Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

diyet= 6 öğün beslenme
geçen hafta=74.2
bu hafta=74.5
fark=++0.3
haftalık yüzde=%0.404
dün yöresel pazardaydık 2 lıokma ceviz sucuğu başka bişey yoktu mecbur yarım dürüm yarım içli köfte yedim dün tartıldığımda 74 düm 200 g vermiştim regl olduğum halde bence bu diyet fena deyil haftaya iyice anlaşılır yürüyüşede başlıcam hayırlısı ben yinede ramazana kadar devam edicem
çakmel kolay gelsin canım:KK36:

1 MAYİS 2015 TARİHLİ LİSTEMİZ

1.Habercice :KK71::KK71::KK71: 2,300 gr

2.Sersum :KK73::KK73::KK73:200gr

KORUYANLAR:KK8::KK8::KK8:
Cakmel

Eguness

REGLZEDELER:confused::KK47::KK47::KK47:

Filiztoprak

Neslihansltn

OLMAYANLAR:KK75::KK75::KK75:

Leylak

Kaneel
canım ellerine sağlık.:KK68::KK68:.100gr vermiştim 200gr değil ama başka veren olmayınca sıralama da değişiyor zatee:KK48: 100gr eksiyle 2. olmuşumm:KK45::KK45::KK45:
:KK48:
özelikle haberciceyi kutluyorum..:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:
Kızlar cepten yaptım inşallah bi sorun yoktur

1. Ve 2. Belli ama 3. Yok :))

Herkesi kutluyorum...
daha ne olsun canım..ellerine sağlık..:KK36::KK36:ayy cidden 3. yok:KK48::KK48::KK48::KK48:

selam kızlar....:KK68:
dün eşimle gezdik biraz alışveriş yaptık..iştah kestiği söylenen yeşil kahveden aldım hurma ile beraber onu da içeceğim..
bu sabah başladım..sabah akşam yemeklerden önce içiliyor..tadı çok fena değil..ne kahve ne çay..bakalım haftaya ne olacak..tabii regl yolda.:KK47:.onun etkisiyle de olsa vermeyi amaçlıyorum...En Büyük KKEn Büyük KK
kızımla kendime çanta aldım..hatun beğenmedi ikisi de bana kaldı..off bu ergeneler..:KK45::KK45::KK45:

kahvaltı öncesi yeşil kahve:KK50:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
mıhlama
yumurta salatası
peynir zeytin
çayy

işte böyle...:KK54::KK54::KK54:yaşasın hafta sonu...:KK76::KK76::KK76:

Selam kızlar nasılsınız

Annemde kalmıştım tatil olduğu için tartılamadım o yüzden

Büyük ihtimalle ya aynıyım ya da biraz artıdayım, kilo veremiyorum bi türlü

Sersumcum filiz yapmıştı hurma kürünü vermişti gibi hatırlıyorum ama ben yapamam zorlanırım

Yarın da kızımla gidiyoruz bu hafta beni izinli sayarsın sersumcum, çok işim var bugün nerden başlayacaksam, hepinize iyi hafta sonları dilerim

kızlar selam...ben pazartesi eltimin gazıyla hurma diyetine başlıyorum..o süper vermiş..bizden de biri yaptıydı habercicemiydi acep:KK64::KK64:..çok tok tutuyor inan dedi..3 günde 3.5 -4 kg vermiş yawww:KK57::KK57::KK57:
gaza geldimmm:KK76::KK76:
sersum diyeti yapan bendim canım hiç zorlanmadım yaparken gerçekten tok tutuyo ama normale dönünce bizim yediğimiz gibi yersek geri geliyo tabi yemeği azaltırsan sonrasında iyi olur

Selam kızlar nasılsınız

Sersumcum filiz yapmıştı hurma kürünü vermişti gibi hatırlıyorum ama ben yapamam zorlanırım

Yarın da kızımla gidiyoruz bu hafta beni izinli sayarsın sersumcum, çok işim var bugün nerden başlayacaksam, hepinize iyi hafta sonları dilerim
tamam canım...voleybol heralde..başarılar :KK68:
sersum diyeti yapan bendim canım hiç zorlanmadım yaparken gerçekten tok tutuyo ama normale dönünce bizim yediğimiz gibi yersek geri geliyo tabi yemeği azaltırsan sonrasında iyi olur
ayy evet filizim şimdi hatırladım..azaltmadan hangi kürde geri gelmiyor ki canım..bakalım bir de ben deneyeyim:KK51::KK51:hadi hayırlısı:KK54::KK54:

