Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın herkese
bende dıyetteyım dedım buradan bı bakayım motıvasyon acısından. benım gıbı dıyette olanlar neler yapıyor acaba dıye.
bı baktım sahur dıyorlar oruc dıyorlar oruc borcu denılıyor. dedım yanlıs sayfaya mı geldım acaba. sonra anladım kı oruc tutarak zayıflıyorlarmıs. bu konu hakkında bılgısı olan varsa acıklayabılır mı. etkılı bı yontemmı
hayir bazi arkadaslarimiz tutamadgi gunleri ttuyor zayiflamak icin degil
Ha ha tamam seni dinliyeyim yapmayayım sarmayı
Belkide eşimde ittirse dedi bana anlamsız geldi onu kafamda it dirseği olarak çevirdim :confused: sarımsak nasıl sürecemki gözümün içinde göze zarar vermez mi
kizs gozune distan sureceksin icine surulmez😊😊
evde büyük abiler de rahatsız 2 gündür .
ortanca evelki gece ağladı karnım ağrıyor diye
zeytin yağı içirdim . rahatladı. ama dün okula gitmedi.
gece yine kalktılar . hem büyük hem küçük .
zeytin yağı içirdim vs . ama çok zor wc ye çıktılar .
kabızlık , karın ağrısı , gaz var
dün ortancanın öğretmenine yazdım . gelemeyecek karnı ağrıyor diye.
o da bana yazmış . benim oğlumun da karnı ağrıyor . salgın var herhalde diye.
Cok gecmis olsun cnm benim

Kızıma chialı puding yaptım inş. olur malz. leri yazayım belki yapan olur
250 ml süt, 1 çorba kaşığı bal, 1 tatlı kasığı hindistan cevizi,yarım pk vanilya 3 çorba kaşığı chia(çiya tohumu) karıştırıp 3-4 saat buzdolabına beklemesi gerekiyormuş
Olursa üzerine meyve ceviz VS eklerim

Yok canım ne yüz gözü saygımı kullanıyor doğumdan souannem.bir haftada kaldı kadına demedigini bırakmadı hastaneden çıktığımız gün kapıdan girerken evdeymis demedin mi şerif hanım evi çok pisletmişsiniz diye şok olduk annem incesinde bir hafta kaldı kadın acilde. Zor evde kaldı ishal olmuş hesap sormak ona mı kamış saatlerce ağladı eşim bozacaktı bide senle uğraşmayın gidin başımdan dedim ben naparsın hangine yanayım sonra kadın misafir gelince göründü ayy sormayın burdan çıkamıyorum temizlik yemek dedi bukadar yalancılık hayatım boyu görmemişim ben
Aytencim üzüldüm yaa. Ben de iyi geçiniyorsunuz diye kv yi kırmayıp davetlere gidiyorsun sanıyordum. Boşver gitme, zaten hiç hatırı yokmuş baksana. Niye kırmamak üzmemek için bu kadar alttan alıyorsun? Kendi sınırlarını çiz canım. Çok üzülür, çok yıpranırsın.
cnm benm su ic cok su kaybettin tum gun susuz kalma sakin
hic hos degil heoimiz az cok biseyler yasamisizdir ama mesafe cok onemli sana senin istemedgin bisseyi yaptirmamalilar kesinlikle esin destek oluyor anladgim kadariyla istemedgin biseyi yapma canim.hayir diyebilmek cok onemli ayrica onlar da bizlere saygili olmak zorundalar
Dün pek kafam yerinde değildi su içmeyi unutmuşum :))
Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
Çok geçmiş olsun canım.
Canım benimde 7 gün oldu ben haftasonu tutmadım dün niyetliydim ama bugün hiç niyetlenmedim gözümde alt kapakta birşey çıktı eşim it dirseği derler dedi ama ben ilk defa duydum dün çok sızladı ağrısı beynime vuruyordu bugün de aynı olursa belki ağrı kesici alırım dedim
Evet biz de it dirseği veya arpacık deriz. Bende hiç olmaz ama sarımsak sürülüyor yanlış hatırlamıyorsam. Geçmiş olsun.
günaydın herkese
bende dıyetteyım dedım buradan bı bakayım motıvasyon acısından. benım gıbı dıyette olanlar neler yapıyor acaba dıye.
bı baktım sahur dıyorlar oruc dıyorlar oruc borcu denılıyor. dedım yanlıs sayfaya mı geldım acaba. sonra anladım kı oruc tutarak zayıflıyorlarmıs. bu konu hakkında bılgısı olan varsa acıklayabılır mı. etkılı bı yontemmı
Yok canım orucu borç ödemek için tuttuk, zayıflama amaçlı değil. Birkaç kişi tutunca öyle algılaman normal :)

