Çok teşekkür ederim canım giden ödem olsada eksileri görmek mutlu ediyorCnm bu arada sen de kilo vermissin ne guzel bak tebrik ederim
Baktır canım enfeksiyon olabilir benimki daha 6 aylık kan verirken bile ağlamıyor maşallah :) ama ben dayanamıyorum onun canı yanıyor diye
Canım her gece kusmasi normal değil. Götürün mutlakaKaç yaşında canım benim büyük kızım 4.5 yaşına girecek yakında özellikle yazın her gece kusuyor biz de mi baktırsak :/ kızım iğneden aklını oynatıyor kabus gibi ne yapacağım bilmiyorum
Benim kızımın midesi hassas canım şöyle söyleyeyim yazın günler uzun ya yatana kadar yiyoruz tabi çocuk bu dur desem dinlemiyor beni psikolojik olarak baskı da yapmak istemiyorum kızım yeme kusacaksın diye kendi de farkında kusmalarının ama acıkıyor yiyor yediği gün kusuyor gece. Bazı günler yemiyor o günler kusmuyor ama. 1 ay kadar sürüyor özellikle en sıcak gecelerde oluyor. Dayım iç hastalıkları uzmanı o muayene etti bir problem çıkmadı.Canım her gece kusmasi normal değil. Götürün mutlaka
Ay ben yanlış hesaplıyorum yüzdeyi
Ama nerde yanlış yaptığımı çözemedim.
Ada ve sersumu da hesapladım tutmadı
Canım sağolcnm misafirlikte iste sadece bikac misir sutlu kahve 1 parca cikolata yedim kek vs yemedim hic cnm
Swn ne guzel yine 50 lerldesin
harikasinnn sakin vazgecme sersumcum cok sevindim cok
evet naim cok iyi biriymis sanirim hic kotu biseyi yok ulkemizde guzel sahio cikmis
Cnm ne guzel okudum da baya biseyler hatirliorsunuz siz sersumla cok dikkatli okudum ilgimi cekti
ayy bnde onu hatirliorum bir tek
cnm belki de beslenmende sorun olmustur acliklar se i yipratacak diye korkuyorum
aayy ben kesin yanlis hesaplamisimdircok zor okuyir hesaplamam basmiyir beynim matematige
Gider cnim benim gider 5 kilo varya 20 kiko vermekten zormus o 5 kilo yok mu
Sağol canımmCanım bu çok güzel olacak inşallah senin adına çok sevindim bende birazdan tartılacam merak ediyorum
Sağol canımmsersum canım seni ayrı olarak tebrik etmek istiyorum.
Maşallah devamı gelir inşallah.
Senin için de 84 sanırım kilit noktan. Uzun süre 84 te kaldın diye hatırlıyorum. O zinciri de kirarsan devamı gelir inşallah.
Eşek kediivermişmisin canım
eşek mi kedi mi
eee bunların hepsi ara öğün canım tamam meyve yemek güzel birşey ama meyveden öğün olmaz sadece öğün geçiştirir o da uzun sürmez senin vucudununda ete bakliyata ihtiyacı var lütfen sende onları ihmal etme
Vayy vay vay asılmaya devam tebrikler
Hadicanım maşallah sana da 79 u gördünKilo bildirimi
Rumuz :Nnnadal
Başlangıç kilom :81,6
Geçen hafta :80, 3
Güncel kilom : 79
Fark :1300g
Yüzde :1,62
Geçen hafta gelen şişlik gitti çok şükür
Ellerine sağlık canım13 Aralık 2019 listemiz
Verenler
1 @nnnadal %- 1.61 (-1.300)
2 @hayal_hatun %- 1.21(-700)
3 A aaadddaaa %-0,978(-600)
4sersum %-691(-600)
5 @ficans %-385(-300)
Koruyanlar
Safransari
@Aytenazmi
Alanlar
@izole %+66(400)
Bildirim yapanlar
@Pamuk92
@zeze_35
@demirleke
@ertugrulunhalimesi
