- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Selam kızlar
Nasılsınız ?
Bir kaç gündür malum gündemden dolayı menü yazasim gelmedi.
As iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın canım evet virüs olayı baya etkiledi ellerimi sürekli yıkayan ben daha çok yıkamaktan kuruyup çatladı valla krem falan fayda etmiyor artık market v.s olmadıktan sonra dışarı çıkmıyoruz gittkçe artan vakaları gördükçe hepiniz dikkat edin kızlar allah'm hepimizi korusunSelam kızlar
Nasılsınız ?
Bir kaç gündür malum gündemden dolayı menü yazasim gelmedi.
As iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın canım evet virüs olayı baya etkiledi ellerimi sürekli yıkayan ben daha çok yıkamaktan kuruyup çatladı valla krem falan fayda etmiyor artık market v.s olmadıktan sonra dışarı çıkmıyoruz gittkçe artan vakaları gördükçe hepiniz dikkat edin kızlar allah'm hepimizi korusun
Evde ders düzeni yapmak zor oluyor canım gelen giden ev yemek derken yetmiyor zaman amin canım allah hepimizi beterinden korusun karı bende çok severim yıllar oldu ama görmeyeli sağlıklı beslendikten sonra bol bol ye canım bişey olmazBenim de kızımın kreşi kapalı malum sebeplerden canım. Evde onunla birlikte ders çalışmak için bir düzen tutturmaya çalışıyorum. Sürekli bölünüyor ders çalışmam. Rabbim beterinden sakinsin.
Burda bugün kar yağdı, öğlene kadar. Aralık doğumlu olduğum için sanırım karı çok severim. Biraz neşem yerine geldi ondan. Hala da kar yağıyor az az.
Çok.buyuk.kacamaklarim olmuyor dengeli beslenmeye çalışıyorum. Bağışıklığı güçlü tutmak için de bal zencefil limon, ve kefir içiyoruz meyve yiyoruz bakalım.
Afiyet olsun canımBende menü paylaşayim.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 tutam maydanoz
Ara
Kahve gün kurusu
2 dilim elma
1 dilim portakal
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
4 köfte
2 kaşık piyaz
Ara
1 bardak sütlü kahve
1 bardak ballı süt.
İyi olmanıza sevindim canım.Günaydın kızlar ☺
Cok şükür sağlığıma kavuştum. Cenem ve dilimde ki yaralarım iyileşti. Tedavi olmam için kızımı sütten kesmem gerekiyordu doktorum istedi tedavi icin cunku vereceği ilaçlar sütüme geçip kızıma zarar verecekti. Bugün 10 gün oldu keseli bu süre zarfında dikkat edemedim hem benim hem kızların hastalığı Ülkemizde ki malum durum psikolojik olarak yemek yeme isteği geliyor bana bu yüzden 60 kiloya geri cıktımneyse ki bugünden itibaren eski diyet günlerime geri dönüyorum. Umarım sizler de iyisinizdir..
Evet canim kolay oldu kizim 1.5 yasina girdigi gün kestim sütten biberon kullanmiyor zaten görünce kaçıyor inet sütü alerjisi vardi o da geçti simdi muhallebi ve sabah kendi yaptigim bebe biskuvisiyle karistirip veriyorum sutu gunduz zaten normal yemek yiyor gece de kalkmiyor kalkarsa su icip geri yatiyor canim Rabbim kolaylik verdi cok sukur hic zorlanmadimİyi olmanıza sevindim canım.
Sütten kesme nasıl kolay oldu mu ?
Canim hoageldin tedavin bitti mi suanda iyisin saniyorum degil miGünaydın kızlar ☺
Cok şükür sağlığıma kavuştum. Cenem ve dilimde ki yaralarım iyileşti. Tedavi olmam için kızımı sütten kesmem gerekiyordu doktorum istedi tedavi icin cunku vereceği ilaçlar sütüme geçip kızıma zarar verecekti. Bugün 10 gün oldu keseli bu süre zarfında dikkat edemedim hem benim hem kızların hastalığı Ülkemizde ki malum durum psikolojik olarak yemek yeme isteği geliyor bana bu yüzden 60 kiloya geri cıktımneyse ki bugünden itibaren eski diyet günlerime geri dönüyorum. Umarım sizler de iyisinizdir..
Bitmedi canim 5. Ilac kombinasyonumu aliyorum aslinda iyi gibiyim ama o kadar cok ilac kullandim ki bunyem bagisiklik kazandi artik fayda etmiyor kendiligimden bi iyi oluyprum 2 3 gun sonra tekrar basa donuyorum. Doktpr artik gelme dedi kim de ne olugu belli degil hem bizi hem kendini cocuklari tehlikeye sokma dedi evden cikma dedi evdeyim ben de cok cok acil bi durum olmadigi muddetce cikmayacagim. Rabbim yardimcimiz olsun öksürsem disarda millet degisik degisik bakiyor oysa ben eldiven ve maske kullaniyorum hem kendim hem esim hem de kizlarim bu durum hos degil tabi millete de hak veriyorum en iyisi evde oturmak ☺Canim hoageldin tedavin bitti mi suanda iyisin saniyorum degil mi
İyileşmene çok sevindim merak ediyordum seni naptı diye acaba olsun kilo verilir yeterki sağlığın olsun canımGünaydın kızlar ☺
Öyle canım dışarı zorunlu olmadıkça çıkmamak lazım kendimi geçtim çoluk çocuk yaşlıları düşünüyorum ilk başta maske takmayıda hala yanlış anlayanlar hastalıklı zannedenler var halbuki tedbir için gerekli gerekmedikçe dışarı çıkmamak en iyisi allah çalışanların doktorların herkesin yardımcısı olsun umarım kısa sürede biter bu durumBitmedi canim 5. Ilac kombinasyonumu aliyorum aslinda iyi gibiyim ama o kadar cok ilac kullandim ki bunyem bagisiklik kazandi artik fayda etmiyor kendiligimden bi iyi oluyprum 2 3 gun sonra tekrar basa donuyorum. Doktpr artik gelme dedi kim de ne olugu belli degil hem bizi hem kendini cocuklari tehlikeye sokma dedi evden cikma dedi evdeyim ben de cok cok acil bi durum olmadigi muddetce cikmayacagim. Rabbim yardimcimiz olsun öksürsem disarda millet degisik degisik bakiyor oysa ben eldiven ve maske kullaniyorum hem kendim hem esim hem de kizlarim bu durum hos degil tabi millete de hak veriyorum en iyisi evde oturmak ☺
Hoşgeldin canım as iyiyim allah' a şükür sen nasılsınKızlar ben geldim Selamün aleyküm nasılsınız
İyi diyelim iyi olsun.Kızlar ben geldim Selamün aleyküm nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?