bnm de okuldan gelince gozum donuyor cnm ayy ayniyizaslında yapma ihtimali yüksek .
öğlen menüsünde küçük porsiyon yersen . daha uygun gibi
kendin yapıyorsan yağ miktarını çok kaçırmazsın .
akşam yemeklerinde benim tercihim menemen, sebze yemeği, omlet ya da smoothiler oluyor . yoğurtlu mamlar da olur .
bir de akşamları çikolata fıstık , vs gibi ayaküstü atıştırmam çok . işten eve döndüğümde gözüm görmüyor bi şeyi. yemek ısınana kadar dayanamayıp avuç avuç yiyorum .
benim böyle bi durumum var .
ama kilo olarak dönmüyor . çünkü yemeklerle aram iyi değil . sevmiyorum yemek yemeyi pek .
kış dönemi yerdim ama bu kış o isteğim de olmadı öyle.
salata yoğurt menemen vs . yedim yine çoğunlukla. yoğurtlu kabak , yoğurtlu havuç . beslenme alışkanlıklarım benim böyle.
birbirimize de örnek oluyor menülerimiz . ondan da paylaşım yapıyoruz . aaa dur ben de onu yapayım , diyorsun .
Gcmisolsn cnmKızlar hayırlı geceler bugün hiç yazamadm annemler burda birkaç gün burdalr yazamayabilirim kızımda biraz rahatsızlandı hastaneler sağlık ocağı derken perişan oldum yarın yine hastaneye gidicez Perşembe de aşımız var bu hafta izinli kabul edin beni olurmu
Benimde geri geldi tamamen benimle alakalı nefsimi terbiye için ve kazalarımın çok oluşundan bende başlamalıyım oruca sporu bırakmıyorum ama dikkatli de yemiyorum yakamıyorum yediklerimi kaç gündür tartılmıyorum yarın bende merak ediyorumMerhaba kızlar bende birkaç gündür pek gelemedim yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş geçen hafta 5 gün hurma yapmıştım sözde 2 buçuk kilo gitti görünüyordu ama ertesi gün bıraktığım anda 700 g geri geldi ertesi gün 700 g daha bu hafta sırf 1 kilo bile olsa korumaya çalıştım ara sıra yediğimi kaçırdığım oldu ama tatlı yemedim ekmeği kısıtlı yedim yarın sabah ne olacak bende merak ediyorum 3 gün oldu oruç tutuyorum tabi bunun diyetle alakası yok benim kazam çok var 3 aylarda biraz azaltayım diye bakıyorum ama gün içinde de her gördüğümü yememiş oluyorum
O bela ben de de vardı çok şükür 3. günde atlattım ama maalesef 24 Şubat kiloma geri döndüm 70.70 tim sabah
bugün herkesin durumu belli olur . umarım beslenme alışkanlığını oturtursun canım benim .Benimde geri geldi tamamen benimle alakalı nefsimi terbiye için ve kazalarımın çok oluşundan bende başlamalıyım oruca sporu bırakmıyorum ama dikkatli de yemiyorum yakamıyorum yediklerimi kaç gündür tartılmıyorum yarın bende merak ediyorum
afiyet olsun cicim .Eki Görüntüle 2604314
İyi geceler kızlar bugünde niyetliydim sahuru cekmedim biraz uyku sersimliği vardı üzerimde normal karatay kahvaltısı ettim
Akşam 19.09
Tavuk çorbası
Tavuk yemeği
Salata
Acıbiber
Yoğurt
İnşallah canımbugün herkesin durumu belli olur . umarım beslenme alışkanlığını oturtursun canım benim .
Maşallah yiyorsun ama çok ölçülü 1 tk tahin pekmez birley değil önüne tabağı ve ekmeği alıp karnını doyurmuyorsun ahh bende sağlıklı kilomu istiyorum dün gece profiterol hamuru ve iç kreması yaptım bugün misafirim var bugün birleştirdim hamur ve kremayı sossuz 2 tane yedim ve çay içip temizliğe girişeceğimben kilo bildireyim .
yediğim tahin pekmezler ve fıstıklar bu hafta da yine beni sabit tuttu ve 52.0 geldim bu sabah tartıda
fıstıksız , kuru eriksiz , tahin pekmezsiz olmuyor . atıştırıyorum sürekli git gel .
onun dışında sağlıklı beslenmeye devam .
bu sabah kahvaltım
25 tane falan fıstık
1 tatlı kaşığı tahin pekmez .
1 dilim ekmek üzerine labne
geçen hafta yaptığım chia , keten tohum , yulaf ve keçiboynuzu unu ile gevrek . 2 küçük parça da ondan yedim
dün akşam eve gidince yine ayaküstü fıstık yedim . o arada ıspanak pişirdim . 1 tabak . kendime kadar . yedim .
sonra
2 tane keçi boynuzu , 2 ceviz . 1 avuç fındık
1 bardak kahve(yarı süt yarı su ile)
mutfağa gir çık ağzıma attığım bi şeyler vardır ama onlar yazılmaya değmez şeyler . minik atıştırmalıklar.
Gel beraber olsun canimafiyet olsun cicim .
güzel tabaklar yine.
çok iyi gidiyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?