Geçmiş olsun canım..Hallolmayacak şeyler değil..Allah beterinden korusun..Kızlar kızımda B12 eksikliği varmış birazda kansızlık ama tam kansızlık derecesinde değil biliyorsunuz normalde protein ağırlıklı besleniyordum üç gündür sebze ağırlıklı oldu ama bugün nerdeyse hiç yemedim sayılır doktoru vitamin yazdı kullanınca geçer inşallah hep kustuğundan oldu zannedersem demir ilacını kullanamamıştık paraben olduğundan o sahada artırdı devlet nasıl bir vitamin veriyorsa bildiğin zehir neyse çok yoruldum ama ciddi birşey yoktu doktor toparlar iğne ile vermeyelim vitamini dedi sevindim bende vitamin kullanmaya başlıycam sanırım kilo verememin ikinci sebebi vitaminsizlik d vitamini ve demir eksikliği bende ciddi derecede ama kabızlık yapıyor ilaç o nedenle kullanamıyorum şuanda bağırsakların dolu veremiyor sanıyorum kilo ama problem kombine gibi evde yiyecek birşey kalmamış ne sebze nede başka birşey eşim akşam gelince aldırmaya gindericem böyle olmaz şifa dileyin bize olurmu
Allah zihin açıklığı versin çok kolay geçer inşaAllah canımKızlar yarın sınavlarım var..Kaç yıldan sonra sınav..Bakalım napıcamBen kaçar ..İyi geceler..
Aynen öyle babası kızımı ağlamayın diye önden azarladı hemşireyi eşim hiç dayanamaz bebd edayanamam ama napalm mecbur kalıyoruz izlemeye Rabbim şişe bir daha o günleri yaşatmasın bizde sarıroktan daha 3 günlükken yattık daha kokusuna doyamadan küveze aldılar ne agladm hangine yanayız kaynanam daha sarılığı yok diye evde oyaladı eşim olmasaydı belki de şuan kızım beyinsel fonksiyonlarını yitirmiş bir bebek olacaktı zira götürdüğümüzda sarılığa sınırdaydı beyni etkileyecek düzeye gelmişti bunları duyunca ne ağladım hepsi kaynanam tayfası yüzünden dağa yeni doğmuş bebeği keselediler 6 saat gözünü açmadı ne yaptıysa emzirenlerin sonrada kaçınılmaz sarılık oldu malesef hala aklıma geoince sinir oluyordum bukadar mı bilgisizler bunlarOy kuzum ya kıyamam ona :/ küçük kızım 1 aylıkken sarılığı gecmeyince ölçmek için kan istedi doktor gittik vermeye iğneyi batırır batırmaz anne diye ağlamıştı kanımızı alan hemşir bebek korkudan dile geldi demiştibiz de bu kan olayı trajediye dönüyor vallahi sevin ağlamıyor diye :)
Büyük kızım da soğuk havale geçirdi 19 aylıkken acile yetiştirdik ayıldı o ara başka hastaneye gönderdiler yatış için oraya gittik çocuğun aciliyeti var kırmızı alana yatması gerekirken bizi 1 saat ayakta beklettiler sonra doktor çağırdı gittik kan tahlili istedi ben tabi sinir stres dayanamadım gorumcem duruyor kızımın yanında kan alan Hemsire 7 defa kızımın kolunu deldi, deldikçe çocuk krizlere giriyor gorumcem dayanamadı bul artık damarı bulamıyorsan başkası baksın diyince kız kavga etmeye başladı bizimle o arada kızım tabi perişan ağlamaktan tekrar nöbet geçirdi o bizi 1 saat ayakta dikenler ne yapacağını şaşırdılar bir tane doktor geldi aldı kızımı koşa koşa yoğun bakıma soktu1 gün boyunca 7 defa nöbet geçirdi 50 tane tahlil yaptılar kizimda bir problem çıkmadı 7 gün hastanede yattık taburcu olduk o gün bugündür kan almak bizim için trajedi korku filmi gibi oluyor kizima en son 1 yıl kadar önce tahlil yapılmıştı 4 kişi zor tuttu kolundan bedeninden o günler geldikçe aklıma ağlayasım geliyor canım vallahi bak aglamıyorsa hiç üzülme işinin ehli insanların elinde bebeğin acı bile hissetmiyor çünkü. Tekrar geçmiş olsun canım inşaAllah tez zaman da şifa bulur bebeğin.
