Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dior ya canm esimin takintilari var tartida 55 i gorcek o rakama takintili yani

nefis gorunuo canm valla ustune kir yumurta ye bunu sen mi yaptn sen yaptiysan nasi yaptn
Ben yaptım canım ayran makinem var yoğurdu yayiyorum ayranı içiyoruz hem light oluyor yaginida yemeklere ve kahvaltıda kullaniyorum

selam kızlar...
dün akşam kuru fasulye ve 2 çiğköfte yedim
bu sabah

2 dilim çavdar ekmeği
omlet
peynir eski kaşar

az sonra da akşam yemeği yenecek

karnıyarık(actifry da kızarmış)
3 kaşık bulgur pilavı
cacık salata

kızımı kbb ye götürdük..aile hekimi kulak kiri temizlenmeli demişti..onu temizlediler kızarıklık geçmiş..dr içini banyoda yıkamalısın su kaçmasından korkma dedi.bu da ilginç..neyse bişey çıkmadı ya..napalım..

Gunaydin sonunda girebildim.
Kahvaltim 1 dilim az tereyagli ekmek yaninda minik bir dilim peynir.
Ara ogun 4 kayisi (henuz yemedim)
Oglen is yemegi var ne yerim bilmiyorum.
Ogleden sonra 1 saat spor.
Aksama izgara tavuk kanadi ve salata.

Gecmis olsun cnm temizlenmwsi iyi olmis

Benim geçen gün su kaçmıştı hala konuşurken perdeleniyor sanki nasıl oluyormuş o iş anlamadim

Gecmis olsun

actifry dan memnun musun?
ben patlicanlari firinlayarak karniyarik yaptim esim cok begenmedi. dolayisiyla kizartarak yapiyorum.

Gecmis olsun cnm temizlenmwsi iyi olmis
sağol canım..
Benim geçen gün su kaçmıştı hala konuşurken perdeleniyor sanki nasıl oluyormuş o iş anlamadim
sağol canım..valla özeldi, gittiğimiz iyi bir hastanenin dr u ..banyoda dış kulağını iyice yıka kaçarsa da çıkar dedi..bana da ilginç geldi

Kesinlikle sevdim
Ama recep ivedik 5 I Daha Cok Merak ediyorum
iyi barii..biz de izleyelim bakalım

sağol canım

actifry dan memnun musun?
ben patlicanlari firinlayarak karniyarik yaptim esim cok begenmedi. dolayisiyla kizartarak yapiyorum.
çok memnunum canım..ben de birkaç kere közleyerek yaptım eşim hiç beğenmedi..sonra actifry ın sepeti çıktı onda kızartmaya başladım..aynı kızartma ama az yağlı..fırçayla yağlayıp kızartıyorum..bu şekilde
karıyarıkları da fırçayla yağlayıp bu sepette kızartıp içini doldurup fırınlıyorum
çok güzel oluyor..tavsiye ederim..bu aparat çıkmadan patlıcanlar olmuyordu zaten..

Ayy cok lezzetli gorunuo sersumcum bende mi alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…