Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

B
Başın ağrımıyor mu canım ben de bir ara lahana suyu içiyordum lahanaları da yiyordum ne zaman yesem başım ağrıyordu 😕
Yok cnm ağrımıyor hiç farketmedim aslında koca tencere az kaldı yarına bıraktım
evwt . dun aksam aradilar
15 tatil hngi gunlere denk geliyor iye sordular eşime
geleceklerdi zaten. zamani belli degildi
umarim tatsizlik cikmadan gelir gider
sıkıntı çıkarmazsa gül gibi geciniriz 10 gun 15 gun. o kadar kalir umarim.cocuklarla kalsa cok iyi olurdu
Torunlarını oğlunu özlemiştir inş. Güzel geçer
Kızlar davete gitmedim diye kavınvalidr hanım hesap sormaya gelmiş ne iştah kaldım nede moral
Ne münasebet cnm gitmek zorunda değilsin boşver alışır elbet
Yok hiç susamadım hatta iftarda da su içmedim iyi mi :KK57:
Aklına gelmişken iç cnm su önemli
Kızlar kusuruma bakmayın valla okadar bunalmışım ki tutamadm kendimi hakkınızı helal edin rahatsızlığı verdimse lütfen kusuruma bakmayın olurmu
Estağfurullah cnm tabiki paylaş sorun yaşamayan varmıki
K. V nin tutumu hiç hoş değil mini etek fln ne giyeceğine karar verebilecek yaştasın sonuçta

Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
Bu arada ben de hasta olcam sanırım her yerim kırılıyor hem regl hem grip fenayi
Çok geçmiş olsun cnm evladınada sanada rabbim şifalar versin bol c vitamini al cnm sende hasta olma

sabah: 1 türk kahvesi
öğlen:
yarım kase sebze çorbası
bir buçuk porsiyon kaşarlı tavuk
iki porsiyon pırasa
3 bardak ayran

akşam:
iki kase buğdaylı yoğurtlu çorba
bir activia
iki bardak süt
iki fincan türk kahvesi

su: gündüz 1 litre. içmeye devam ediyorum.

beş dakika bile olsa mutlaka egzersiz yapacağım. :KK49:

Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
Çok geçmiş olsun canım.
Bizim evde 2 ölçek var, hep ikisiyle ölçer, karşılaştırma yaparım.
Sende yenisini al mutlaka. Elinin altında bulunsun her zaman

Cnm coo cok gecmis olsun sanirim.ates ailelerin en cok korktugu sey olmali havale riskinden dolayi ama hemen dr a gitmeniz iyi olmus cok uzuldum bebise allah sifa versin
Senin de iki kotu sey ust uste gelmis bitkin hissediyor olmalisin

İyi geceler kızçeler

Z zeze_35 Geçmiş olsun canım
Aytanesii Aytanesii canım ne rahatsızlığı paylaşabilirsin tabi ki, biraz mesafe koyabilirsiniz inşallah çok zor bu şekilde

Sabah 40 dk yürüyüş yaptım, sonra zumba+plates
Öğlen 2.30 gibi çeyrek lahmacun salata çay
Akşam mercimek çorbası yarım kıymalı pide salata çay çekirdek

Cnm coo cok gecmis olsun sanirim.ates ailelerin en cok korktugu sey olmali havale riskinden dolayi ama hemen dr a gitmeniz iyi olmus cok uzuldum bebise allah sifa versin
Senin de iki kotu sey ust uste gelmis bitkin hissediyor olmalisin
Evet biraz kötüyüm inşallah hasta olmam gribi kolay atlatamıyorum kına ve düğün günü grip olmuştum iğnelerle ikisini de atlattık düğün bitince soluğu hastanede almıştım hava falan vermişlerdi düğün fotolarını almaya gitmiştik 1 sene sonra fotoğrafçı bile sen o hasta gelin değil misin demişti o gün bugündür grip olursam hastanelik oluyorum serum yemeden geçmiyor bu arada bebişligi çoktan geçti tatlım kızım 6 yasinda

Bu sefer uzun süreli bir sürece girdim ya olacak ya olacak..En Büyük KKEn Büyük KK
Canım 175 ama bana sağlıkçı indirimi yaptı 150 oldu..Size normalini söyledim :KK39:
Canım geçmiş olsun ..Anestol sür poposuna..Bir de korkar yapmaya tutar o da kabız yapar..En kötüsü devam ederse dup.alak şurup alırsın normale dönene kadar..
Hayırlısıyla atanırsın inşallah canım..

