• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar..
Bugün yeme içme işime pek dikkat edemedim.. aslında tek kaçamağım sabah yediğim poaca..
Sabah hastaneye gittim.. aç gittim tahlil vercem diye.. sonra da mecburen poaca yemek zorunda kaldım. Başka alternatif yoktu çünkü.. öğlen ekmeksiz yedim.. az once de akşam yemeğimi yedim. Zeytinyağlı pirasa+ bir küçük kase havuç turp salatası + yogurt+ küçük dilim tam buğday ekmeği.. :) ;)

Kızlar uzun zamandır menü paylasmiyordum
Sabah
1 küçük domates
45 g beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
7 zeytin
Yarım haşlanmış patates

1 kase az şekerli muhallebi
1 şekersiz Türk kahvesi

Öğle
1 kase ayran çorbası

1 fincan bitki çayı

Akşam
3 tane lahana sarması
1 minik biber dolması
2 kaşık havuç salatası
5 tane mantar

Çay
1 tane Trabzon hurması

teşekkürederim canım

rica ederim canım :)

sağol canım:KK68:
güle güle kullan:KK68:
anane haklı zırt tırt olduk:KK70::KK70:

sağol canım ilaç başladım daha iyi çok şükür:KK68:
Haklısın çocuklarla dinlenmen zor..ama eşin de evdedir o destek olur sana:KK39:

sağol canım.:KK68:.o da geçen yıl göğüs bağır açılıyordu..akıllandı sandım ama sanırım arada o da sapıtıyor..hasta olunca bir süre onun acısıyla sıkı sıkı giyiniyor canı..

ayy o kurslardan birine ben de gitmiştim..kurabiye yapıyordum ya ben ..dedim belki öğrenebileceğim ekstra bişey vardır..anam kadın benim daha önceden yaptığımı anladı hemen zaten..sadece pratik birkaç şey gösterdi o kadar..eve geldim eşime ben hepsini biliyor muşum gerek yok:KK70:

Allah kavuştursun canım..benim eşim 3 aydır yok ve bir 3 ay daha gelemiyecek..çok çor oluyor haklısın ..ama sağlık olsun insan her şeye katlanıyor..senin dezavantajın çocukların çok küçük..annen yakınındaysa gelirse sana idare edersin bence..Allah yardımcın olsun sayılı gün geçer merak etme:KK66:
geçmiş olsun canım burun çok fenadır:cry::cry:

ergenlik dönemi ya cnm ıhıı biraz daha büyüyünce anlar :) hahah aynen ben bunları biliyorum diyip 2. gün gitmedim :)

sagol canim ama ac kalmamaya bak cunku 9 kurabiye cok fazla

evde diyet yapmak bir yonden kendi yemeklerini yaoma acisindan cok guzel ben esime zamaninda binbir cesit pasta yapiyordum diyet cesiylerine o kadar kafayi yorsam cok fit olurdum.sanirim baktim ona pasta yaparken kendime iskence yapiyorum.o yuzden baya bir azalttim

bende epeydir yapmıyorum canım pasta vs :) hani yapınca yemeden duramıyorum kendmi biliyorum neden yapayım ki diyorum o yüzden :)

19.00

Kurs erken bitti arkadaş ile sahilde cafe de oturduk. Kursun sokaği deniz kenarına çıkıyor çok güzel zaten asansörün orada ki pencere de denizi görüyor her fırsatta o cafeye oturuyoruz arkadaş ile :)

1 fincan sade türk kahvesi

20.30 gibi akşam yemeği

Screenshot_2017-11-22-20-53-04-674.webp

Kızlar eşim 15 günlüğüne iş için Uruguay a gidecekmiş benim için çok zor geliyor aniden çıkması kötü oldu ilk defa evde çocuklarla yalnız kalacağım çok ağlayasım var
canimm uzulme biraz zorluk olcak ama.sen cok guclusun atlatacaksin en kisa zamanda esinin gelmesini diliyorum

