Herkese günaydın canlarım
Hepimizin ramazan ayı mübarek olsun...
Hemen sahurda ne yediğimi yazayım:
2 yumurtadan peynirli omlet
Pastırma
Salatalık
Zeytin
3 tane günkurusu
İftardan sonra da yürümeyi düşünüyorum.aslında sabah da yürüyecektim ama sahurdan sonra çok geç uyuduğum için kalkamamışım.şimdi de çok sıcak hava
Muhtarım topik kurumuş-bitmiş :18::18::18: Belki Ramazan münasebetiyle bir hareketlilik olur dicem ama bu sıcak havada bi de aç-susuz kim topiği hatırlayıp da gelecek bilemiciiim Ve canlarım bu vesileyle herkese çok güzel , çok sağlıklı ve çok bereketli bir Ramazan ayı diliyorum.Oruç tutanlara Allahım kolaylıklar ve dayanma gücü versin...
sahurda yediklerim
1 adet gözleme
peynir zeytin 1 adet yumurta
bir kaç fındık
kavun kiraz bunlar az miktarda
çay bol limonlu su
kızlar iftar belli deyil sonra yazarım
valla bravo sana üşen miyosun gitmeye..ben bugün yürüyüşe bile zor gittim..sıcakta duş gibisi yok..ben de az önce çıktım..rahatladım valla..millet iyice dağıldı..bakalım ne zaman toparlanacaz
valla bravo sana üşen miyosun gitmeye..ben bugün yürüyüşe bile zor gittim..sıcakta duş gibisi yok..ben de az önce çıktım..rahatladım valla..millet iyice dağıldı..bakalım ne zaman toparlanacaz
akşam serinlikte üşenmiyorum ama içerside havasız ve hep delikanlılar var bayan yok gündüz bende yürüyüşü bırak kendimi eve zor atıp anca yemek hazırladım falan
millet eylülden önce adamakıllı gelemez demiştim sana çocuklar evde olunca yada tatil modunda olunca normal bende hangi saatlrde geliyim bundan sonra ?