Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Umarım onları etkilememiştir.
İnşallah canım yaa...:dua:

Selam kızlar...Babamla ilgilenirken dişimi ihmal etmiştim 2 kür antibiyotik kullandım 19 u kanal tedavisi yada çekim olacaktı ama bugün geç olmasın diye gittim çünkü ağrıdı..gene ilaç verdi 19 bakalım ne karar verecek dr um..arka dişlerimden biri ama çekilmesin inşallah...
yarın nöbetçiyim ertesi sabah 8 de trenle anneme gideceğim..Babamın 40 mevlütü var..40 gün geçti bile:KK42::KK42:
Allah mekanını cennet etsin babacığımın...cumartesiye kadar kalacağım..gelemem yani..
regl oldum 2 gün önce..haftaya düzenli geleceğim artık inşallah....Başlasın artık modumuz yerine gelsin..En Büyük KKEn Büyük KK
hepinizi öpüyorum..haftaya görüşürüz..:KK54::KK54:
Tekrar Allah sabırlık versin.. mekanı cennet olsun..
bekliyoruz canım.. toplaşalım artık yaww... :KK36::KK36:

Akşam yemeğini yemiş bulunuyorum :) mümkün olduğunca erken yemeye çalışıyorum son zamanlarda.. bazen çok gecikme oluyordu.. artık en geç 7 de yemiş olmayı hedefliyorum:KK66: :)
Yemegimde: 130 gr kadar şu hazır satılan et döner den + 1 kase cacık +domates salatalık

hayırlı sabahlar kızlar ;

akşam çok karışıktı...

2 kaşık pilav yanına salata yedim

çekirdek yedim dibine vurdum yanii :(

annem rahatsızlandı gece hastahaneye gittik şükür iyi zehirlenmiş yediklerinden :(

hayırlı sabahlar kızlar ;

akşam çok karışıktı...

2 kaşık pilav yanına salata yedim

çekirdek yedim dibine vurdum yanii :KK43:

annem rahatsızlandı gece hastahaneye gittik şükür iyi zehirlenmiş yediklerinden :KK43:
çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin anneciğine.. :dua:
Keşke Anneler ölümsüz olsa... :(

Günaydın kızlar..
Sabah kahvaltım: 1 kase yoğurt içine 1,5 yk yulaf kepeği+1 yk kaşığı kuru üzüm koydum yedim + 1 adet yumurta (Haşlanmış)
su ve çay içtim üstüne de :KK39:

Selam kızlar...Babamla ilgilenirken dişimi ihmal etmiştim 2 kür antibiyotik kullandım 19 u kanal tedavisi yada çekim olacaktı ama bugün geç olmasın diye gittim çünkü ağrıdı..gene ilaç verdi 19 bakalım ne karar verecek dr um..arka dişlerimden biri ama çekilmesin inşallah...
yarın nöbetçiyim ertesi sabah 8 de trenle anneme gideceğim..Babamın 40 mevlütü var..40 gün geçti bile:KK42::KK42:
Allah mekanını cennet etsin babacığımın...cumartesiye kadar kalacağım..gelemem yani..
regl oldum 2 gün önce..haftaya düzenli geleceğim artık inşallah....Başlasın artık modumuz yerine gelsin..En Büyük KKEn Büyük KK
hepinizi öpüyorum..haftaya görüşürüz..:KK54::KK54:
allah rahmet eylesin tekrardan canm insallah donusunde kaldgin uerden devam ediceksin

Akşam yemeğini yemiş bulunuyorum :) mümkün olduğunca erken yemeye çalışıyorum son zamanlarda.. bazen çok gecikme oluyordu.. artık en geç 7 de yemiş olmayı hedefliyorum:KK66: :)
Yemegimde: 130 gr kadar şu hazır satılan et döner den + 1 kase cacık +domates salatalık
insallah canm aksam yemeyimce gunduz de saglikli beslenince gecer insallah

Selam kızlar hedefıme ulaştım suan 49 kiloyum
Koruma ya gectim
Herkese bol kılo vermeler :KK200:
bravo masallah 49 ciddi zayif bir kilo

sabah kahvaltım;

domates salata peynir kepek ekmek çay

öğlen yemeğim;

dışarı yemeğe çıkardı patron biziiii sebzelii pide yedim kızlar diğerlerini yiyemedim :(

Back
X