kızlar bugün giremedim
biraz telaşım vardı kahvaltım aynıydı
akşam patesli türlü salata
eşim yedikten sonra kardeşime gidicez gelinimizin burnu kırılmış gece acile gitmişler bizimde haberimiz olmadı telefonları kapatmıştık yatmıştık sokak kapısının yani demir kapı yüzüne çarpmış şu anda evinde dinleniyor annem önce gitti bizde akşam gidicez kızında sınavları başladı hasta ziyareti kısa olur zaten kardeşimde izin almış 5 gün başında kalacak kendiside 1 hafta rapor almış
of.of of baya kotu olmus cok gecmis olsun neyseki kardesin izin almis canim destek de yardimci da olur insallah

kızlar bugün giremedim
biraz telaşım vardı kahvaltım aynıydı
akşam patesli türlü salata
eşim yedikten sonra kardeşime gidicez gelinimizin burnu kırılmış gece acile gitmişler bizimde haberimiz olmadı telefonları kapatmıştık yatmıştık sokak kapısının yani demir kapı yüzüne çarpmış şu anda evinde dinleniyor annem önce gitti bizde akşam gidicez kızında sınavları başladı hasta ziyareti kısa olur zaten kardeşimde izin almış 5 gün başında kalacak kendiside 1 hafta rapor almış
çok geçmiş olsun . kaza işte. nerden geleceği belli olmuyor
Sabah 8.10 gibi

Eki Görüntüle 2070759

Ara öğün 10

1 kupa kayisili form Çay

Öğlen

Eki Görüntüle 2070760

Öğlen yemeğinden sonra

19.00

Kurs erken bitti arkadaş ile sahilde cafe de oturduk. Kursun sokaği deniz kenarına çıkıyor çok güzel zaten asansörün orada ki pencere de denizi görüyor her fırsatta o cafeye oturuyoruz arkadaş ile :)

20.30 gibi akşam yemeği

Eki Görüntüle 2070842
senin resimler de beni motive ediyor

dun akşam yine abarttım. 1 gofret. 1 paket acılı going . mısır patlağı olan hani
2 kaşık tahin pekmez
1 kaşe bol kaşarlı tereyağlı patates püresi

Tünaydın kızlar

şimdi 1 kupa kayısılı form çayı

ardından 1 duble fincan türk kahvemi hüpleteceğim :)

öğlen de biraz daha ödül tarzı takılacağım tabi tamamen diyete uygun ancak kurs için erken çıkıp kuaför yapacağım haliyle biraz daha fazla yürümüş olacağım :)

KASIM AYI 2.CUMA LİSTEMİZ
KİLO VERENLER
Maalesef kilo verenimiz yok
KİLO ALANLAR
:mad: sabahvesen ++ 0,809 :sinirli:
:mad: özelim92 ++0,508 :sinirli:
:mad: filiztoprak ++0,105:sinirli:
Sersum 0 :sinirli:
Nadalvanos 0 :sinirli:
Aaadddaaa izinli
Mesmeser yok
ficans yok
Seylanıngünlüğü yok

Selam canım

Geçen hafta eşim burdaydı gelemedim buraya da yazma fırsatım olmadı gitti gene gelemedim biraz zor toparlanıyorum
Neyse Allah sağlık versin elden bişey gelmiyor

Kızlar eşim 15 günlüğüne iş için Uruguay a gidecekmiş benim için çok zor geliyor aniden çıkması kötü oldu ilk defa evde çocuklarla yalnız kalacağım çok ağlayasım var
allah kolaylık versin canım yakınında ailen falan yokmu eşinin yerini tutmaz tabi sayılı gün canım çabuk geçer inşallah

selam canlar...
sabah aynen yumurta ve 1 dilim çavdarla peynir yedim
öğlen
:kk77::kk77::kk77:
mantar çorbası
köfte fasulye piyazı

akşam
actifrayda hamsi kızartması
bol yeşillik
şalgam suyu

dün yaptığım sütlü tatlıdan 1 küçük parça..:kahve::kahve::kahve::kahve:

cumartesi annem gelecek..daha iyi olacak sanırım..yürüyüş yapamadım..ama iş çıkışı alışverişe gidince epey bi yürüdüm..
regl geliyor belim fena..benden şimdilik bukaaa:KK49::KK49:
gözün aydın canım :KK36:
bakıyomda teyzem geziyo çaktırmadan:rolleyes::rolleyes:

Back
X