Amin canım inşallah :)Bu sefer ben yanlış hesaplamışım canım.. 9 yıldır bir ilk..Tarihe geçmeli bence.. Hasta geldi yaparken gitmiş hesap
Canım sağol
Sağol canımm
Sağol canımmAynen 84 te kaldım ama uzun süredir onu bile göremedim..Umarım kırılacak
Eşek kedii
Hadicanım maşallah sana da 79 u gördün
Ellerine sağlık canım
Geçmiş olsun canım..Hallolmayacak şeyler değil..Allah beterinden korusun..
Çok az ye bu hafta geçti nede olsa yarın telafi edersin ye gitsin :)Nar yesem birşey olur mu ki kızlar çok canım çekti de ?
Rabbi yessir bela tuassir rabbi temmim bil hayr bu duayı sürekli oku anlamı Rabbim kolaylaşır zorlaştırma hayırla sonuçlandır anlamoKızlar yarın sınavlarım var..Kaç yıldan sonra sınav..Bakalım napıcamBen kaçar ..İyi geceler..
Ozaman yazda yatarken yarım bardak havuç suyu içir meyve suyu olarakta satılıyor ama doğal hlkatkısız olsun vbak başı dua edeceksin banaBenim kızımın midesi hassas canım şöyle söyleyeyim yazın günler uzun ya yatana kadar yiyoruz tabi çocuk bu dur desem dinlemiyor beni psikolojik olarak baskı da yapmak istemiyorum kızım yeme kusacaksın diye kendi de farkında kusmalarının ama acıkıyor yiyor yediği gün kusuyor gece. Bazı günler yemiyor o günler kusmuyor ama. 1 ay kadar sürüyor özellikle en sıcak gecelerde oluyor. Dayım iç hastalıkları uzmanı o muayene etti bir problem çıkmadı.
Bebeğimi keselediler yavrum kıyamam ben ona nasıl izin verdin çekip alsaydın evladını çok üzüldüm ben yaAynen öyle babası kızımı ağlamayın diye önden azarladı hemşireyi eşim hiç dayanamaz bebd edayanamam ama napalm mecbur kalıyoruz izlemeye Rabbim şişe bir daha o günleri yaşatmasın bizde sarıroktan daha 3 günlükken yattık daha kokusuna doyamadan küveze aldılar ne agladm hangine yanayız kaynanam daha sarılığı yok diye evde oyaladı eşim olmasaydı belki de şuan kızım beyinsel fonksiyonlarını yitirmiş bir bebek olacaktı zira götürdüğümüzda sarılığa sınırdaydı beyni etkileyecek düzeye gelmişti bunları duyunca ne ağladım hepsi kaynanam tayfası yüzünden dağa yeni doğmuş bebeği keselediler 6 saat gözünü açmadı ne yaptıysa emzirenlerin sonrada kaçınılmaz sarılık oldu malesef hala aklıma geoince sinir oluyordum bukadar mı bilgisizler bunlar
Deneyeceğim canım mutlaka tavsiyen için teşekkürler kusan çocuk çok zor bilirim acı tecrübelerim var :/ vallahi saglik olsun da kilo felan dert değil verilir hepsi takma sen de kafana şok diyetlerden yapabilirsin canım 2 3 gün olanlar var ya.Ozaman yazda yatarken yarım bardak havuç suyu içir meyve suyu olarakta satılıyor ama doğal hlkatkısız olsun vbak başı dua edeceksin bana
Çok geçmiş olsun.canim. rabbim.bir daha yasatmasin. Evlat ne büyük imtihanBebeğimi keselediler yavrum kıyamam ben ona nasıl izin verdin çekip alsaydın evladını çok üzüldüm ben yabiz de göbek düşene kadar bebeğin sadece başı yıkanır şok oldum yıkamayı geç keselemisler yavruyu bak bence sana tavsiye çocuğun saglik konusunu kesinlikle açma yoruma kapalı tut baktın ters bir durum var kendin götür hastaneye cahil kesimle uğraşmak yorar insanı hiç o toplara girme derim.
