• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Arkadaşlar merhaba,

Bir süredir sizleri takipteyim. Belki farkındasınız belki değil bilemiyorum. Sevgili okuyucuu okuyucuu sayesinde tanıdım bu topiği. Gerçekten hem eğlendiğinize hem de zayıfladığınıza şahit oldum, maşallah hepinize. Belki yakın zamanda ben de aranıza katılırım, şu an tartıyla yüzleşmeye hazır değilim:olamaz: yalnız öğünlerde ne yediğimizi tek tek yazmak mecburi mi? Belki buna yetişemem diye düşünüyorum. Bu grupta kuralların esnek olması beni çok cezbetti:) diğer zayıflama gruplarında (özellikle cuma) resmen askeri disiplin var:) o kadar disipline gelebilsem kilo sorunum olmazdı galiba :KK48:
Şimdilik hoşçakalın:KK200:

AY CNM HOŞGELDİNNNNNN :KK200:

yani bir süre sonra yazma isteği doğuyor insanın içinde zorunluluk değilde istek diyelim yani :) sevindim geldiğine kilo aldığımızda oluyor verdiğimizde burada herkes çok iyi destek oluyor hepsinden rabbim razı olsun :):KK200:

Arkadaşlar merhaba,

Bir süredir sizleri takipteyim. Belki farkındasınız belki değil bilemiyorum. Sevgili okuyucuu okuyucuu sayesinde tanıdım bu topiği. Gerçekten hem eğlendiğinize hem de zayıfladığınıza şahit oldum, maşallah hepinize. Belki yakın zamanda ben de aranıza katılırım, şu an tartıyla yüzleşmeye hazır değilim:olamaz: yalnız öğünlerde ne yediğimizi tek tek yazmak mecburi mi? Belki buna yetişemem diye düşünüyorum. Bu grupta kuralların esnek olması beni çok cezbetti:) diğer zayıflama gruplarında (özellikle cuma) resmen askeri disiplin var:) o kadar disipline gelebilsem kilo sorunum olmazdı galiba :KK48:
başarılar olsun sana ..aramıza hoşgeldin...:KK54:

Kızlar english home internet sitesinde çok güzel indirimler var alışveriş yapacam bir türlü yapamadım yoğun galiba delirdim :rolleyes:

AY CNM HOŞGELDİNNNNNN :KK200:

yani bir süre sonra yazma isteği doğuyor insanın içinde zorunluluk değilde istek diyelim yani :) sevindim geldiğine kilo aldığımızda oluyor verdiğimizde burada herkes çok iyi destek oluyor hepsinden rabbim razı olsun :):KK200:
Hoşbulduk canımcım:)
Evet aynen öyle isteyerek yazdım, zaten isimlere çok aşinayım o yüzden tanıyor gibi yazdım herkesi:)) bu hafta kim birinci oldu tebrik edemedim ama:)

Arkadaşlar merhaba,

Hoşgeldin canım aramıza :)

Selam kızlar

sersum sersum canım çok geçmiş olsun dikkat et çabuk geçer inşallah dinlenmeyle

Bu ara çok gelemedim kızlar menüler de idare eder arada kaçırdığımda oldu ama bu hafta hergün yürüdüm

Geçen hafta 74.8

Bu hafta 74.2

Fark 600 gr

% 0.802

835C214C-7A19-4AF8-B269-0F2B2530F43A.webp Kahvaltım.

evet burası daha rahat . genellikle paylaşım yapabilenler yapıyor .
zorlama yok.
ben de cuma yarışmasına bi ara gittim. iyi insanlar ama anladım ki sıkıntılı disiplin konusu.

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
büyüdükçe öğrenir o da ablaları gibi.
bahçen var biliyirom .
yazın gelecek misiniz . hangi ay geliyorsunuz . En Büyük TÜRKİYE
28 Mayısa bilet aldık inşallah 29 Mayısta ordayız.
28 Haziran’da da eşim ve klinikteki çalışanlar gelecekler iki haftada onlar kalacaklar türkiye’yi gezdireceğiz. Bu sene Türk hava Yollarına çalıştık resmen dokuz tane bilet aldık.

Selam kızlar

sersum sersum canım çok geçmiş olsun dikkat et çabuk geçer inşallah dinlenmeyle

Bu ara çok gelemedim kızlar menüler de idare eder arada kaçırdığımda oldu ama bu hafta hergün yürüdüm

Geçen hafta 74.8

Bu hafta 74.2

Fark 600 gr

% 0.802
canimcim seni az goruyoruz buralarda tebrik ederim gitmis kilon kizin nasil cnm kilo verme durumu

canimcim seni az goruyoruz buralarda tebrik ederim gitmis kilon kizin nasil cnm kilo verme durumu

Daha sık gelicem inşallah Can'ım kızımla beraber başladık onunla beraber tartılıyoruz cuma sabahı:) o da 800 gr verdi devamı gelir inşallah sen de çok iyi gidiyorsun daha da kararlı gördüm seni maşallah canım

Daha sık gelicem inşallah Can'ım kızımla beraber başladık onunla beraber tartılıyoruz cuma sabahı:) o da 800 gr verdi devamı gelir inşallah sen de çok iyi gidiyorsun daha da kararlı gördüm seni maşallah canım
harika ficanscim cok sevndim sana da kuzuna da daha sik gel tabi motive oluruz.
Ben artik cok skildim cnm git gel ayni kikolardan artik vericez ve sonsuza kadar kurtulucaz insallah

Back
X