Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Teşekkürler sersumum

Ellerine sağlık ve de teşekkürler sizlerin yardımıyla canım, haftaya hep beraber veririz inşallah

Ahh ben ne yaptım geçen gece uykudan uyanıp bebe bisküvisine nutella sürüp yedim:KK43:
:KK68::KK68::KK68: inşallah canım..Senin 69 a az kaldı kıss:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayy hepimiz o haltı yiyoruz ara da demek:confused::KK70::KK70::KK70:

Peki resmini atabilir misin
Yani diğerinden farkı ne

Resim atmayı denedim ama yapamadım canım ya.ben sana marka ve modeli yazayım sen googleden bak olur mu

Voit U10 Silver Coll Dikey Kondisyon Bisikleti

Sağol canım

Teşekkürler sersumum

Ellerine sağlık ve de teşekkürler sizlerin yardımıyla canım, haftaya hep beraber veririz inşallah

Ahh ben ne yaptım geçen gece uykudan uyanıp bebe bisküvisine nutella sürüp yedim:KK43:

Geçmiş olsun canım her yeri mahvettiler Allah sonumuzu hayretsin:KK43:

Bebe bisküvisine nutella mı:confused:hiç aklıma gelmemişti bu fikir,nasıl canım çekti anlatamam:KK70::KK70:

İnşallah canım boğazımı tutarsam

Ay sorma benimki uyku arası oluyor bazen hatırlamıyorum sabah masayı görünce kafa dank ediyor:KK70::KK70::KK70:
Ayy herkeste oluo demekki bole sapmalar bnde bugun esime browni yapjstum ondan goturdum mideye misir istedi canim ama yapmadim tuttum kendimi duse kalka vercez bu kilolari ins kizlar

Resim atmayı denedim ama yapamadım canım ya.ben sana marka ve modeli yazayım sen googleden bak olur mu

Bebe bisküvisine nutella mı:confused:hiç aklıma gelmemişti bu fikir,nasıl canım çekti anlatamam:KK70::KK70:
Tesekkur ederim canım baktım
Memnun musun boyle birşey de alabilirim
Çok az yer kapliyor sanırım
Benim kilom vücuduma dağılmış bicimde
Bunla çalışırken kollar gidiyor mu

Az önce yanımızdaki havaalanında silahlı saldırı oldu. Şimdilik 3 ölü 9 yaralı var. Dünyanın içine s..çtılar hiç bir yer güvenli değil. Ailece çoluk çocuk hep gittiğimiz yer. Allah korusun.
Çok geçmiş olsun canım artık insan başına heran ne gelecek diye yasiyor

Oğlumun icatları canım beni de yoldan çıkardı yaş 17 ama hala bebe bisküvisi alır:KK70::KK70:

Ayy herkeste oluo demekki bole sapmalar bnde bugun esime browni yapjstum ondan goturdum mideye misir istedi canim ama yapmadim tuttum kendimi duse kalka vercez bu kilolari ins kizlar

Oluyor canım verecez inşallah:KK36::KK36:

Tesekkur ederim canım baktım
Memnun musun boyle birşey de alabilirim
Çok az yer kapliyor sanırım
Benim kilom vücuduma dağılmış bicimde
Bunla çalışırken kollar gidiyor mu

Memnunum gerçekten diğer bisikletler gibi basit ve hemen dağılacak bişey değil,sağlam yani.tek kötü yanı biraz ağır işte.ama belli bi yerde tutup yer değiştirmezsen o da sorun değil bence...

Oğlumun icatları canım beni de yoldan çıkardı yaş 17 ama hala bebe bisküvisi alır:KK70::KK70:

Oluyor canım verecez inşallah:KK36::KK36:

Bende severim bu yaşta bebe bisküvisini ficanscım:KK70::KK70:ama nutellayla duble etki yaratmak hiç aklıma gelmemişti:KK70::KK70:

Selam kızlar.sabah kalktımızda ağaçlar arabalar bembeyazdı.yıllar sonra az da olsa kar tuttu burda.kızımızı çıkardık biraz kartopu oynadık,çok sevindi...
Kahvaltım:
2 dilim tam buğday ekmeği
Tereyağı
Zeytin
Lor peyniri
Domates
Salatalık

Arada sade kahve içtim.

Acıkırsam müsli yerim birazdan.akşama ne yerim bilmiyorum daha karar vermedim.eşimin sınav görevi var bugün,erken gelirse yürüyüşe de çıkarım

Memnunum gerçekten diğer bisikletler gibi basit ve hemen dağılacak bişey değil,sağlam yani.tek kötü yanı biraz ağır işte.ama belli bi yerde tutup yer değiştirmezsen o da sorun değil bence...

Bende severim bu yaşta bebe bisküvisini ficanscım:KK70::KK70:ama nutellayla duble etki yaratmak hiç aklıma gelmemişti:KK70::KK70:
Bende çok severim bebe biskuvisini hatta bazı pastalara kullanırım çok güzel oluyir

Selamlar

Kahvaltım
1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim tb ekmeği
3 bardak çay
2 kuru kayısı

Öğlen
2 ceviz
1 bardak portakal suyu
Çok az leblebi
2 tane minik lokum canım çok fena tatlı istiyor bende lokum yedim. Eşim alayım diyor yok diyorum resmen rüyama girdi gece umarım geçer

Akşam
Izgara köfte 3 tane
Salata
1 bardak ayran

Selamlar

Kahvaltım
1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim tb ekmeği
3 bardak çay
2 kuru kayısı

Öğlen
2 ceviz
1 bardak portakal suyu
Çok az leblebi
2 tane minik lokum canım çok fena tatlı istiyor bende lokum yedim. Eşim alayım diyor yok diyorum resmen rüyama girdi gece umarım geçer

Akşam
Izgara köfte 3 tane
Salata
1 bardak ayran

Afiyet olsun canım menün çok güzel.
bazen tatlı isteği çok fazla oluyo,özellikle de regl döneminde fena oluyorum ben.umarın çabuk geçer tatlı isteğin..

Ben içine kuru incir ceviz fındık fıstık portakal kabuğu tarcin ne bulursam koyarım biskuviyide robottan geçirip sütle islatir top top yapıp hindistancevizine bularim tam atom oluyor

Tam bir atom gerçekten ,yazdım bunu bi yere yapıcam bir gün güzel fikirmiş sağol canım...

Back
X