Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olaun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar..
Ficanscım sana da çok geçmiş olsun,umarım iğneler iyi gelir de hemen iyileşirsin canım...

Özlemcim eşinle çocuklarınla nice mutlu yıllarınız olsun inşallah....
Çok teşekkürler canım inşallah :KK200:

Iyi nobetler canım kolay gelsin sana
sağol canım:KK68:
sersuummmm. iyiy nöbetler. nöbet kalmamıştır tabi de

sabah kahvaltım .1 haşlanmış yumurta.
1 kçük portakal
1 dilim peynir
2 marul
b
işe geldim. 1 avuç leblebi yedim .çay içeceğim .
öğlen pide yiycez . yarım yerim . diyetteyim diyerek .ya da 1 lahmacun
ve ayran . ama yazarhanim35 yazarhanim35 gibi yarım içmem. o_O

hoş geldin ve geçmiş olsun . atlattın sınavlarını

ben de dün akşam büyük boy hamburger ekmeğine hamburger yaptım. köfteleri sabahtan yoğurmuştum. içine halka soğan marul turşu koydum . 1 tane tam yedim .çüş bana:sinirli:

evdekiler de bayıldı.
afiyet olsun:KK68: ,keşke tb ekmeğinden yapsaydın kuzumo_O

sersum sersum bnde yiyorum canm notmalde ama aksamdan kalmisti baliklar bjt gun oncesinden ondan yemedik
canım işte ben de onu diyorum, yine de yoğurt yersen o seni zehirlemez balık zehirler, balıkçı kızıyım bilirim:KK39:..hem zehirlenince yoğurt yedirirler millete biliyorsun:KK66::KK66:
Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz :nazar: 8.ci senemiz :KK200: hem sevinçliyim hem duygusal:cry:
Çocukluğum eşimle geçti gençliğimde suan onunlayim:KK36: bir ömür boyu da onunla olurum insallah:KK36:
Allahım 8 senemizi 2 melekle taçlandırdı:KK46: kalan yarımız tamamlandı :KK200:
Rabbim herkesin yuvasına sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah bir ömür boyu:KK36::KK36::KK36::KK36:
Allah daha nice nice yıllar nasip etsin kuzularınızla beraber inşallah canım:KK36::KK36::KK36:

Amanın çok datlı olmuşlar.:KK48::KK48:

kendimi 3 çocukla dul kalmış kadınlar gibi hissediyorum bugün :KK43:
Dediğin gibi regl den dir canım geçer inşallah..Güzel bir film izle mesela:KK39:

canım işte ben de onu diyorum, yine de yoğurt yersen o seni zehirlemez balık zehirler, balıkçı kızıyım bilirim:KK39:..hem zehirlenince yoğurt yedirirler millete biliyorsun:KK66::KK66:
Allah daha nice nice yıllar nasip etsin kuzularınızla beraber inşallah canım:KK36::KK36::KK36:

Dediğin gibi regl den dir canım geçer inşallah..Güzel bir film izle mesela:KK39:

evet minnak minnak çok güzel oldular :) kitap okuyacağım canım birazdan :KK68:

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim:KK15::KK15::KK15:

selam kızlar....uyudum geldim.. ohh nöbet çoook şükür bittii:confused:
sabah arkadaşlarla 1 simit yedim
akşama bulgurlu sulu köfte yapmayı planlıyorum..
Cuma sabah erkenden gideceğimiz için tartılamam ben izinli olayım bu hafta kızlar..haftaya yeniden başlarım..

liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı:KK54:

mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı:KK15:

filiztoprak filiztoprak :20 Ocak 2017

seylanıngünlüğü:27 Ocak 2017

özlemm1990:3 Şubat 2017

ficans:10 Şubat 2017

sabahvesen:17 Şubat 2017

sarfansarı:24 Şubat 2017

zeze_35:3 Mart 2017

leylak84:10 Mart 2017

mesmeser:17 Mart 2017

suspushanimcim:24 Mart 2017
filiztoprak filiztoprak canımcım kolay gelsin :KK15:
:KK15:
Cuma kızımın doğumgünü annemlerde kutlayacağımız için yarından pastasını yaparım fırsat bulamam diye liste sırasını bu günden yayınladım..akşama pasta bitince resmini koyarım kızlar..:KK54:

selam kızlar....uyudum geldim.. ohh nöbet çoook şükür bittii:confused:
sabah arkadaşlarla 1 simit yedim
akşama bulgurlu sulu köfte yapmayı planlıyorum..
Cuma sabah erkenden gideceğimiz için tartılamam ben izinli olayım bu hafta kızlar..haftaya yeniden başlarım..

liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı:KK54:

mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı:KK15:

filiztoprak filiztoprak :20 Ocak 2017

seylanıngünlüğü:27 Ocak 2017

özlemm1990:3 Şubat 2017

ficans:10 Şubat 2017

sabahvesen:17 Şubat 2017

sarfansarı:24 Şubat 2017

zeze_35:3 Mart 2017

leylak84:10 Mart 2017

mesmeser:17 Mart 2017

suspushanimcim:24 Mart 2017
filiztoprak filiztoprak canımcım kolay gelsin :KK15:
:KK15:
Cuma kızımın doğumgünü annemlerde kutlayacağımız için yarından pastasını yaparım fırsat bulamam diye liste sırasını bu günden yayınladım..akşama pasta bitince resmini koyarım kızlar..:KK54:
Canım simdi den kızının doğum gününü kutlarım:KK200: mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah sizlerle beraber :KK200::KK200::KK200:

Ara öğün

Çay şekersiz

Screenshot_2017-01-18-15-13-36.webp

Farkettim ki yeme düzenim ilk başlara rağmen bir düzene oturdu en azından buna seviniyorum çünkü ilk zamanlar çok sağlıksız besleniyordum

harika gözüküyor ellerine sağlık:KK68::KK68:

ben balıkla ayran içen biriyim canım..o yanlış bir bilgi ..balık bayatsa zehirler yoğurt zehirlemez:KK39:
canım sen hissetmesende nefesinden boğazımız oluyor ,dışarısı -6-7 derece boğaza direk soğuk hava girince hasta oluyoruzo_O..off 15 iğne ağır geçiriyorsun gene..Acil şifalar dilerim:cry::cry:

geçmiş olsun..kızılmayacak gibi değil:sopa:

benimki de aynı:KK70::KK70:

off enfes ellerine sağlık:KK68:

hadi geçmiş olsun iyi geçmiştir inşallah:KK68:
ben bayıldım valla tam buğdaylı ve doyurucu tavsiye ederim.göründüğü gibi de lezzetliydi:confused::confused:

Sağol canım havalar ısınana kadar zor çıkarım o zaman yürüyüşe, sağol canım

geçmiş olsun canım . salgın var burda da. domuz gribi diyorlar . her yıl salgından kırılıyor millet . Allah korusun

@leylak84 canım geçmiş olsun . düzelmediniz mi hala. iyi değil misiniz ?

Sağol canım

ay igne vermiş . canım kim bilir ne haldesin. hastalıktan dolayı kendine de bakamaz insan. gelemiyordun da buralara. belliydi hastalık . bu kez işe yarar inşallah . kendin nasılsın . kırgınlık ağrı var mı.

iyi olun da sonra yürürsün kızçeni pusete koyup

Halsizlik ve boğaz ağrısı çok fazla canım sağolasın

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz :nazar: 8.ci senemiz :KK200: hem sevinçliyim hem duygusal:cry:
Çocukluğum eşimle geçti gençliğimde suan onunlayim:KK36: bir ömür boyu da onunla olurum insallah:KK36:
Rabbim herkesin yuvasına sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah bir ömür boyu:KK36::KK36::KK36::KK36:

Eşinle çocuklarınla nice mutlu yıllara canım

Geçmiş olaun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar..
Ficanscım sana da çok geçmiş olsun,umarım iğneler iyi gelir de hemen iyileşirsin canım...

Özlemcim eşinle çocuklarınla nice mutlu yıllarınız olsun inşallah....

Sağol canım siz de inşallah

Tebrikler canim Allah muhabbetinizi artirsin huzurlu bir omur nasip etsin ikinizede.

kendimi 3 çocukla dul kalmış kadınlar gibi hissediyorum bugün :KK43:

Disari cik dolas biraz regl olacaksin ondandir.

reglim yaklaşıyor ya cnm hayaleti ruhiyem tersine döndü

hahahahah hayaleti ruhiyem! cok sekersin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
haleti ruhiyem demek istedin sanirim.
hayaleti ruhiyem=ruh hayalim
haleti ruhiyem=ruh halim

Back
X