kız bak bacım yaaaa valla sonumuzu ii görmüyorum ben. Benim kız kötü kötü baktı gece bana ,Leylakın dayısı da ona bakmış. Bak şimdiden 2 deli damgalandı. Manisa'da var aslında :44: Bakırköy var birde ama benim kutup ayusuna yakın düşüyor o nedenle orası olmasın .:26:tamam canım..iyigeceler kolay gelsin...allah gülmekten ayırmasın hepimizi
seni senii ben de bu kıss çıkardı şimdiye diycektim.:44::44:.çakaallll
ben yarın öbürgün vana bi bakiim bulursam ararım cicim..
kız bak bacım yaaaa valla sonumuzu ii görmüyorum ben. Benim kız kötü kötü baktı gece bana ,Leylakın dayısı da ona bakmış. Bak şimdiden 2 deli damgalandı. Manisa'da var aslında :44: Bakırköy var birde ama benim kutup ayusuna yakın düşüyor o nedenle orası olmasın .:26:
Ne gülüyon kız kıkırdak Necla
Canım hiç üzülme bende gecen hafta regl olacaktım şiştim senin gibi olmuştu Baskulde ama bu hafta hepsi gitti önceki haftaya göre bile eksideyim haftaya senin de öyle olacak canım sen sakın bırakma kaçamak yapma güzel olacakarkadaslar yeni topigimiz hayirli ugurlu olsunnnn
bende iki haftadir kilo almaya basladim.. kacamak yapmasam bile istahimdan dolayi cok yiyorum.. üstüne bide özel gün gelince sabah hüsrana ugradim
ama yilmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?