Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ya herkez bir resmini atsa yaa :) merak ediyorumm
ay evet ya bnce de bmde merak ediorum

A aaadddaaa canım maşallahın var, kız çık diyetten psikolojim bozuldu :))) Allah sağlık sıhhat versin şekerim gözümüz değmesin nas felak oku kendine
xanm benm cok tesekkur ederim spor beni ski gosteriyor ama tartida da zayif olayim istiyorummmm

:nazar::nazar::nazar:harika görünüyorsun canım...
inşallah canım:KK15:

rica ederim:KK15:

Slm kızlar kahvaltım iki dilim kömbe şekersiz limonlu çay
Dünden beri çok rahatsızım doktora gidecem boğazım çok fena resmen kan toplamış saat dörde kadar yatamadım ateşim de vardı
Tesekkur edeeim cnm. Ihmalnetme git sersumcum mutlaka. Bubarada filiztoprak tan haberin var mi
Öğlen Yemeğim;
Saat : 12.45

çeyrek porsiyon çorba
2 kaşık amerikan salatası
3 minik dilim börek cik :))))))))))))

çay
oh masallah goturrr borekleriiii

xanm benm cok tesekkur ederim spor beni ski gosteriyor ama tartida da zayif olayim istiyorummmm

Tesekkur edeeim cnm. Ihmalnetme git sersumcum mutlaka. Bubarada filiztoprak tan haberin var mi
ben de çok merak ediyorum filiztoprak filiztoprak ı aylar oldu ses yok..iyidir inşallah ve gelir geriye...:cry::cry:

Kızlar alelacele çekilmiş bir fotomu atayım size sonra telafi edeceğim ;)

Oğluşum ve ben

Eklentiler

• 55c1cf28-98db-402a-a0a7-1ac70d6e4c35.webp
    55c1cf28-98db-402a-a0a7-1ac70d6e4c35.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 57

ayy haftasonu dayanamıyorummmmmmmm :))))

Kolay gelsin kızlarr nasılsınız:)

Bir zamanlar sizinle çok güzel kilo vermiştim şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum. 14 gün sonra yani 1 nisan pazar gecesi nişanım var bu yüzden ilk etapta 2 haftada en azından 4 kilo verebilecek şekilde bir hedef belirledim kendime. O nişan elbisesine sığılacak işte o kadar!! :KK70:

Gruptan ayrılmadan ve diyeti bırakıp salmadan önce 52 kilo civarındaydım. Şuan tok karnına 57-58 arası çıktım baskülde. Yarın sabah aç karnına elektronik tartı ile tartılıp fotosunu da buraya atıp başlıyorum. 14 günde 4 kilo veririm diye umut ediyorum haftada 2 kilo yapıyor neticede o kadar da zor olmamalı. :/

Eskiden 1.5 ayda 14 kilo vermiştim hızlıca zayıflamıştım sonrada spora gidip sıkılaşmıştım. Neden kilo aldın diyeceksiniz onu da açıklayayım hemen. Nişanlanacağım erkek arkadaşım ile iş yerinde tanıştık. Geceleri geç saatlerde çıkıyorduk. Her gece geç saatte çıkıp MC Donalds gibi fast food ürünleri satan yerlerde ortalama dolu dolu menüler yiyorduk. Kilomda yoktu ya çok önemsemedim. Bu şekilde bir ay geçti ve ben abartısız 2-3 günde bir fast food ile beslendim. Hali ile buna hangi bünye dayanır. 52den hoop geri topladım kiloları. Bir süredir 58e sabitlendim ama şimdi nişan var diye bir kısmını vermem lazım malum fotoğraflarda boy göstereceğiz. :cool::cool:

Kendime olduğum kadar size de destek olmaya çalışacağım hepimize başarılar. :)

Oğluşum ve ben
Canm bnce coookk guzel grnuyorwun boyun da uzun sanki
ayy masallah bizim.kizlar bir harika bnce kilo oranlarimiz gayet iyi ama.devammm zayiflamaya

Bir zamanlar sizinle çok güzel kilo vermiştim şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum. 14 gün sonra yani 1 nisan pazar gecesi nişanım var bu yüzden ilk etapta 2 haftada en azından 4 kilo verebilecek şekilde bir hedef belirledim kendime. O nişan elbisesine sığılacak işte o kadar!! :KK70:

