Yok yok rahat ol , gayet güzel başlamışsın.Bulgur candır yawww :)
Canımcım evet galiba asprinden oldu ya da olacağı vardı oldu...Şimdi sakinleşit biraz şükür....Bayılıcam sandım bi ara valla...
Yaa evet yaaaa , yaz gelmesin , hava maximum 18 derece olsun...Benim abimin eşi de girdi menopoza , o da aynen sıcaklarla boğuşuyo , çok fena...Aslında yumurtlaman güzel , demek ki hala östrojen yapıyo vücut ama tabi bi olup bi olmayınca insan manyağa dönüyo.Hormon işleri çok fena , bu yıl ben neler çektim biliyosun...Kemik yoğunluğu ölçtürdün mü , sorun yoktur diye tahmin ediyorum...Aaa bu arada bende bi arıza daha çıktı (40 yaş kadar uyuz bi yaş olamaz , birden yaşlandım valla) ...Bugün göz doktoruna gittik kontrole.Galiba glokom başlangıcı var.Babam da var yıllardır ve geçen sene ameliyat olmuştu.Beyoğlu göz hastanesinden randevu aldım , bi de bunula uğraşıcam şimdi....Görme alanı testi lazım falan dedi bugünkü doktor.....Hayaaaaat beni neden yoruyosssuuuun![]()
Oyy kıyamam sana zati bi milimlik kanın var onuda böyle kaybetmişin
Kemik memik artık hiç bişey ölçtürüp alt takımlarımada baktırmıycam yaa sıkıldım artık dr ve hastenelerden
Yoğurt ve peynir düzenli yiyorum maden suyuda içiyorum normaldir herhalde
ah o hayaaaat ...