Benim kızım da nöbet geçirmeden 3 gün önce birden kusmaya başladı 1 gün içinde 28 defa kustu dün gibi hatırlıyorum acile gittik serum vs durdurdular tahlil vs yapmadılar. 2. Gün yine aynı kusuyor 1 3 5 değil ki 17 defa kustu çocuk perişan halde eşimi arıyorum ben tabi panik haldeyim bana kızdı eşim dün doktor bişey demedi mevsimseldır geçer dedi neyse dedim. Aynı gün kv aradı niye oğlumu arıyorsun habire çalışıyor sizinlemi uğraşacak dedi ben şok oldum yuttum tabi o lafları.
3. Gün kusmadı ama dedim bu kız iyi değil halsiz bitkin ben diyorum ki bu çocuk iyi değil gidelim doktora yok gerek yok diyorlar akilsiz başım yine tamam dedim sustum.
Nöbet geçirdiği gün sabah eşime kahvaltı hazırladım saat 8 kızım huysuz değişik ama böyle kafa gitmiş gibi bilinçsiz bakıyor ama boş diyorum yine bu çocuk iyi değil eşimde diyor ağrısı vardır ilaç ver ağrı kesici dedim tamam vereyim mutfakta kizima ilaç verdim ya kızım ilacı yutamadan yere düştü gözleri kaydı tamamen göz bebekleri görünmüyor ağzı kitlendi kaskatı oldu biz bütün apartmanı inletiyoruz öldü öldü diye komşumuz geldi tuttu bizi kolumuzdan bindirdi arabaya götürdü acile ilk müdahale vs derken sevk etti bizi doktor başka hastaneye gittik oraya bekliyoruz tabi neyse kv geldi başladı abartmayın bu çocuk kusar işte biz hiç kusan çocuk görmedik mi demeye ben dişlerimi sıkıyorum 3 gündür yuttum yuttum ama en sonunda patladım karışma dedim konuşma ne yaşadığımı ben biliyorum bir defa eve gelip bakmadın çocuk nasıl diye halen konuşuyorsun dedim abartıyorum öylemi bak oğlunun yuzu burada ona sor dedim ne yaşadık sabah sinirden titriyorum kucağımda çocuk etrafımda kuru kalabalık doktor desen bakmıyor çocuk ağlıyor durmuyor kv halen boş konuşuyor o sırada işte doktor gördü tahlil istedi ben strese girdim gorumcem dedi ben girerim yanına ben tabi kapıda bekliyorum izliyorum o şurada çocuk tekrar nöbet geçirdi ben o sıkıntıdan stresten fenalaştım kendime geldiğimde kv başımda ağlıyordu yüzünü saklayıp o kadar gıcık oldum ki bu kv ler hep böyle cahile derdini anlatmak deve ye hendek atlatmaktan daha zor görmüşsün sen de.
Sana tavsiyem kesinlikle karıştırma evine çocuğuna ben çok pişman oldum onun cahil laflarını dinledim diye sen dinleme.
cnm allah zihin acikligi versinKızlar yarın sınavlarım var..Kaç yıldan sonra sınav..Bakalım napıcamBen kaçar ..İyi geceler..
yemesen daha iyi ama cok cektiyse azcik yeNar yesem birşey olur mu ki kızlar çok canım çekti de ?
