Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bnm de okuldan gelince gozum donuyor cnm ayy ayniyiz
Gcmisolsn cnm

Benimde geri geldi tamamen benimle alakalı nefsimi terbiye için ve kazalarımın çok oluşundan bende başlamalıyım oruca sporu bırakmıyorum ama dikkatli de yemiyorum yakamıyorum yediklerimi kaç gündür tartılmıyorum yarın bende merak ediyorum

İyi geceler kızlar bugünde niyetliydim sahuru cekmedim biraz uyku sersimliği vardı üzerimde normal karatay kahvaltısı ettim
Akşam 19.09
Tavuk çorbası
Tavuk yemeği
Salata
Acıbiber
Yoğurt

bugün herkesin durumu belli olur . umarım beslenme alışkanlığını oturtursun canım benim .

ben kilo bildireyim .
yediğim tahin pekmezler ve fıstıklar bu hafta da yine beni sabit tuttu ve 52.0 geldim bu sabah tartıda

fıstıksız , kuru eriksiz , tahin pekmezsiz olmuyor . atıştırıyorum sürekli git gel .
onun dışında sağlıklı beslenmeye devam .

bu sabah kahvaltım
25 tane falan fıstık
1 tatlı kaşığı tahin pekmez .
1 dilim ekmek üzerine labne
geçen hafta yaptığım chia , keten tohum , yulaf ve keçiboynuzu unu ile gevrek . 2 küçük parça da ondan yedim

dün akşam eve gidince yine ayaküstü fıstık yedim . o arada ıspanak pişirdim . 1 tabak . kendime kadar . yedim .
sonra
2 tane keçi boynuzu , 2 ceviz . 1 avuç fındık
1 bardak kahve(yarı süt yarı su ile)

mutfağa gir çık ağzıma attığım bi şeyler vardır ama onlar yazılmaya değmez şeyler . minik atıştırmalıklar.

bugün herkesin durumu belli olur . umarım beslenme alışkanlığını oturtursun canım benim .
İnşallah canım
Günaydın
Maşallah yiyorsun ama çok ölçülü 1 tk tahin pekmez birley değil önüne tabağı ve ekmeği alıp karnını doyurmuyorsun ahh bende sağlıklı kilomu istiyorum dün gece profiterol hamuru ve iç kreması yaptım bugün misafirim var bugün birleştirdim hamur ve kremayı sossuz 2 tane yedim ve çay içip temizliğe girişeceğim

Bu arada 2.corona vakası görülmüş muhtemelen 1.hastanın yakınlarındanmış inşallah rabbim tüm Müslüman alemini korusun

Rumuz :Nnnadal
Boy: 164
Başlangıç kilom :84
Başlangıç tarihi :28 şubat 2020
Hedef :70
Geçen hafta : 81,5
Güncel kilom :82,3
Fark : +800 g
Yüzde : +0,98
Spor : okula git gel yürüyüş yarım saat 5 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…