- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
bitki çaylarını taze demlesen daha iyi olmaz mı .etkisini görmek adına.koyduğun bitkileri içinde uzun bırakma
çok memnunum canım..ben de birkaç kere közleyerek yaptım eşim hiç beğenmedi..sonra actifry ın sepeti çıktı onda kızartmaya başladım..aynı kızartma ama az yağlı..fırçayla yağlayıp kızartıyorum..bu şekilde
Eki Görüntüle 1947744 Eki Görüntüle 1947745 karıyarıkları da fırçayla yağlayıp bu sepette kızartıp içini doldurup fırınlıyorum
çok güzel oluyor..tavsiye ederim..bu aparat çıkmadan patlıcanlar olmuyordu zaten..
aparat ayrı satılıyor canım..alırken sor..hepsine uymuyor aparat..Bunu buldum amazonda kargo ile 175 USD ama oyle bir aparati yok.
baktim aparat yoktu olunca altta secenek olarak gosteriyor zaten.aparat ayrı satılıyor canım..alırken sor..hepsine uymuyor aparat..
Gule gule kullan cnm ben de baligi heo firinda yapirum ama sersumun kofte ve patlicanlari bu alette cok guzel gorunudubenim cocuklar baligi falan kizarmis seviyolar o yuzden az yagla kizartmak daha saglikli olacak.
Ikincisinin yorumlarini okudum baya buyuk ici hosuma gitti. ondan aldim 2 gun sonra gelecek.
Hayırlı olsun .benim cocuklar baligi falan kizarmis seviyolar o yuzden az yagla kizartmak daha saglikli olacak.
Ikincisinin yorumlarini okudum baya buyuk ici hosuma gitti. ondan aldim 2 gun sonra gelecek.
Resim bekliyor64 olmaliyim sanirsam canim bel bolgem yagli evet onu eritmeye calisiorum su eml denen aletle oyle de bi resim gonderim montsuz
Menu super masallahTavuklu kereviz pişirdim .
Çok güzel oldu
Yemeğini yapmıyordum,lezzetli olmuyordu.tavukla netten tarif aldım yaptım
Kereviz salatası da yaptım ,ekşi elmalı
Tavuklu zencefilli arpa şehriyeli çorba da yaptım
Çocukları 3 saat dışarı çıkardım.bisiklet sürdüler, maç yaptılar
Kız çamurlara ve su birikintilerine girdi.üst baş battı
Sağ ol seylaMenu super masallah
onu bilmiyorum pek..Boyle bisey buldum yorumlari daha iyi ve $120.00
hayırlı olsun..güle güle kullanbenim cocuklar baligi falan kizarmis seviyolar o yuzden az yagla kizartmak daha saglikli olacak.
Türkiyede yok sanırım artık bu ürün.. daha büyüğü varmı bilmiyorum ama benimki 1 kiloluk bir de 1.5 kiloluğu var actifray ın..Boyle bisey buldum yorumlari daha iyi ve $120.00
Sen bu azimle daha fit olursun canım aslında bi göbek bölgen var gibiEki Görüntüle 1947824 gonderiorum cnm@demirleke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?