Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar bugün menü paylasmasam olur mu? Hiç iç açıcı değil pişman değilim yediklerimden sadece buraya yazmaya çekindim 😕 yarın tekrar yeniden 4 elle sarılıp tam motive halimle geri döneceğim aranıza inşaAllah. Bu ara bir kopukluk yaşıyorum toparlayamadım kendimi 2 gün iyiysem 1 gün kötü oluyorum. Bu da geçecek biliyorum motivasyonunu kesinlikle kaybetmemem lazım.
Dün bende saçmaladım biraz canım. Ne yediğini kafamda toplayan adım bile yazmak için. Bugün toparlariz insallah

Dereotlu olan varya yeşil elma detoxu ben maydanoz yerine dereotu koyuyorum yeşil çayda sallama kalmış limonda kalmamış limonlu salllama çay koydum geçen hafta yaptım hatırlarsan baya ipin ucunu kaçırmıştım birgünde eksiye düştüm çok şükür
Canım geçen hafta bende yaptım ama gr düşüş olmadı sanırım inanç olayı ben faydası olmayacağını düşünmüştüm ondanmıdır nedir bilemedim ertesi gün sana yazacaktım gelemedim

Bugünkü diyet listem Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 1 satalık 1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
Öğle: yoğurt 1 kase
Canım bişey istemedi
Ara 2 bardak cay 4 susamlı çubuk
Aksam: 8 tane içli köfte yarım dilim ekmek ayran salata
2.5 buçuk şu
Pulbiber li yoğurt gece
afiyet olsun . çok güzel gitmiş menün .
8 tane içli köfte çok geldi bi an gözüme ama çok acıktın sanıyorum gün içinde az yediğinden .

4 içli köfte . salatayı 2 katı yiyip , ayranı da 2 katına çıkarıp dengeleme yapılabilir . tokluk sağlamak için .
nacizane tavsi :KK200: :KK200:

Bugün kü menüm
Sabah iki yumurtalı omlet
Yarım domates
Birtane havuç
9 tane zeytin
Bbir çatal bal kaymak

Arada kızın yarım kızını yedim

Akşam bir porsiyon etli türlü
Şimdi detox suyumu içiyorum son anda detox suyuna karar verdim yoksa yemek yapmazdım
maşallahın var yine . tebrik ederim .

Selam kizlar hemen menumu bildiriyim

Sabah yumurta zeytin salatalik peynir cay 1 dilim cawdar ekmegi
Turk kahwesi
Aksam ispanak 1 filim cawdar ekmegi
Turk kahwesi

Birazdan da nes cafe yapicam galiba uzerinede bi :KK14:

Drlara gelincede kizim bogazlarindan mikrop kapmis iki tane antibiotik werdi alerjisi war diye musade altinda basladik antibiotiklere cok sikici ve uzucu du gerildik kac saat allah a sukur hersey yolunda..

Benim de mujdem insulin dusmus hapi kestik ama kolestrol yuksek bu kadar diyete kilo dususune nasil dusmez dedi hatta kesin kalitsal dedi ilac baslicakti istemiyorum dedim cewiz tawsiye etti suda bekletmeli iste boyle ..

Aramiza yeni katilan arkadaslar war sanirim hosgeldiniz artik cuma gunu kilolalrinizida gorunce daha bi tanismis oluruz :KK66:
canım kızçemize çok geçmiş olsun . acil şifalar inşallah .
senin de inisülin düşmüş . maşallah . çok sevindim . ilaç kesmişsin .
kolesterol için de tereyağı , et yağlı peynir yemezsen sanıyorum kolesterol düşer . yani kafadan atmış gibi olmayayım da hayvansal gıdaların kolesterolu artıtrdığını biliyorum . annemde de var . yumurta da çıkarır diye biliyorum .
sen araştır etraflıca.
sebze ve meyveye yönel benim gibi. ne kolesterol ne tansiyon , elhamdülillah.

Kızlar bugün menü paylasmasam olur mu? Hiç iç açıcı değil pişman değilim yediklerimden sadece buraya yazmaya çekindim 😕 yarın tekrar yeniden 4 elle sarılıp tam motive halimle geri döneceğim aranıza inşaAllah. Bu ara bir kopukluk yaşıyorum toparlayamadım kendimi 2 gün iyiysem 1 gün kötü oluyorum. Bu da geçecek biliyorum motivasyonunu kesinlikle kaybetmemem lazım.
kuzucum .
haklısın . çok kaçmış olabilir . hepimizin oluyor.
benim de saçma sapan yediğim zamanlar var .
yazıyorum . sanki yazınca üzerimden yükü atmış oluyorum . hissiyatim öyle.

geçer canım .
güzel kilo verdin bence o yüzden bi boşluk olmuştur .
tekrar motive olmak için verdiğin kilolara odaklanma.
vermem gereken kilolar var diye odaklan.

Dün bende saçmaladım biraz canım. Ne yediğini kafamda toplayan adım bile yazmak için. Bugün toparlariz insallah
toplarsın kuzu
ama melmekete gidince de kilo alıp dönme . aman diyim . sizin oraların yemeklerine de direnmek olmuyor . çok güzel mamalarınız var .
kilo vermişken almak olmaz . dikkat et orada.

günaydın kızlar .
kp geldi . gece 1 gibi eşim ile birlikte.
memleketten cevizli çörek. çökelekli . katmer. anneannemin helvası (Allah rahmet eylesin), getirmişler
ben bunların hiç birine aşina değilim . yıllar yılı gelir memleketten ama yemedim desem yeridir . gece bi tadımlık baktım . ama ıhhıı.

eşim ve kp ısıttım hemen çökelekli . yediler . gece 1 de yattılar .
ben de oğluma yaptığım muzlu sütü içtim yattım yeniden .
istedi yaptırdı , içmedi.

