Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar,geçmişi okuyabildim sonunda:)ben ve kızım bugün biraz daha iyiyiz.ama pek nazlı oldu kızım.o yüzden yürüyüşe çıkamıyorum hâlâ.o iyi olsun da önemli değil.

Yediklerime gelince:
Sabah:2 küçük pankek,1 haşlanmış yumurtanın sarısı,peynir,zeytin

Akşam:küçük bir tabak bulgur pilavı,ayran

Gunaydin kzlar anca gelebildim ofise.sabah belediyede isim vardi baya bi sira bekledim.
Kahvaltim 1 dilim kaymakli ve tulum peynirli ev ekmegi, balli cay.
Oglen icin nohut corbasi ve tursu getirdim yaninda 1 dilim ev ekmegi yicem.
Aksam tavuk haslamayi dusunuyorum, suyuylada sehriye corbasi yaparim daha kesin karar vermedim.
bu sabah tartildim ayni ciktim. benim kilo vermem dirhem dirhem olacak gibi gorunuyor ama umursamiyorum. zaten baya bi inceyim bundan sonrasi yavasta olsa sorun degil kendimi cokta kasmak istemiyorum. sirf esim mutlu olsun diye vermek istiyorum acikcasi bana kalsa hic gerek yok aslinda. :KK53:

Akşam yemeğim

Bir ufak gül böreğinin yarısı (börek avuç içimden küçüktu)

Tam buğday ekmeklik sandviç :) ekmeğini kendim yaptım

Yarım bardak ayran

camera_1484670750962.webp

bugün evdesin o zaman . çok iyi.
canım benim . eşine hayret ettim. zapzayıf seviyor .
çubuk kraker olacaksın inşallah . hadi devam o zaman .

Evet yaaa. gecen gun biraz daha ver ben seni tanidigimdaki gibi ol dedi. o zaman 48 kiloydum cok kemikliydim asiri zayiftim dedim. ben oyle seviyorum dedi. hatta hatirliyorum Turkiye'de zayifligimla hep dalga gecerlerdi insanlar. buraya geldim 48 kiloydum herkes iltifat etmeye basladi cok sasirmistim. Amerikalilar kendileri cok iri olduklari icin belkide zayf insanlara hayranlar. Bilmiyorum ama diyete devam edicem cunku esim mutlu olunca bende mutlu oluyorum o yuzden biraz daha vermem lazim. insallah 50 olunca buda yetmez 48 olsun demez. o kadar zayif olmayi istemiyorum cunku.:confused:

Öğle yemegim :)

Karışık salata
2 tane buruksel lahanası
Yarım kepçe brokoli çorbası

Eki Görüntüle 1940792

afiyet olsun canim salata tam benlik olmus. mecbur kalsam sadece salatayla yasayabilirim.

cuma gnü tartıda bir değişiklik göremezsem cumartesi-pazar-pazartesi 3 günlük bir bozma dönemi yapacağım ardından daha sıkı diyete döneceğim bir yazı da okudum

ben gecen hafta bozmustum bakalim dedigin etkiyi gorecekmiyim?

Açıkçası dışarıdan alınan ekmeği sevmiyorum daha doğrusu tam buğday ekmeğini çünkü genelde yuvarlak oluyor ve yuvarlak ekmeğin dilimleri eşit olmuyor bu yüzden De kabuğu da kalın oluyor. Çok yağmur vardı ama dayanamadım gittim kendime un alıp ekmek yaptım :) hamburger ekmeği gibi olan çok lezzetliydi

camera_1484671358208.webp
camera_1484671378888.webp
camera_1484670390793.webp

cuma gnü tartıda bir değişiklik göremezsem cumartesi-pazar-pazartesi 3 günlük bir bozma dönemi yapacağım ardından daha sıkı diyete döneceğim bir yazı da okudum
bnce mantikli bi karar olur canm sasirt metoyu sen bir benm de dieytte hurma vardi bugun kahveyle 2 tane yedim

Bnde aksam balik salata kahve 2 hurma yedim kizlar yuruyus yaptim bir saat daha snra da bir elma yicem aslinda yogurt yiuorum genelde yatmadan ama esim balik oldugu icin yedirmio bugun

Gunaydin kzlar anca gelebildim ofise.sabah belediyede isim vardi baya bi sira bekledim.
Kahvaltim 1 dilim kaymakli ve tulum peynirli ev ekmegi, balli cay.
Oglen icin nohut corbasi ve tursu getirdim yaninda 1 dilim ev ekmegi yicem.
Aksam tavuk haslamayi dusunuyorum, suyuylada sehriye corbasi yaparim daha kesin karar vermedim.
bu sabah tartildim ayni ciktim. benim kilo vermem dirhem dirhem olacak gibi gorunuyor ama umursamiyorum. zaten baya bi inceyim bundan sonrasi yavasta olsa sorun degil kendimi cokta kasmak istemiyorum. sirf esim mutlu olsun diye vermek istiyorum acikcasi bana kalsa hic gerek yok aslinda. :KK53:
Benim esim de cok zayif sevio canim ben de anca kilo veriorum heo yavas gder hayatim.boyunca hep iri bir kiz oldum evlenmeden once esimin istegiyle bi zayiflamistim 10 kiko verdim manken gbiydim.snra bir ac bi tok o kiloda kalcam die cok yordum kendimi hergun detoks yapiodum ya cok ac geziodum acliktan bayilcak kadar ki bayildim da ya da kisana kadar yiyodum ertesi bikac gun yine detoks artik normal beslenmeyi unittum ve yavas yavas geldi kilolar smdi beslenmeyi ogrendim ins

bnce mantikli bi karar olur canm sasirt metoyu sen bir benm de dieytte hurma vardi bugun kahveyle 2 tane yedim

