- 30 Ocak 2013
- 29.439
- 43.939
- 798
Kanmiyorum artıkşu işyerindeki kıza söyle kendi gidip gizli yesincanımm şuraya geldiğimden bu yana ilk defa + gördüm sende 100 gr birşey değil tabikii lafı olmaz ama bence takılma o yanındakine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanmiyorum artıkşu işyerindeki kıza söyle kendi gidip gizli yesincanımm şuraya geldiğimden bu yana ilk defa + gördüm sende 100 gr birşey değil tabikii lafı olmaz ama bence takılma o yanındakine
ay evet ya bnce de bmde merak ediorumya herkez bir resmini atsa yaa :) merak ediyorumm
xanm benm cok tesekkur ederim spor beni ski gosteriyor ama tartida da zayif olayim istiyorummmm
harika görünüyorsun canım...
inşallah canım
rica ederim![]()
Tesekkur edeeim cnm. Ihmalnetme git sersumcum mutlaka. Bubarada filiztoprak tan haberin var miSlm kızlar kahvaltım iki dilim kömbe şekersiz limonlu çay
Dünden beri çok rahatsızım doktora gidecem boğazım çok fena resmen kan toplamış saat dörde kadar yatamadım ateşim de vardı
oh masallah goturrr borekleriiiiÖğlen Yemeğim;
Saat : 12.45
çeyrek porsiyon çorba
2 kaşık amerikan salatası
3 minik dilim börek cik :))))))))))))
çay
ben de çok merak ediyorumay evet ya bnce de bmde merak ediorum
xanm benm cok tesekkur ederim spor beni ski gosteriyor ama tartida da zayif olayim istiyorummmm
Tesekkur edeeim cnm. Ihmalnetme git sersumcum mutlaka. Bubarada filiztoprak tan haberin var mi
oh masallah goturrr borekleriiii
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun teyzesigayet iyi görünüyorsun canım.Oğluşuna da![]()
ay evet ya bnce de bmde merak ediorum
Tesekkur edeeim cnm. Ihmalnetme git sersumcum mutlaka. Bubarada filiztoprak tan haberin var mi
oh masallah goturrr borekleriiii
Canm bnce coookk guzel grnuyorwun boyun da uzun sankiOğluşum ve ben
ayy masallah bizim.kizlar bir harika bnce kilo oranlarimiz gayet iyi ama.devammm zayiflamaya
hosgeldin cnm seni hatirliyoruz tabiki oncelikle hayirli ugurlu olsun daha snra diyecegim sey sudur ki bu kez madem sadece 4 kilo vereceksin lutfen sagliklo ver hatirladgm kadariyla cok az yiyordun tek ogun gbi bak smdi evlenceksin de duzen oturt kizzzzzz:):)Kolay gelsin kızlarr nasılsınız:)
Bir zamanlar sizinle çok güzel kilo vermiştim şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum. 14 gün sonra yani 1 nisan pazar gecesi nişanım var bu yüzden ilk etapta 2 haftada en azından 4 kilo verebilecek şekilde bir hedef belirledim kendime. O nişan elbisesine sığılacak işte o kadar!!
Gruptan ayrılmadan ve diyeti bırakıp salmadan önce 52 kilo civarındaydım. Şuan tok karnına 57-58 arası çıktım baskülde. Yarın sabah aç karnına elektronik tartı ile tartılıp fotosunu da buraya atıp başlıyorum. 14 günde 4 kilo veririm diye umut ediyorum haftada 2 kilo yapıyor neticede o kadar da zor olmamalı. :/
Eskiden 1.5 ayda 14 kilo vermiştim hızlıca zayıflamıştım sonrada spora gidip sıkılaşmıştım. Neden kilo aldın diyeceksiniz onu da açıklayayım hemen. Nişanlanacağım erkek arkadaşım ile iş yerinde tanıştık. Geceleri geç saatlerde çıkıyorduk. Her gece geç saatte çıkıp MC Donalds gibi fast food ürünleri satan yerlerde ortalama dolu dolu menüler yiyorduk. Kilomda yoktu ya çok önemsemedim. Bu şekilde bir ay geçti ve ben abartısız 2-3 günde bir fast food ile beslendim. Hali ile buna hangi bünye dayanır. 52den hoop geri topladım kiloları. Bir süredir 58e sabitlendim ama şimdi nişan var diye bir kısmını vermem lazım malum fotoğraflarda boy göstereceğiz.
Kendime olduğum kadar size de destek olmaya çalışacağım hepimize başarılar. :)
hoşgeldin canım ..hayırlı olsunKolay gelsin kızlarr nasılsınız:)
Bir zamanlar sizinle çok güzel kilo vermiştim şimdi yeniden aranıza katılmak istiyorum. 14 gün sonra yani 1 nisan pazar gecesi nişanım var bu yüzden ilk etapta 2 haftada en azından 4 kilo verebilecek şekilde bir hedef belirledim kendime. O nişan elbisesine sığılacak işte o kadar!!
Gruptan ayrılmadan ve diyeti bırakıp salmadan önce 52 kilo civarındaydım. Şuan tok karnına 57-58 arası çıktım baskülde. Yarın sabah aç karnına elektronik tartı ile tartılıp fotosunu da buraya atıp başlıyorum. 14 günde 4 kilo veririm diye umut ediyorum haftada 2 kilo yapıyor neticede o kadar da zor olmamalı. :/
Eskiden 1.5 ayda 14 kilo vermiştim hızlıca zayıflamıştım sonrada spora gidip sıkılaşmıştım. Neden kilo aldın diyeceksiniz onu da açıklayayım hemen. Nişanlanacağım erkek arkadaşım ile iş yerinde tanıştık. Geceleri geç saatlerde çıkıyorduk. Her gece geç saatte çıkıp MC Donalds gibi fast food ürünleri satan yerlerde ortalama dolu dolu menüler yiyorduk. Kilomda yoktu ya çok önemsemedim. Bu şekilde bir ay geçti ve ben abartısız 2-3 günde bir fast food ile beslendim. Hali ile buna hangi bünye dayanır. 52den hoop geri topladım kiloları. Bir süredir 58e sabitlendim ama şimdi nişan var diye bir kısmını vermem lazım malum fotoğraflarda boy göstereceğiz.
Kendime olduğum kadar size de destek olmaya çalışacağım hepimize başarılar. :)
Canm bnce coookk guzel grnuyorwun boyun da uzun sanki
ayy masallah bizim.kizlar bir harika bnce kilo oranlarimiz gayet iyi ama.devammm zayiflamaya
hosgeldin cnm seni hatirliyoruz tabiki oncelikle hayirli ugurlu olsun daha snra diyecegim sey sudur ki bu kez madem sadece 4 kilo vereceksin lutfen sagliklo ver hatirladgm kadariyla cok az yiyordun tek ogun gbi bak smdi evlenceksin de duzen oturt kizzzzzz:):)
Kilonu iyi sabitlemistin .Toplamda 6-7 kilo vermem lazım ama kendimi çok kasmadan gideceğim. 2 haftada 4 kilo imkansız değil sadece birazcık irade lazım sadece :) Yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam canım benim![]()
Nisan elbisenin resmi var miToplamda 6-7 kilo vermem lazım ama kendimi çok kasmadan gideceğim. 2 haftada 4 kilo imkansız değil sadece birazcık irade lazım sadece :) Yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam canım benim![]()