günaydın .
dün menüm .
sabah 1 elma. yarım muz

işe gelince öğlen yemeği yiyemedim . yoğunluktan .
1 elma , 1 portakal . 2 kornişol turşu, 3 kuru kayısı . 2 kurabiye.

akşam yemeğim .
1 büyük kase mercimek çorbası.
2 kaşık ceivizli kereviz salatası
çocuklara pizza yaptım . ucundan tadına baktım . ama ıııhhıı

adaaa nın dediği gibi artık noronlarım bu yiyecekleri hiç istemiyor .

bu sabah kalkınca yine 1 elma , yarım muz . el altında bunları buluyorum . koşturmacadan oturup kahvaltı vaktim yok .

yeşil m ercimek yemeği pişirdim .
kp için çay demledim . termosa koydum .
sever içer belki diye .
kahvaltılık hazırladım . peynir zeytin . bal . katmer , cevizli çörek , ıspanaklı börek . memleketten gelenleri koydum .
büyük oğlan için portakal sıktım kahvaltıya.
ve çöpü çıkarış . maraton , koş durağa . servisi kaçırma. :confused: :confused:

öğlen için yemeğim yok . mercimek çorbayı hazırlamıştım ama unuttum . almadım yanıma.

işe geldim çay demledim . öncesinde 1 kahve içtim .
limonlu suyumu içtim .
böyle.
öğlen için 1 dilim ekmek , 1 portakal . 1 elma. turşu . kurukayısı . bunlar benim mamalar .
bir kaç gündür böyle beslenmek zorunda kalıyorum .
şikayetçi miyim . hayır . Elhamdülillah.

20200116_084733.jpg

Günaydın kızlar
Uyanınca
Ilık sirkeli su
Kefir
Sabah 8.50
Zeytin
Peynir
Tereyağ
Közlenmiş kırmızı biber
Fındık fıstık
2 dilim elma
1 tane mandalina
Az yoğurt
Marul maydanoz dereotu ıspanak
Çay
Yumurta bitmişti bende aşagıya gitmeye üşendim o yüzden yapamadım 3 çatalda sucuk yedim yedim yemek aklımda yoktu annem yapınca dayanamadım tadına baktım😋 :kk77: 🤗

Eki Görüntüle 2577192
Günaydın kızlar
Uyanınca
Ilık sirkeli su
Kefir
Sabah 8.50
Zeytin
Peynir
Tereyağ
Közlenmiş kırmızı biber
Fındık fıstık
2 dilim elma
1 tane mandalina
Az yoğurt
Marul maydanoz dereotu ıspanak
Yumurta bitmişti bende aşagıya gitmeye üşendim o yüzden yapamadım 3 çatalda sucuk yedim yedim yemek aklımda yoktu annem yapınca dayanamadım tadına baktım😋 :kk77: 🤗
o_O o_O o_O o_O o_O
bunlardan istiyorum .
bu fotograftakilerden .
ben de akşamları bol fıstık yiyorum 3 akşamdır . dadandım ona yine.

Canım bu 3 yumurta diyor ya o her öğün sadece bir yumurta mı yoksa her öğün 3 er yumurta mı? Bir de bu 1 gün mü yapılacak canım
Haftada ikigün yapılabilir her öğün bir yumurta istersen yanına bir salatalık ekle soyduğun elmalardanda yiyeceksin merak etme acıkmıyorsun zaten

Canım geçen hafta bende yaptım ama gr düşüş olmadı sanırım inanç olayı ben faydası olmayacağını düşünmüştüm ondanmıdır nedir bilemedim ertesi gün sana yazacaktım gelemedim
Valla ben kırmızı elma ile yaptım bende inmedim ama yeşil elma ile yapınca işe yaradı birde ben çoğu şeyide koyamadm evde olmayınca ben artıdan eksiye düştüm oysa emindelim artı çıkacağıma hatırlarsan daha öncede yaptım bende baya faydalı görüyorumda hareketlidir olmak lazım ama ben hareket dahi edemiyorum dizimden uzun süre ayakta durunca daha uyuyamıyorum bile gece sabaha kadar tuvalete gittim inanırmısın içip içip gittim :))) uygulayanlar birgünde bir kilo verdiğini de yazmış yeni uygulayanlar da belki dirençlisin ondandır bir defa daha dene istersen

Valla ben kırmızı elma ile yaptım bende inmedim ama yeşil elma ile yapınca işe yaradı birde ben çoğu şeyide koyamadm evde olmayınca ben artıdan eksiye düştüm oysa emindelim artı çıkacağıma hatırlarsan daha öncede yaptım bende baya faydalı görüyorumda hareketlidir olmak lazım ama ben hareket dahi edemiyorum dizimden uzun süre ayakta durunca daha uyuyamıyorum bile gece sabaha kadar tuvalete gittim inanırmısın içip içip gittim :))) uygulayanlar birgünde bir kilo verdiğini de yazmış yeni uygulayanlar da belki dirençlisin ondandır bir defa daha dene istersen
Canım nasılsın? Nasıl geçiyor günler ?
Telefon kullanabiliyor mu eşin ?

Canım nasılsın? Nasıl geçiyor günler ?
Telefon kullanabiliyor mu eşin ?
Kullanıyor canım hergün arıyor olmazsa mesaj atıyor hergün yürüyüş diyor sıkıldım ben ordaykende 5 te kalkardım akşama kadar durmadım ne anlqdm ben bundan diyor haklı olarak 8 gün kaldı çok şükür kızını çok özlemiş bir çizgi filmin müziğini söylemeye çalışıyor anlatıyorum da tamam anlatma çok özledim diyor :)))

Back
X