Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar...:KK68:
sağol çakmelcim bu yaz çine gidecek kızım okulla..onun ve okulun da toplantısı vardı..bilgilendirme oldu..sınıfta da sorun yok çok şükür...:KK68:
dün öğlen
:kk77::kk77::kk77:
patlıcan kebabı
bulgur pilavı
yoğurt

akşam
çavdar ekmeği arası hamburger
ayran
2 çiğköfte

şişim gene kızlar..nolacak bu halim bilmem..:KK51::KK51:

Çin mi süpermiş
Bende kuzulara 3. Dil olarak çince vericem inşallah.
Sersum orda yemek problemi yaşayabilir canım,adamlar sürüngen,kaplumbağa tarzı tiyolar aman dikkat.küçük bir ipek ürün isteyebilirsin çin ipeği çok tarihi bir değer taşır. Ayrıca için rahat dönmene sevindim.

tebrikler habercice maşallah güzel kg vermişsin.

yoğurt
Az ekmek
1 incir
5tk tahin bal ve bitti oh be

Akşama
salata
Süt yulaf inşallah.

herkese iştahsız günler :))

Çin mi süpermiş
Bende kuzulara 3. Dil olarak çince vericem inşallah.
Sersum orda yemek problemi yaşayabilir canım,adamlar sürüngen,kaplumbağa tarzı tiyolar aman dikkat.küçük bir ipek ürün isteyebilirsin çin ipeği çok tarihi bir değer taşır. Ayrıca için rahat dönmene sevindim.

tebrikler habercice maşallah güzel kg vermişsin.

yoğurt
Az ekmek
1 incir
5tk tahin bal ve bitti oh be

Akşama
salata
Süt yulaf inşallah.

herkese iştahsız günler :))
sağol canım..kaldıkları kampüste bizimkilere uygun bir mutfak varmış canım sorun yok dedi hocaları ama biz yanlarına kuru bozulmayacak bisküvi türü şeyler vereceğiz..hayırlısıyla gidip dönsünler de inşallah...:KK68:
evet ipek ürünler çok güzel dedi hoca..pazarlıkla alın ama dedi çocuklara..:KK48: nasıl becereceklerse..:KK48:
sana da iyi günler..:KK68:

slm kızlar şimdi okula tekrar gidicem son ingilizce ye girecekler hayırlısıyla bitecek
yediklerime gelince
sabah=1 bardak süt+peynir+zeytin+1 yumurta+1 dilim tb. ek+çay+1 ceviz
1 kivi
öğlen =sebzeli kepekli makarna+ayran+yeşillik+çay
ara= yeşil elma
akşam belli deyil ama uygun yemeye çalışıcam yöresel pazar gelmiş oraya gidicez
reglin son günü verdimmi şişlik gittimi acaba haftaya iyice belli olur

günaydın kızlar...:KK68:
sağol çakmelcim bu yaz çine gidecek kızım okulla..onun ve okulun da toplantısı vardı..bilgilendirme oldu..sınıfta da sorun yok çok şükür...:KK68:
dün öğlen
patlıcan kebabı
bulgur pilavı
yoğurt

akşam
çavdar ekmeği arası hamburger
ayran
2 çiğköfte

şişim gene kızlar..nolacak bu halim bilmem..:KK51::KK51:
afiyet olsun canım çini her zaman merak etmişimdir kuzu gessin bakalım dönünce anlatır neler yaşadığını:KK68:

kızlar ben yarından umutsuzum 63 le 64 arası yapıştı kaldı ne yaptıysam gitmiyor ya

neden kımse cvp vermıyor bana :KK43:
ne sordunuz ki.

kızlar merhaba
sabah menemen yaptım 2 yumurta ile
2 bardak süt içtim.