Selam kızlar nasılsınız

aaaa ben sana torpil geçip yok yazmamışıııımm:KK48::KK48::KK48: kolay gele canıııımmm

kızlar selam...
bugün niyetliyim
sahur
1 tost
omlet
peynir zeytin
söğüş salata çeri
yoğurt
çay
akşama daha karar vermedik ama büyük ihtimalle karışık kızartma(actifrayda) olacak:KK66:

ALLAH KABUL EYLESİN SERSUMCUUUUUM...:KK36::KK36::KK36:
bu gece ve yarın akşama kadar 15 recep ve ALLAHIMIZIN DUALARI EN ÇOK KABUL ETTİĞİ GÜN ,BOOL BOOOL TÖVBE VE DUA KIZLAR .

BU AYDA ORUÇ TUTANLAR CEHENNEMDEN UZAKLAŞTIRILIR BİLGİNİZE.

SABAH
KREP
ADA ÇAYI
1 AVUÇ LEBLEBİ VE ÜZÜM
2 KANDİL SİMİDİ

ÖĞLE
KABAK SALATASI
ÇOBAN SALATA

AKŞAM
SÜTLÜ KAHVE İNŞALLAH...
SELAMETLE KIZLAR...

aaaa ben sana torpil geçip yok yazmamışıııımm:KK48::KK48::KK48: kolay gele canıııımmm

ALLAH KABUL EYLESİN SERSUMCUUUUUM...:KK36::KK36::KK36:
bu gece ve yarın akşama kadar 15 recep ve ALLAHIMIZIN DUALARI EN ÇOK KABUL ETTİĞİ GÜN ,BOOL BOOOL TÖVBE VE DUA KIZLAR .

BU AYDA ORUÇ TUTANLAR CEHENNEMDEN UZAKLAŞTIRILIR BİLGİNİZE.

SABAH
KREP
ADA ÇAYI
1 AVUÇ LEBLEBİ VE ÜZÜM
2 KANDİL SİMİDİ

ÖĞLE
KABAK SALATASI
ÇOBAN SALATA

AKŞAM
SÜTLÜ KAHVE İNŞALLAH...
SELAMETLE KIZLAR...

sağol canım amin:KK68:

günaydın kızlarr:KK68:

benim için gene elemansız yoğun bir hafta:KK51::KK51:çabuk geçer umarım:KK51::KK51::KK51:
dün iftar yemeğim
actifrayda karışık kızartma(kabak,biber,havuç)
4-5 adet patates
4 köfte
yoğurt
salata
şalgam suyu

vee bugün hurma diyetime başlıyorum hayırlısıyla
kahvaltım
7 hurma ve 1 kase yoğurt
olacak..bakalım nasıl geçecek:KK17::KK17::KK17:hayırlısı:KK68::KK68:

günaydın kızlar . nasılsınız . nasıl gidiyor diyet.

bu sabah kalvaltım.
1 yumurta ile domatesli omlet.
1 poğaça
1 kase yoğurt ve meyveli flaks mi ne . canım öyle çok çekti ki. çilekli tahıllı bi şey . tam adını yazamadım.
1 kase daha olsa yerdim. boy yoğurtla iyi gitti.
öğlen için
1 tane çiğ börek
2 tane kivi
kuru erik getirdim.

kızlar 4 hurma da bile içim bayıldı :KK57:7 tane yemem imkansız yanıma alıcam kalanı:KK48::KK48:
gayet de tok hissediyorum hadi hayırlısı:KK45::KK45:
ne güzel canım . tabi ya 4 hurma yeter sanki. 7 tane yanında kalsın. hakkını sonra kullanırsın

ben de öğlende bisküvi ile aburcubur yaptım.
reflü oldu . sanki yediklerimden kaynaklandı.
akşama yoğurtlu müsliden canım çekiyor. bakalım yerim inşallah.

ne güzel canım . tabi ya 4 hurma yeter sanki. 7 tane yanında kalsın. hakkını sonra kullanırsın

ben de öğlende bisküvi ile aburcubur yaptım.
reflü oldu . sanki yediklerimden kaynaklandı.
akşama yoğurtlu müsliden canım çekiyor. bakalım yerim inşallah.
aynen öyle canımm acıkınca yedim kalanları..:KK66:
ayy reflü bende de var çok fena çok..dün neredeyse orucum bozuluyordu:KK43:...uzun günlerde tutamıyorum zaten kusacak gibi oluyorum..geçmiş olsun dana da...
ye kıss yee afiyet olsun...:KK68:

Back
X