ay kuzum .
hepimiz bu yollardan geçtik .
kendini ezdirirsen onun konuşmasına müsade edersen . hep konuşur . hiç susmaz . senin üzerinde söz hakkı olduğu kanısına kapılmış . bunu değiştirmediğin sürece böyle yıllarca sürer .
yaşadık biz de . benimki 5-6 yıl kadar sürdü.
aman diyim . o kadar uzatma.
hahahah
kıyamam. spor şart . iyi olmuş sana. :confused: :confused: :confused:
yok yok soğuma .
gardını alırsın evlenirken kv ye karşı. olur biter .
baştan çizgini koyarsan sıkıntı yok . hem her kv de böyle olacak diye bi şey yokhho_Oo_Oo_O sanırsam . galiba . belki...
terbiyesizliğin son noktası. annene karşı yaptığı çok ayıp olmuş .
tavsiyem . ne kendini ne de ailenden birinin böyle bi şeyle karşı karşıya kalmasına müsade etme.
sözünü esirgeme . susacaktır. kv den bunu istiyor şu an . ağzının payını ver gitsin bee. niye bu kadar sabır anlamıyorum .
eşinden mi çekiniyorsun . :KK57::KK57:

ay kuzum kendi kızına yapar mi hiç . o kızı . sen el . dış kapının dış mandalı.
ne kadar ele güne karşı gelin değil kızım:confused::confused: , dese de . hiç inanma . kalben söylemiyor . söylese böyle davranmaz .
oy oy . geçmiş olsun kuzum .
şükür ki havala olmamış . Allah korusun.
torunları ile geçinsin , oğlu ile geçinsin . başka ne isterim .
:KK70::KK70:
çok şükür teşrif ettin kuzum .
neredesin .
sağlıklı beslenmişsin . vayyyyy. maşallah. gel de menülerini kopya çekecem. hadi. her öğün bekliyorum . bu aralar ne yesem diye düşünüyordum . iyi oldu bak yukarıdakiler .
her güne bi meyve ye. portakal . greyfurt , elma , limon olabilir.
aaa safran . geceden yiyormuşsun . bilmiyordum . nasıl geçiyor öyle. . kolay mı.

afiyet olsun .
harika kahvaltı . en sevdiğim .
yarcinlı güzel olmuştur . :confused::confused:
Öyleni tabi biraz öncesinde evleneceğimiz kişi kadar aileyide tanımak lazım her insan bir olmuyor gerçi ama bu kv olayı herhalde birazda psikolojik geliyor galiba :D

Öyleni tabi biraz öncesinde evleneceğimiz kişi kadar aileyide tanımak lazım her insan bir olmuyor gerçi ama bu kv olayı herhalde birazda psikolojik geliyor galiba :KK70:
Eşi de kayınvalide yı de ne kadar tanırsın tanı canım, evlendikten sonra işler çok değişiyor :KK14:

hayırlısıyla gelsinler gitsinler otursunlar torun baksınlar belki insafa gelir kv evde süpürge bulaşık yemek işine de girer sende işten gelince rahat edersin

Boşver canım kafaya takma yalandanda olsa geçmiş olsun deseydi bari ne diyor
Hiç duymadım o kelimeyi inanmaz ki hasta olduğuma

250 ml süt, 1 çorba kaşığı bal, 1 tatlı kasığı hindistan cevizi,yarım pk vanilya 3 çorba kaşığı chia(çiya tohumu) karıştırıp 3-4 saat buzdolabına beklemesi gerekiyormuş
Yok canım bekletme su içeinler o bağırsaklara suyu çekiyor kaygansı kıvam alıyor

Aytencim üzüldüm yaa. Ben de iyi geçiniyorsunuz diye kv yi kırmayıp davetlere gidiyorsun sanıyordum. Boşver gitme, zaten hiç hatırı yokmuş baksana. Niye kırmamak üzmemek için bu kadar alttan alıyorsun? Kendi sınırlarını çiz canım. Çok üzülür, çok yıpranırsın.

Çok geçmiş olsun canım.

Evet biz de it dirseği veya arpacık deriz. Bende hiç olmaz ama sarımsak sürülüyor yanlış hatırlamıyorsam. Geçmiş olsun.

Yok canım orucu borç ödemek için tuttuk, zayıflama amaçlı değil. Birkaç kişi tutunca öyle algılaman normal :)
Sağolasın canım aynen öyle yapıcam demekki öyle bir gelin istiyor kabullenmesi belliki

Hele bir deneyin bakalım nasıl olacak sonucu bizede yaz tüm malzemeleri evde var bende yaparım belki

Çok geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun nadal cım . ağrı yapıyor mu bu gözündeki şey . şarımsak uçukları da baştan yok ediyor . bunu da edebilirdi. çok içine sürme gözünün de sadece kapağına sür yine sen .

evde büyük abiler de rahatsız 2 gündür .
ortanca evelki gece ağladı karnım ağrıyor diye
zeytin yağı içirdim . rahatladı. ama dün okula gitmedi.
gece yine kalktılar . hem büyük hem küçük .
zeytin yağı içirdim vs . ama çok zor wc ye çıktılar .
kabızlık , karın ağrısı , gaz var
dün ortancanın öğretmenine yazdım . gelemeyecek karnı ağrıyor diye.
o da bana yazmış . benim oğlumun da karnı ağrıyor . salgın var herhalde diye.
Geçmiş olsun canim
bu sabah mercimek , soğan , karabiber ile çorba yaptım .
pişince zeytin yağı koyup blender yaptım .
öğlene içsinler . bağırsaklar çalışır inşallah
Mercimek gaz yapmaz mi

Back
X