Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:leylak84
baş.kilo:91.5 kg
geçen hafta kilo:72.5
bu hafta kilo:73
fark:+500 gr
yüzde:%0.68
toplam fark:18.5

herkese günaydın canlarımbir sürü alıntı yaptım ama bilgisayar kapanınca hepsi gitti bende yaniden alıntılamaya üşendim
ben de bugün reglyim ve tabiki de + dayımneyse gerçek kilo haftaya belli olur

günaydın canımbazan oluyo öyle bana daaynen dediğin gibi haftaya gerçek kilolar açığa çıkacaknasılsın neler yapıyosun fıstığım

günaydın canımbazan oluyo öyle bana daaynen dediğin gibi haftaya gerçek kilolar açığa çıkacaknasılsın neler yapıyosun fıstığım

iyiyim canım ya,yürüyüşümü yaptım geldim sabahın köründeşimdi de evin işlerini bitirdim kahvaltı yapıcamsen nasılsın bebişim?

yiyip de almıyosa iyi ama ileride alabilir..anneleri aldı nede olsa dimi
ben ergenlikte almaya başladım bu hale geldim sonundaama üniversitede 54 filandım yaa ne güzeldi..

ahh ahhh ben de 52 idim üniversitede..hey gidi heyyy

umarım eşimin tarafına çeker..görümcem doğum yaptı tahta resmen..okaa da olmasın tabii..çok zayıflık da çirkin oluyor

herkese günaydın canlarımbir sürü alıntı yaptım ama bilgisayar kapanınca hepsi gitti bende yaniden alıntılamaya üşendim

haftaya gider cicim merak etme

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin halana

allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım,sağlıklı ve rahat bi 9 ay geçirirsin inşallah

canım hayırlı olsun sağlıkla kavuş bebişine inşallah..doğumdan sonra burdasın..arada gel de muhabbete katıl çok ayrı kalma canım..

Bruxelles canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin .. Sira bende Insallah
Darisi benim ve tum bebis isteyenlerin basina Insallah

canim senin adina cok sevindim. Allah kucagina aldigin gunleride gormeyi nasip etsin, Insallah cok rahat bir hamilelik gecirirsin.

gözün aydın canım arada uğra
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, Rabbim leylakcım ve kanaellcim en başta siz ve isteyen herkese Rabbim şu mübarek günde ve bu mübarek ayda inşaallah dualarımızı kabul eder ve 3 aylar bitmeden güzel haberleriniz olsun,tüm kalbimle Rabbimden diliyorum bunu, amiiinnnn diyorum

haftaya gider cicim merak etme

inşallah canım

amin canım inşallah

sagol canim, bekliyorum bakalim, daha kizlardan gelmeyenler var.. bakalim kendime de canta gecircekmeyim kendi ellerimle

herkese günaydın canlarımbir sürü alıntı yaptım ama bilgisayar kapanınca hepsi gitti bende yeniden alıntılamaya üşendim

ben de reglim canim yaaa korkudan tartilamiyorum

Selamlar,

Bu hafta surekli egitimde oldugumdan ve ikizlerde su cicegi cıkardıgından foruma giremedim. Ama diyete tam gaz devam ettim. No kaçamak :)

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:63
bu hafta kilo:62
fark:-1
yüzde:-1,58730158730159
toplam fark:-3
beden:38-40
spor:90 dk fitness, 1 saat pilates, 30 dk yuzme, 30 dk crunch

iyiyim canım ya,yürüyüşümü yaptım geldim sabahın köründeşimdi de evin işlerini bitirdim kahvaltı yapıcamsen nasılsın bebişim?
eline sağlık canımiyiyim ben de ne olsun...yürüyüşlerime başladım mutlu ve huzurluyum
ahh ahhh ben de 52 idim üniversitede..hey gidi heyyy

umarım eşimin tarafına çeker..görümcem doğum yaptı tahta resmen..okaa da olmasın tabii..çok zayıflık da çirkin oluyor
benim kardeşlerim daha uzun ve zayıflar.. görümceler şişman hepbizim tarafa çeksin ama tip olarak baba tarafı boy benim taraf oldu kızların..sağlıklı olsunlar da önemli değil...

