Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oh mis oldu şimdi netten araştır demir bulunan gıdaların listesini yap çiğ yenebiliyosa çiğ ye falan kısa sürede toparlarsın canım.
Afiyet olsun

Sopa geliyor sopa ya lele yaaa lele

evet canım nefis ve doyurucuydusersumum yaz geldi topik ıssızlaştı kıss,ne yapsak ki:26:biraz da burada sosyalleşelim arkadaşlar huuubakın burayı ihmal eden kaçamağın dibine vurur unutmayın

Tatile de gitsem her gün gelicem kızlar inşallah Gerçekten burası adamı kendine getiriyor Yani telden girsem bile mutlaka ama mutlaka bildirim yapmaya çalışıcam. Ben dövün gelmezsem tamam mı

ekmeksiz bir yaşam zor geldi gözüme hala ağzımın suyu akarak bakıyorum ekmeğe.ilk tercihim her zaman ekmek arası bişeyler olurdu çünkü.

ama 3 haftayı bitirdim.midem bağırsaklarım öyle rahatki...

İlk günler bende aynı senin gibiydim. Ama inanır mıısn şuan ne gereksizmiş boşuna yiyormuşum diyorum. Sabır sabııırrrr

kızlar merhaba.

akşamki menüm;
tavuk
yoğurt

sabahta klasik karatay kahvaltısı. hepimz için iyi bir gün olsun inş

canım sevindim tahlillerin iyi çıkmasına..tansiyon da dediğin gibi stresten bence..tatil fikri harika bence de canım..ailenle başbaşa kafa dinlemek gibisi yok..çok iyi düşünmüşsün ve en kısa sürede uygula bence..
Canım benim ya Tatile falan gitseniz 2-3 günlüğüne yakınlarda bi yerlere bile olabilir. Boluya abanta falan gidin mesela hafta sonu çok güzel orası değişiklik olur eşine de sana da çocuklara da
aynen
az yiyerek telafi edemezsin canım yürüyüş şart..
evet canım nefis ve doyurucuydusersumum yaz geldi topik ıssızlaştı kıss,ne yapsak ki:26:biraz da burada sosyalleşelim arkadaşlar huuubakın burayı ihmal eden kaçamağın dibine vurur unutmayın
haklısın canım herkesler bi yerlerde..sonra da ağlayarak geliyoruz topiğe..huuu kızçelerrrr özlemimi beni duyun...topiğe çağrıııı
sen zevkle dövüyosun milleti bak ben de gelmezsen seni nası dövücemmm

ekmeğe ben de hala dayanamıyorum o tazecik kokusuna ama tutuyorum kendimi..
daha ne olsun

sabah 6 da kalkmıştım sonra eşim gitti ben de tv seyrederken sızıp kalmışım 10 da uyandım..ergenyusum bilgisayardaydı tabii ..onu da kaldırıp kahvaltımı yaptım..şimdi de çayımı içiyom

sabah

pastırmalı omlet
peynir ve yoğurt
4-5 kiraz
1 kırmızı erik
bugün pro yapacaktım meyvelere dayanamadım..ama yarı pro olur benimki de akşama pro

Tünaydın kısslar.....
Sabah karatay kahvaltımı yaptım.kahvaltıdan önce de 5 km yürüyüş

Çiğdem de sersum gelecek diye bekler Ben de kahvaltımı meyve yiyerek yaptım bugun çok güzeldi. Arada değişiklik istiyr insan yahu

12:00 Kahvaltı

1 kk peynir
1 kase kavun
2 yumurta (3 çeri domatesli)

17:00 Akşam

1 biber dolması
3 kaşık yoğurt + keten tohumu
1 lahmacun

akşam

2 parça tavuk incik
2 kaşık arnavut ciğeri
2 kaşık sulu köfte
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…