saf protein diyeti yao 1 gunluk bnce cnmKızlar ben iki haftada kilo veremiyorum ya off ne yapsam ki bilmiyorum suyu az içmeye başladım ondan olabilir mi açaba hastaneler yüzünden hep yarın deniycem saat başı su içmeyi inşallah işe yarar ben bu 60 ta kaldımmı ne almadığıma sevinsemmi bilemedim
Daha dinlermiyim ilk çocuk olunca büyüktür dedik sustuk ama olmuyor işte Allah böyle insanlardan korusun bebislerimizi dünyaya gelene kadar neler çekiyoruz sonradailletten korumak için çabamız Sanko hiç derdimiz yok doktoru götürüyorum bile demiyor ben artıkBebeğimi keselediler yavrum kıyamam ben ona nasıl izin verdin çekip alsaydın evladını çok üzüldüm ben yabiz de göbek düşene kadar bebeğin sadece başı yıkanır şok oldum yıkamayı geç keselemisler yavruyu bak bence sana tavsiye çocuğun saglik konusunu kesinlikle açma yoruma kapalı tut baktın ters bir durum var kendin götür hastaneye cahil kesimle uğraşmak yorar insanı hiç o toplara girme derim.
Benim kızım da nöbet geçirmeden 3 gün önce birden kusmaya başladı 1 gün içinde 28 defa kustu dün gibi hatırlıyorum acile gittik serum vs durdurdular tahlil vs yapmadılar. 2. Gün yine aynı kusuyor 1 3 5 değil ki 17 defa kustu çocuk perişan halde eşimi arıyorum ben tabi panik haldeyim bana kızdı eşim dün doktor bişey demedi mevsimseldır geçer dedi neyse dedim. Aynı gün kv aradı niye oğlumu arıyorsun habire çalışıyor sizinlemi uğraşacak dedi ben şok oldum yuttum tabi o lafları.
3. Gün kusmadı ama dedim bu kız iyi değil halsiz bitkin ben diyorum ki bu çocuk iyi değil gidelim doktora yok gerek yok diyorlar akilsiz başım yine tamam dedim sustum.
Nöbet geçirdiği gün sabah eşime kahvaltı hazırladım saat 8 kızım huysuz değişik ama böyle kafa gitmiş gibi bilinçsiz bakıyor ama boş diyorum yine bu çocuk iyi değil eşimde diyor ağrısı vardır ilaç ver ağrı kesici dedim tamam vereyim mutfakta kizima ilaç verdim ya kızım ilacı yutamadan yere düştü gözleri kaydı tamamen göz bebekleri görünmüyor ağzı kitlendi kaskatı oldu biz bütün apartmanı inletiyoruz öldü öldü diye komşumuz geldi tuttu bizi kolumuzdan bindirdi arabaya götürdü acile ilk müdahale vs derken sevk etti bizi doktor başka hastaneye gittik oraya bekliyoruz tabi neyse kv geldi başladı abartmayın bu çocuk kusar işte biz hiç kusan çocuk görmedik mi demeye ben dişlerimi sıkıyorum 3 gündür yuttum yuttum ama en sonunda patladım karışma dedim konuşma ne yaşadığımı ben biliyorum bir defa eve gelip bakmadın çocuk nasıl diye halen konuşuyorsun dedim abartıyorum öylemi bak oğlunun yuzu burada ona sor dedim ne yaşadık sabah sinirden titriyorum kucağımda çocuk etrafımda kuru kalabalık doktor desen bakmıyor çocuk ağlıyor durmuyor kv halen boş konuşuyor o sırada işte doktor gördü tahlil istedi ben strese girdim gorumcem dedi ben girerim yanına ben tabi kapıda bekliyorum izliyorum o şurada çocuk tekrar nöbet geçirdi ben o sıkıntıdan stresten fenalaştım kendime geldiğimde kv başımda ağlıyordu yüzünü saklayıp o kadar gıcık oldum ki bu kv ler hep böyle cahile derdini anlatmak deve ye hendek atlatmaktan daha zor görmüşsün sen de.
Sana tavsiyem kesinlikle karıştırma evine çocuğuna ben çok pişman oldum onun cahil laflarını dinledim diye sen dinleme.
Mesela ne yiyeyim evde yumurtalı bile kalmadı eşim sabah alsıncnm allah zihin acikligi versin
yemesen daha iyi ama cok cektiyse azcik ye
saf protein diyeti yao 1 gunluk bnce cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?