kızlar ben kaçtım..regencim kolay gelsin sana canımbiraz işlerimi yapayım...akşama tayin olan bir arkadaşın veda yemeğine katılıcam,ızgara bişeyler ve salata yemeyi,tatlı yenecekse az biraz dondurmayla kurtarmayı planlıyorum..akşama yürürüm yine..hepinizi öpüyorum canlarım

sağol canımmyürüyüş insana çok iyi geliyo gerçekten
kolay gelsin datlum

korkunun ecele faydası yok

valla yaa... gidiyim de tartilayim bari, sonra da sporumu yapayim :18::18::18:

tesekkür ederim tatlim, sana da kolay gelsin

Merhaba kızlar bişey sorucam sizlere
ben de pazartesiden beri kendimce Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum ama çalışıyorum ve bu öğlen yemekte bamya ve pilav var
bamya hayatta yıyemem e pilavda oyle,çorba ve cacıkla da doymam,dışarda ne yıyebılırım,ne tavsiye ederiniz ki akşam da yemek yemiyorum hiç bu arada
en fazla 4 gıbı meyve ya da cerez atıştırıyorum burada???????

sağol canımmyürüyüş insana çok iyi geliyo gerçekten
kolay gelsin datlum

aklıma bişey geldi yazayım da çıkayım..ben çok su içtiğimde tuvaletten çıkamam ama birkaç gündür daha fazla su içmeme rağmen tuvalete az gittim..acaba vücudumun su mu tuttu ki:26:

olsun canumm..gr da olsa gidiyo buna da şükür napıcan

valla kayınçom ben de benim bu metabolizmayı çözemedim.:44::44::44:.naappçan idare etcez artıkın..domates reçeli güzel mi kıııı
Valla ben de çözemedim muhtarım.Allahtan görüntü olarak değişiklik yok , içten içe yağlanıyorum sanursam ki
Domates reçelini ilk kez orda yedim , anlamadım zaten domates olduğunu.Çok enfes bişey , kadın bi de badem koymuş içlerine , oyyyy anlatılmaz , yaşanır...
Canikom küçük Bruxelles mi yaptın , afferim kız sana :) Ne zaman geliyo , gözünüz aydın , sağlıkla kucağına al inşallah
Aaaa Özlemim ilk kez kendim gibi seni duydum.Demek sende de oluyo tatlı sonrası çarpıntı...Küllüm kesmemiz lazım şekeri...
Valla tatlım bişey okudum , sen de sigarayı bıraktığın için seninle paylaşayım : Sigara metabolizmayı hızlandıran bir unsurmuş.Kalbin dakikada 10-20 kez daha hızlı atmasına neden oluyomuş , sigarayı bırakınca kalp normal atış hızına geri dönüyomuş , tabi bu da metabolizmanın ciddiş bi şekilde yavaşlamasına sebep oluyomuş.Netice itibariyle sigarayı bırakanlarda otomatik olarak %10 luk bir kilo artışı oluyomuş.Acaba bendeki durumda bundan mı diye düşünüyorum...
Kızlar internetim çok yavaşladı.Sonra yine uğrarım...

aklıma bişey geldi yazayım da çıkayım..ben çok su içtiğimde tuvaletten çıkamam ama birkaç gündür daha fazla su içmeme rağmen tuvalete az gittim..acaba vücudumun su mu tuttu ki:26:

aynı şeyi ben de yaşıyorum canım.normalde pek su içmem ben ama birkaç gündür 2 lt kadar su içiyorum ama wc ye de az gidiyorum.normalde çıkmamam gerek dediğin gibiayrıca ellerim ayaklarım çok şiş,bol gelen yüzüklerim sıkıyo.ödem var galiba bizde:26::26:

kahvaltımı yazayım
2 yumurtadan peynirli omlet
birkaç tane yaprak sarma
domates
salatalık
zeytin

kahvaltıdan önce de 5 km yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…