öğlen de 2 salatalık. 3 domates
büyük dilim peynir yiyorum.
2 dilim baklava getirdiler . onu da yerim sanırım. midem iyi değil bugün.

akşama mercimek çorba ve taze fasülye var.

slm kızlar bende aranıza katılmak ıstıyorum
tabii ki katılabilirsin..bizler günlük menü bildirip cumaları tartılıyoruz..başarılar...:KK68:
slm kızlar şimdi okula tekrar gidicem son ingilizce ye girecekler hayırlısıyla bitecek
yediklerime gelince
sabah=1 bardak süt+peynir+zeytin+1 yumurta+1 dilim tb. ek+çay+1 ceviz
1 kivi
öğlen =sebzeli kepekli makarna+ayran+yeşillik+çay
ara= yeşil elma
akşam belli deyil ama uygun yemeye çalışıcam yöresel pazar gelmiş oraya gidicez
reglin son günü verdimmi şişlik gittimi acaba haftaya iyice belli olur
hayırlısı canım umarım çok iyi geçmiştir kızının sınavı:KK68::KK68::KK68:
afiyet olsun canım çini her zaman merak etmişimdir kuzu gessin bakalım dönünce anlatır neler yaşadığını:KK68:
sağol bebeemmm.:KK68:..ben de çok merak ediyorum anlatır tabee:KK54::KK54:

kızlar selam...ben pazartesi eltimin gazıyla hurma diyetine başlıyorum..o süper vermiş..bizden de biri yaptıydı habercicemiydi acep:KK64::KK64:..çok tok tutuyor inan dedi..3 günde 3.5 -4 kg vermiş yawww:KK57::KK57::KK57:
gaza geldimmm:KK76::KK76:

Aaa sersum anlatasa neymiş o kür.. Gerçi o kadar kısa sürede kilo vermek geriye daha çok kilo aldırmaz mı.. Bu arada haleda regli olamadım.. Bu dahada şişiriyor.. Bakalım yarın artıda olduğum kesin de sonuç ne çıkacak.. Herkese bol şans liste kimde bu arada..

kızlar selam...ben pazartesi eltimin gazıyla hurma diyetine başlıyorum..o süper vermiş..bizden de biri yaptıydı habercicemiydi acep:KK64::KK64:..çok tok tutuyor inan dedi..3 günde 3.5 -4 kg vermiş yawww:KK57::KK57::KK57:
gaza geldimmm:KK76::KK76:

Hade hayirlisi inşallah,filiz yada ficansti sanki,hurma çok tık tutuyor doğru ama çok lezzetli bir meyve tutmayıp çok kaçırırsan çok kalorili bi yiyecek canım sen vücudu şaşırtmak istiyorsun anlaşılan.sonrası çok dikkat edersen verdiklerin oturabilir kaçamak yaparsan vermemiş gibi olursun dikkatli ol sersumcum.

Bildirim
Cakmel

3 haftadır 71.5
2 gün 8 km yürüyüş
Beden 42

Aaa sersum anlatasa neymiş o kür.. Gerçi o kadar kısa sürede kilo vermek geriye daha çok kilo aldırmaz mı.. Bu arada haleda regli olamadım.. Bu dahada şişiriyor.. Bakalım yarın artıda olduğum kesin de sonuç ne çıkacak.. Herkese bol şans liste kimde bu arada..
canım eltim ve arkadaşları yapmış ve çok memnunlar geri de alınmamış...:KK66:
günde 21 hurma ve yanında yağsız 1 er kase yoğurt
yeniliyor..her öğünde 7 tane..hurma çok besleyici olduğu için tok tutuyor ve acıktır mıyormuş..hadi hayırlısı..:KK66:
Hade hayirlisi inşallah,filiz yada ficansti sanki,hurma çok tık tutuyor doğru ama çok lezzetli bir meyve tutmayıp çok kaçırırsan çok kalorili bi yiyecek canım sen vücudu şaşırtmak istiyorsun anlaşılan.sonrası çok dikkat edersen verdiklerin oturabilir kaçamak yaparsan vermemiş gibi olursun dikkatli ol sersumcum.

Bildirim
Cakmel

3 haftadır 71.5
2 gün 8 km yürüyüş
Beden 42

sağol canım amacım şaşırtmak evet..bakalım göreceğiz..:KK53:

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
2 hafta önce:84.7 kg
bu hafta:84.6 kg
fark:-100gr