Sonradan acıkmayacaksan olur tabii..Gayet de iyi olur..
Canım Cuma günü duphalac aldırdım 2 gün verdim acile gitmeden önce fayda etmedi cumartesi akşamı acile gittik şimdi vereyim i yine fayda edermi cumartesi den beri yine yapmadı kötü olacak diye korkuyorum

Allah kabul etain oruclarinizi. safranin da . masallah.
nadal tutuyir mu .o da tutacakti sanki
Canım benimde 7 gün oldu ben haftasonu tutmadım dün niyetliydim ama bugün hiç niyetlenmedim gözümde alt kapakta birşey çıktı eşim it dirseği derler dedi ama ben ilk defa duydum dün çok sızladı ağrısı beynime vuruyordu bugün de aynı olursa belki ağrı kesici alırım dedim

Ne cok yazmisssiniz masallahhh moreller guzell kamakli menuler ayri lezzet katmis diyeyim nazar olmayalim bu hafta da gecen hafta gibi olalim insallah....

Sabah tost yagsiz suzme peynirli domates salatalik zeytin cay

Oglen aywa 20 badem

Aksam tawuk sote 1 dilim ekmek

Turk kahwesi 1 gofret en kacamagindan regle 5 e kala cunku...
İnşallah canım gecen hafta gibi herkes bol eksili olsun umarım bende olurum diyecem ama benimde regl ye az kaldı 1 tane gofret kaçamağı olmuş ama menün gayet güzel olmuş ben çok beğendim

evwt . dun aksam aradilar
15 tatil hngi gunlere denk geliyor iye sordular eşime
geleceklerdi zaten. zamani belli degildi
umarim tatsizlik cikmadan gelir gider
sıkıntı çıkarmazsa gül gibi geciniriz 10 gun 15 gun. o kadar kalir umarim.cocuklarla kalsa cok iyi olurdu
hayırlısıyla gelsinler gitsinler otursunlar torun baksınlar belki insafa gelir kv evde süpürge bulaşık yemek işine de girer sende işten gelince rahat edersin
Kızlar davete gitmedim diye kavınvalidr hanım hesap sormaya gelmiş ne iştah kaldım nede moral
Boşver canım kafaya takma yalandanda olsa geçmiş olsun deseydi bari ne diyor

Sahur
Kıymalı yumurta
Yarım dilim.ekmek

İftar
1 tabak kıymalı kapuska
1 kase yoğurt
2 kaşık mantı (kizimin tabagindan kalan)
maşallah senin menüde sade ve şık 😘
Yok hiç susamadım hatta iftarda da su içmedim iyi mi :KK57:
canım kış geldiğinden sanırım bende hiç su istemiyorum zorlamayla içiyorum
Başka bir tür bunlar alışmazlar eminim kızıma hamileyken ilk zamanlardı gelmiş üzerine doğrudürüst birşeyler giy yok şunu giy yok bunu giy yeminle bu alıp hergün ağlıyordum eşime dedim karışmasın oda gitmiş kayınpere demiş kaynnmı bir güzel azarlamışlar ama görümcem geldi başıma bu kadın sizin yüzünüzden hergün ağlasın mı diyor naparsın ben onlar8n istediği gibi olmak zorunda mıyım kadınlar içinde mini hiymeliymisim hayat8mda giymemisim başı giyeyim o hafta kanamam başladım son pişmanlığı fayda etmez ama yine yapar doğum yapınca daha beterini yaptı ömrüm geçsede unutmam
ne kadar ayıp birşey onlara ne bende giydiğin minilere karışır giyme diyor sandım ama kadın tam tersiymiş çok istiyorsa kendi giysin
Spordan geldim duşumu aldım ilk haftalar ağırlık üzerine değil kardiyo üzerine çalışacakmışım gelişmeleri yine sizlerle paylaşacağım kızlar ama otura otura baya hamlamışım tutmuyor hiçbir yerim :KK70:
bir başladın pir başladın yani
Yok canım ne yüz gözü saygımı kullanıyor doğumdan souannem.bir haftada kaldı kadına demedigini bırakmadı hastaneden çıktığımız gün kapıdan girerken evdeymis demedin mi şerif hanım evi çok pisletmişsiniz diye şok olduk annem incesinde bir hafta kaldı kadın acilde. Zor evde kaldı ishal olmuş hesap sormak ona mı kamış saatlerce ağladı eşim bozacaktı bide senle uğraşmayın gidin başımdan dedim ben naparsın hangine yanayım sonra kadın misafir gelince göründü ayy sormayın burdan çıkamıyorum temizlik yemek dedi bukadar yalancılık hayatım boyu görmemişim ben
Allah ıslah etsin

çok geçmiş olsun canım onları Allah koruyor canım minik melekler
Bu arada ben de hasta olcam sanırım her yerim kırılıyor hem regl hem grip fenayi
haftaya topikçe regl olcaz ;) sen kendine dikkat et annesi kuzulara kim bakacak

Back
X