Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün hep dışarılardaydım kızlar toplantı falan ciddi sıcaktı ve ben ne zaman sıcağa çıksam sekerim düşüp resmen tüm gün tatlı yemek istiorum çok fenayim

Günaydııınnnnn....
Bu mutlu günde herkese bol keyifler diliyorum... ;)
Sabah kahvaltım: 1 kase yoğurt+2,5 yk yulaf ezmesi+1 yk kaşıgı nesfit+2 gün kurusu doğrayıp karştırdım yedim. üstüne de 2 adet taze kayısı.. :KK72:

Yeniden merhaba kizlar bugunum nasil kecdi anlatayim.
Sabah kahvaltim 2 k yulaf ezmesi 4 k yogurt
Keten tohmu corekotu serpdim
Yaninda domates salatalik maydonuz yarim kirmizi tatli biber.
Sade kahve.
12 de ara ogun niyetine bitgi cayi 1 elma.
Saat 1 den sonra 40 dakalik yuruş evde koşu bandinda yapdim yuruşumu.
Bol su icdim .
Kizlar hastalik canimdan cikiyor diye baya ter atdim bugun duş aldim saat 3 yarsi ogle yemegimi yedim kirmizi mercimek corbasi bol limon pul biber maydonuz katdim.
Yaninda domates salatalik evde kendim yapdigim aci biber turşusu 3 tane de ondan yedim ekmek yemedim.
Şimdi 3 tane petibor biskuvu yedim sade kahve.
Yatincaya kadar bol su icerim aralardada bitgi cayim var demli ondanda icerim bugunluk bu kadar agzima yemek koymam.cok acikirsan yogurt yada elma yerim yada salatalik midem cok kazinarsa yerim yoksa yemek yeme bitdi bugunluk.

Benim bir gunumu degerlendirin nasil.kecmiş sizlerde fikir yazin .
Tabiki ev işlerin buraya katmiyorum..evdede hic boş oturmam bulaşikdi yemekdi cocuk bakmakdi hepsi benimledi gun boyu 2 kizim var kireşe apariyorum git gel hepsin kendim yapiyorum.

Ay kizlar ilk hedefim 75 olmak
Ardindan 70 daha sonra 70 lerden kurtarim 65 olmak daha sonrada 60
Sonrada korumaya kecerim offff ya acaba o gunleri gore biecek.iyim

Sade kahve.
Bol su icdim .
Kizlar hastalik canimdan cikiyor diye baya ter atdim bugun duş aldim saat 3 yarsi ogle yemegimi yedim kirmizi mercimek corbasi bol limon pul biber maydonuz katdim.
Yaninda domates salatalik evde kendim yapdigim aci biber turşusu 3 tane de ondan yedim ekmek yemedim.
Yatincaya kadar bol su icerim aralardada bitgi cayim var demli ondanda icerim bugunluk bu kadar agzima yemek koymam.cok acikirsan yogurt yada elma yerim yada salatalik midem cok kazinarsa yerim yoksa yemek yeme bitdi bugunluk.

Tabiki ev işlerin buraya katmiyorum..evdede hic boş oturmam bulaşikdi yemekdi cocuk bakmakdi hepsi benimledi gun boyu 2 kizim var kireşe apariyorum git gel hepsin kendim yapiyorum.
bence iyi gibi günlük beslenmen.. yemek işini ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi zaten. ama saat henüz çok erken bence.. en geç 6 yapabilirsin bence.. :KK39: Ben en geç 7 gibi yemiş olmaya çalışıyorum.. işten eve gidince anca o kadar olabiliyor.. :KK39: Ve mümkün olduğunca akşam meyve yeme bence.. yoğurt ve süt olabilir ama.. :super:

Sade kahve.
Bol su icdim .

güzel canım ama az yetmişsin o da hastalıktan dolayo sanırım ama iyi maşallah sana hiç korkma gidicek insallah hepsi

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bu sabah ilk kilo bildirimi benden
Rumuz aaadddaaa
Başlangıç 68.4
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.6
Fark 600 gram
Hedef 59
Kızlar bu arada bu kilomun 1 kilosu kas dün diyetisyende ölçüm yaptırdım çünkü kas yapmışım protein ağırlıklı beslenip spor yapmıştım yani şimdilik yüzdeyi yazmadım liste yapmıyoruz diye formalite bildirim:)

Back
X