim.
bol bol dinlen.
bebek olduktan sonra biraz fırsat bulmak zor oluyor da. :KK60:
tşk ederim canım yok işim ağır değilde canım doğum sonrası izin yaz tatiline denk geliyor öyle olunca kullanmasam yanacak e bende kullanayım dedim işte erkek canım :KK68::KK68:

hayırlı olsun canım..:KK68:
tşk ederim canım:KK68::KK68:

çiğdemcim canım inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini üzüldüm yaşadıklarına dikkat et canım bol bol dinlen :KK51::KK51:

Back
X