Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarından itibaren tam gaz diyete döneceğim canım tek tek buraya yazarım akşamları :)canım bekliyoruz seni güzel haberlerini.
arada gelebilirsen iyi olur. özledik
hayırlı olsun bebişler. adları ne oldu.kız mı erkek mi.
maşallah iradene . dikkat ediyorsun .
nisan olacakmış . ,Allah tamamına erdirsin canım
Seni çok iyi anlıyorumBenim de geçen hafta ne güzel iştahını kapalıydı, hafta sonu açıldı![]()
Arkadaşlar yaa resmen gözüm açyemekten kalkıyorum ama gözüm yemekte, nasıl bir iştah patlaması... inşallah reglle alakalıdır. Bu açgözlülükten nefret ediyorum
![]()
Benim de geçen hafta ne güzel iştahını kapalıydı, hafta sonu açıldı![]()
evet cnmcim okudum kitapta kesinlikle diyet yapmayin diyor diyet yapan insanlar mutlaka o kiloyi geri alirmis asla yiyecek yasaklamayin diyor sadece vucudunun sesini dinle o sana neyi ne zaman yiyecegini soyleyecek diyor ve saatle yemek yemege karsi cikiyor mesela ben bedenimi dnleyince cnim fistik cekti bugun de kereviz yani anlayacagin canim bedeninle savas icinde olmazsan o zaten hep saglikli seyler isteuecekmis:):)
Yazar beni tanısa, bu kitabı yazmazdi benceevet cnmcim okudum kitapta kesinlikle diyet yapmayin diyor diyet yapan insanlar mutlaka o kiloyi geri alirmis asla yiyecek yasaklamayin diyor sadece vucudunun sesini dinle o sana neyi ne zaman yiyecegini soyleyecek diyor ve saatle yemek yemege karsi cikiyor mesela ben bedenimi dnleyince cnim fistik cekti bugun de kereviz yani anlayacagin canim bedeninle savas icinde olmazsan o zaten hep saglikli seyler isteuecekmis:):)
evet ilk zamanlar herkes senin dedigini demis cnm ve yemislerde fakat daha snra bunye artik yasak olmadgi icin onlarin hicbirini istememis:):)Yazar beni tanısa, bu kitabı yazmazdi bence
Çünkü kendimi dinleyince, baklava poğaça, börek istiyor![]()