Nefis gorunuo ellerine saglik

Bakalım ne olacak Cnm bende ara öğünde kepekli bisküvi ve hurma ekledim ama şimdi tam buğday unumda var düzeltsin meto kurabiye poğaça vs yaparım onunla yağsız :) teşekkürler canım :KK68:

8 kaşık iyiymiş kıss.:KK53::KK53::KK53:

hayırlısı olsun canım..gönlünüze en güzel gelen olsun inşallah:KK68:
benim eşim de hep diyet yaparken ama çok fazla da zayıflama deyip duruyor..aman bizimkiler klasik Türk erkeği.:confused:.sanki ben de hooop 0 beden oldum da:KK70::KK70::KK70:nerdeeeeee:confused::confused::confused:

Ah canımm dikkat et kendine:cry::cry:

Sağol canım ne kadar dikkat etsemde oluyor canım ben de anlamadım yürürken hiç üşümüyordum oysaki, çok terlemiyordum da,eşim kızıyor o yüzden hasta oldun diye, bir de direncim düştü galiba d vitaminim 4 çıktı

Coo gecmis olsun canimcim ya ozledik seni
bnde farkettim seni canim ama inan bu halinle bile cok azimli sayilirsin ki ben bu hafta yiuerek daha kolay verebilecegini dusunuorum

Sağol adacım ben de özledim, 2 haftadır yürümüyorum, hasta olunca menü de bildirmek pek olmuyor, diyet dışı oluyor çünkü

öpüyoruz .
yediklerine dikkat etmelisin . falaka var bak . sersum seni falakaya yatırır sonra

Önce iyi olalım sonra dikkat ederiz inşallah canım

Aynen canım,evde herkes hasta:KK43: sağol canım benim:KK36:

Geçmiş olsun leylakım

Açıkçası dışarıdan alınan ekmeği sevmiyorum daha doğrusu tam buğday ekmeğini çünkü genelde yuvarlak oluyor ve yuvarlak ekmeğin dilimleri eşit olmuyor bu yüzden De kabuğu da kalın oluyor. Çok yağmur vardı ama dayanamadım gittim kendime un alıp ekmek yaptım :) hamburger ekmeği gibi olan çok lezzetliydi

Eki Görüntüle 1940983 Eki Görüntüle 1940982 Eki Görüntüle 1940984

Çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım

Selam kızlar

Bugün tekrar dr a gittim 10 gündür içtiğim antibiyotik boşa gitti,şimdi de 15 tane antibiyotik iğne verdi bu sefer işe yarar inşallah

Sabah kahvaltım 2 haşlama yumurta peynir zeytin gün kurusu kayısıceviz 1 ekler pasta

Akşam zeytinyağlı barbunya az lazanya

Bu gavur doktorlar hep sinirlerimi hoplatiyorlar. dun goz doktoruna gittim basim agriyor gozlerim agriyor dedim. okurken yakini gormekte zorlaniyorum. los isikta goremiyorum. adam bana sag gozun sapasaglam sol gozunde az bir bozulma var onemsiz dedi.:KK62:
neymis teknoloji yuzunden boyleymisim, tv, bilgisayar, telefon gozlerimi yoruyormus. iyide bunlari tek ben kullanmiyorumki herkes kullaniyor. bumu teshis yani. bide 300 dolar para odedim bana sadece okuma gozlugu yazdi sol gozumede lens koydu. lens fayda vermedi dedim en az 7 gun kullan sonra gorusuruz dedi sinir oldum. simdi yine gozlerim agriyor daha oglen bile olmadi. :kızgın::kızgın:

Benim esim de cok zayif sevio canim ben de anca kilo veriorum heo yavas gder hayatim.boyunca hep iri bir kiz oldum evlenmeden once esimin istegiyle bi zayiflamistim 10 kiko verdim manken gbiydim.snra bir ac bi tok o kiloda kalcam die cok yordum kendimi hergun detoks yapiodum ya cok ac geziodum acliktan bayilcak kadar ki bayildim da ya da kisana kadar yiyodum ertesi bikac gun yine detoks artik normal beslenmeyi unittum ve yavas yavas geldi kilolar smdi beslenmeyi ogrendim ins
Benim esimde çok zayıf olunca sevmiyor bana 64 ol yeter diyor herkesin farklı bir tarzı var hatta ben geçen akşam 4km yürüyüş 40 dk pilates yaptım bana abartma dedi

Back
X