Bazı eksiklikler var görmezden geldin herhalde canım sağolasın :)) yüzdeleri tekrar hesapladım uzun sürdü ondan dolayı hastaneden geç geldim çok yorgunumEline sağlık çok başarılı bir liste olmuş. Açıkçası çok mesaj biriktiği ve ilk kez yapacağın için bu kadarını beklememiştim bravo
Sanki yüzdeleri tekrar hesaplamış gibisin:)) nasıl söyleYüzde almanın daha pratik yolunu buldum
Eksikliği fark etmedimBazı eksiklikler var görmezden geldin herhalde canım sağolasın :)) yüzdeleri tekrar hesapladım uzun sürdü ondan dolayı hastaneden geç geldim çok yorgunum
Verilen kilonun baş rakamı ile önceki kiloyu virgüllü yazıp direk bölüyorum pratik yolunu hatırladım daha önce sonava hazırlanırken öğenmistik bir uygulamadanSanki yüzdeleri tekrar hesaplamış gibisin:)) nasıl söyle
Canım bu kadar az yemeğe nasıl dayanıyorsunBugün kü menüm fazla menüye benzemesede hastaneden yeni geldiğim için yiyecek birşey bulamadım
Sabah iki bardak çay
Bir dilim ekmek
Tahin pekmez
Akşam da aynı tahin pekmez
Ellerine saglik cnm cok basariki bir kiste herkesi yeniden mi hesapladin cok iyi vallaBazı eksiklikler var görmezden geldin herhalde canım sağolasın :)) yüzdeleri tekrar hesapladım uzun sürdü ondan dolayı hastaneden geç geldim çok yorgunum
Bugün öyle oldu malesef canım kızımı hastaneye götürdüm saat 5 te geldim eveCanım bu kadar az yemeğe nasıl dayanıyorsunbence protein de tüketmen lazım yağ yanında kas kütlen de gidebilir
Evet yeniden hesapladım canım hastaneden dolayı geç kaldım biraz idare edin artık :))Ellerine saglik cnm cok basariki bir kiste herkesi yeniden mi hesapladin cok iyi valla
Geçmiş olsun canım kızın iyidir inşaAllahBugün öyle oldu malesef canım kızımı hastaneye götürdüm saat 5 te geldim eve
İyi canım inşallah daha iyi olacak sürekli kusuyor vitmain değerleri düşmüşGeçmiş olsun canım kızın iyidir inşaAllah
Gecmis olsun cnm demir vitamini beni de isal yapiyor nedense bndeki etkisi fakrkli hic sevmiorum takviye vitaminleri hcbir ilaci sevmiorum aslina bakarsan cnm ama.mecbur kalioruz bazen bazi vitaminlere ufaklik daha iyiymis cok sevndimKızlar kızımda B12 eksikliği varmış birazda kansızlık ama tam kansızlık derecesinde değil biliyorsunuz normalde protein ağırlıklı besleniyordum üç gündür sebze ağırlıklı oldu ama bugün nerdeyse hiç yemedim sayılır doktoru vitamin yazdı kullanınca geçer inşallah hep kustuğundan oldu zannedersem demir ilacını kullanamamıştık paraben olduğundan o sahada artırdı devlet nasıl bir vitamin veriyorsa bildiğin zehir neyse çok yoruldum ama ciddi birşey yoktu doktor toparlar iğne ile vermeyelim vitamini dedi sevindim bende vitamin kullanmaya başlıycam sanırım kilo verememin ikinci sebebi vitaminsizlik d vitamini ve demir eksikliği bende ciddi derecede ama kabızlık yapıyor ilaç o nedenle kullanamıyorum şuanda bağırsakların dolu veremiyor sanıyorum kilo ama problem kombine gibi evde yiyecek birşey kalmamış ne sebze nede başka birşey eşim akşam gelince aldırmaya gindericem böyle olmaz şifa dileyin bize olurmu
Sağolasın canım Allah razı olsun 9. Aya kadar inşallah daha gitmeyiz ozamanda kontrollerimiz varyaGecmis olsun cnm demir vitamini beni de isal yapiyor nedense bndeki etkisi fakrkli hic sevmiorum takviye vitaminleri hcbir ilaci sevmiorum aslina bakarsan cnm ama.mecbur kalioruz bazen bazi vitaminlere ufaklik daha iyiymis cok sevndim
Kaç yaşında canım benim büyük kızım 4.5 yaşına girecek yakında özellikle yazın her gece kusuyor biz de mi baktırsak :/ kızım iğneden aklını oynatıyor kabus gibi ne yapacağım bilmiyorumİyi canım inşallah daha iyi olacak sürekli kusuyor vitmain değerleri düşmüş
Cnm bu arada sen de kilo vermissin ne guzel bak tebrik ederimKaç yaşında canım benim büyük kızım 4.5 yaşına girecek yakında özellikle yazın her gece kusuyor biz de mi baktırsak :/ kızım iğneden aklını oynatıyor kabus gibi ne yapacağım bilmiyorum
Baktır canım enfeksiyon olabilir benimki daha 6 aylık kan verirken bile ağlamıyor maşallah :) ama ben dayanamıyorum onun canı yanıyor diyeKaç yaşında canım benim büyük kızım 4.5 yaşına girecek yakında özellikle yazın her gece kusuyor biz de mi baktırsak :/ kızım iğneden aklını oynatıyor kabus gibi ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?