- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
günaydın kızlarrrrr.sabah yürüyüşümü yaptım duşumu aldım ohhhh rahatladım.kaç gündür yürümüyordum.şimdide klasik karatay kahvaltımı yapıyorum.yumurtada yiyorum çiğdemcim:)yanına zencefilli limonlu çay.evde kuşburnu kalmamış.herkese hayırlı günler diliyorum.bugün okulda nöbet var öğlen süt ve badem ile geçiştiricem zatenöpüldünüz
merhaba kızlar haftasonu misafirlerim vardı cok güzel zaman gecırdık ama cok kacamak yaptimuzun süredir yemeyi hayal ettigim herseyi yedim siki durun dudaginiz ucuklayacak
dun
sabah
bıraz ekmekle kahvalti
aksam
kocaman bi tabak maklube kendileri kızarmıs patateslı etli pırınc pılavı
dondurma
karpuz
kavun
Bu kadarla da kalmadım
gecede
kumpir:18:
waffle
bugunde dünün vicdan azabiyla iştahım kapandı resmen
sabah
bıraz peynır
aksam
az kahvaltı yaptım esımın zoruyla
insallah telafi edebılmişimdir
evet canım nefis ve doyurucuydu sersumum yaz geldi topik ıssızlaştı kıss,ne yapsak ki:26:biraz da burada sosyalleşelim arkadaşlar huuu bakın burayı ihmal eden kaçamağın dibine vurur unutmayın
ekmeksiz bir yaşam zor geldi gözüme hala ağzımın suyu akarak bakıyorum ekmeğe.ilk tercihim her zaman ekmek arası bişeyler olurdu çünkü.
ama 3 haftayı bitirdim.midem bağırsaklarım öyle rahatki...
canım sevindim tahlillerin iyi çıkmasınaselam kızlar 1 lahmacun ayran hiç bişey yiyesim yapasımda yok tahlillerim güzel çıktı bu alet uyuz ettı benı bugun (Holter) harbı sapıtık tansıyon bı yüksek bi düşük canım çok sıkkın allah hayırlısını versin
aynenCanım benim yaTatile falan gitseniz 2-3 günlüğüne yakınlarda bi yerlere bile olabilir. Boluya abanta falan gidin mesela hafta sonu çok güzel orası değişiklik olur eşine de sana da çocuklara da
merhaba kızlar haftasonu misafirlerim vardı cok güzel zaman gecırdık ama cok kacamak yaptimuzun süredir yemeyi hayal ettigim herseyi yedim siki durun dudaginiz ucuklayacak
dun
sabah
bıraz ekmekle kahvalti
aksam
kocaman bi tabak maklube kendileri kızarmıs patateslı etli pırınc pılavı
dondurma
karpuz
kavun
Bu kadarla da kalmadım
gecede
kumpir:18:
waffle
bugunde dünün vicdan azabiyla iştahım kapandı resmen
sabah
bıraz peynır
aksam
az kahvaltı yaptım esımın zoruyla
insallah telafi edebılmişimdir
haklısın canım herkesler bi yerlerde.evet canım nefis ve doyurucuydu sersumum yaz geldi topik ıssızlaştı kıss,ne yapsak ki:26:biraz da burada sosyalleşelim arkadaşlar huuu bakın burayı ihmal eden kaçamağın dibine vurur unutmayın
Sopa geliyor sopa ya lele yaaa lele
Tatile de gitsem her gün gelicem kızlar inşallahGerçekten burası adamı kendine getiriyor Yani telden girsem bile mutlaka ama mutlaka bildirim yapmaya çalışıcam. Ben dövün gelmezsem tamam mı
ekmeksiz bir yaşam zor geldi gözüme hala ağzımın suyu akarak bakıyorum ekmeğe.ilk tercihim her zaman ekmek arası bişeyler olurdu çünkü.
ama 3 haftayı bitirdim.midem bağırsaklarım öyle rahatki...
aynen
[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
sen zevkle dövüyosun milleti bak ben de gelmezsen seni nası dövücemmm
sabah 6 da kalkmıştım sonra eşim gitti ben de tv seyrederken sızıp kalmışım 10 da uyandım..ergenyusum bilgisayardaydı tabii ..onu da kaldırıp kahvaltımı yaptım..şimdi de çayımı içiyom
sabah
pastırmalı omlet
peynir ve yoğurt
4-5 kiraz
1 kırmızı erik
bugün pro yapacaktım meyvelere dayanamadım..ama yarı pro olur benimki de akşama pro
Tünaydın kısslar.....
Sabah karatay kahvaltımı yaptım.kahvaltıdan önce de 5 km yürüyüş
:92::92::92: Geliccccim sen merak etme kısDöv beni gelmezsem acıma baaa
Çiğdem de sersum gelecek diye beklerBen de kahvaltımı meyve yiyerek yaptım bugun çok güzeldi. Arada değişiklik istiyr insan yahu
uyumuş sersum naapsın garip
iyi akşamlar kızlar bugün akşam kahvaltı yaptım.nöbet yordu bye bye
yaa su bes kilo hic bitmiyo4 kilo verdim halen verecek bes kilom daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?