- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
ay işte kilo gidince de böyle kendi kendine düşüyor benim de öyle olur çünkü. sonra makarnaları yersin tabi.Oh oh maşallah.
Kocişim hala çok hasta ama en azından ilaç almaya başladı inşallah yarına biraz hafifler diye umuyorum.
Aynen güzelim artık baya inceyim zaten çok dert etmiyorum acelede etmiyorum. Yavaş vermek çok daha sağlıklı benim için zaten kalıcı olur.
Harika herkese maşallah çok süper bir hafta olmuş gerçekten.
Aldım canım çok şükür. Christmas sonrası indirim günüymüş bilmiyordum çok sevindim. Çarşı çok kalabalıktı denemek için ayrı ödemek için ayrı sıra bekledim bütün gün. Ama insan zayıflayınca kıyafetleri deneyip deneyip çıkarmak çok eğlenceli. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. Darısı sizlerin başına İnşallah.
Bütün gün hiç bişey yemedim. Çarşıdaki yemekler korkunç. Starbucks'tan kahve ve su alayım dedim sırayı görünce ondanda vazgeçtim. Aç susuz dolaştım bütün gün. Sonra eve gelip makarna yaptım yoğurtla yedim. Ardındanda giyinme odamı düzenledim büyük gelen kıyafetlerimi kaldırdım. Yer açıldı iyi oldu.
Yakın çok şükür evimizle aynı mahallede 10 dk da gidiyoruz.
Ben şu anda öyleyim gram gram veriyorum ama en iyisi de böyle olması. kilo sabitlenir kolay kolay geri alınmaz inşallah.![]()
biz de çocuklara cips çikolata bisküvi günü yaptık yılbaşı akşamı.
normalde eve öyle alınmaz .
ben de yedim tabi. kurabiye yedim bolca. cips ve çikolata.
zaten böyle şeylerin dibine düşerim.
yine düştüm.
pazar sabahı eşimin arkadaşları ile kahvaltıya gittik . kendi evlerinde ağırladılar .
çok güzel amamalar börekler vardı.
tabi kaçırmadım.
kahvaltı sonrası tekrar çay demlendi. 2 saatin içinde 3 aile 3 demlik çay içtik.
çayın yanında da kurabiye yapmışlar . mantar kurabiye.
onu yedim. dayanamadım.
sonra evde de kurabiye yedim.
tuzluydu bizdekiler.
neyse çok şükür işe geldim.
sabah sahurda 2 yumurta .
peynir
3-4 dal dereotu
1 avuç taze fındık
1 adet yeşil ekşi elma
iftarda ne yerim bilmiyorum. mercimek çorba var . pırasa var biraz da