Gruptan ayrılmadan ve diyeti bırakıp salmadan önce 52 kilo civarındaydım. Şuan tok karnına 57-58 arası çıktım baskülde. Yarın sabah aç karnına elektronik tartı ile tartılıp fotosunu da buraya atıp başlıyorum. 14 günde 4 kilo veririm diye umut ediyorum haftada 2 kilo yapıyor neticede o kadar da zor olmamalı. :/

Eskiden 1.5 ayda 14 kilo vermiştim hızlıca zayıflamıştım sonrada spora gidip sıkılaşmıştım. Neden kilo aldın diyeceksiniz onu da açıklayayım hemen. Nişanlanacağım erkek arkadaşım ile iş yerinde tanıştık. Geceleri geç saatlerde çıkıyorduk. Her gece geç saatte çıkıp MC Donalds gibi fast food ürünleri satan yerlerde ortalama dolu dolu menüler yiyorduk. Kilomda yoktu ya çok önemsemedim. Bu şekilde bir ay geçti ve ben abartısız 2-3 günde bir fast food ile beslendim. Hali ile buna hangi bünye dayanır. 52den hoop geri topladım kiloları. Bir süredir 58e sabitlendim ama şimdi nişan var diye bir kısmını vermem lazım malum fotoğraflarda boy göstereceğiz. :cool::cool:

hosgeldin cnm seni hatirliyoruz tabiki oncelikle hayirli ugurlu olsun daha snra diyecegim sey sudur ki bu kez madem sadece 4 kilo vereceksin lutfen sagliklo ver hatirladgm kadariyla cok az yiyordun tek ogun gbi bak smdi evlenceksin de duzen oturt kizzzzzz:):)

hoşgeldin canım ..hayırlı olsun:KK68:

Canm bnce coookk guzel grnuyorwun boyun da uzun sanki
ayy masallah bizim.kizlar bir harika bnce kilo oranlarimiz gayet iyi ama.devammm zayiflamaya

hosgeldin cnm seni hatirliyoruz tabiki oncelikle hayirli ugurlu olsun daha snra diyecegim sey sudur ki bu kez madem sadece 4 kilo vereceksin lutfen sagliklo ver hatirladgm kadariyla cok az yiyordun tek ogun gbi bak smdi evlenceksin de duzen oturt kizzzzzz:):)

Toplamda 6-7 kilo vermem lazım ama kendimi çok kasmadan gideceğim. 2 haftada 4 kilo imkansız değil sadece birazcık irade lazım sadece :) Yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam canım benim :KK200:

Toplamda 6-7 kilo vermem lazım ama kendimi çok kasmadan gideceğim. 2 haftada 4 kilo imkansız değil sadece birazcık irade lazım sadece :) Yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam canım benim :KK200:
Kilonu iyi sabitlemistin .
Olsun . Ne ara tanistiniz. Ne ara evlilige karar verdiniz
Yasin kucuktu diye hatirliyirum.
Gec saatlerde calisiyordun
Spor salonuna gidiyordun demi

Hos geldin tekrar

Resim de at. Fistik gibiydin sen yaa.

Tartilamadin kac gundur ama verdim diye dusunuyirum
Bugun kiz cok huysuzdu
Miz miz .anlatamam.1 dakka rahat vermedi.oturtmadi
Onu istedi,bunu istedi vs

Enerjim de cekildi gitti
Disari ciktik 4 de
Aksam 8 de geri geldik
Oglanlar mac yapti arkadaslariyla
Ben kizla ya markette.ya parkta
Arkadaslarla muhabbet vs. komsularla bulistuk yine.bankta oturduk sitede.
Yuruyus de yaptik
Dogru duzgun beslenemedim

Sabah 2 haslanmis yumurta
Yarim bazlama
Zeytin,peynir, recel biraz

Oglen yiyemedim
Bol cay ictim.kahve
Disarida bi sey yemedim
Eve gelince saat 8 gibi. 1 haslanmis yumurta ,1 greyfurt yedim.
1 kasik makarna.1 salatalik

Nisan elbisenin resmi var mio_O

Back
X