Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi geceler kızlar umarım sağlığınız sıhhatiniz iyidir bu zor günlerde diyet millet hak getire 3 kilo aldım 61.7 gr oldum maalesef ben de 2 aydır hastayım tam iyi oldum diyorum tekrar boğaz ağrısı dilimin yara olması burun tıkanıklığı ne yapacağımı şaşırdım kullanmadığım ilaç kalmadı ama geçmiyor bu farenjit nasıl bir hastalık çözemedim. 1 haftadır ilaç kullanmıyorum çünkü doktorum bir daha gelmez hastaneye ev de geçirmeye çalışıyorum ilaç da kullanma dedi bi vitamin kullanıyorum.

Sabahtan itibaren diyetine geri döneceğim inşallah. Sizleri çok özledim canım arkadaşlarım

Sabahki menüm
İki yumurtalı zeytinyağlı omlet
Bir dilim peynir
Yarım salatalık
Yarım havuç
Yarım muz
Üç adet çilek
Üç adet ceviz
Limonlu çay

Bugün kü kahvaltı
Sucuklu omlet
Yarım salatalık
Yarım havuç
Yarım muz
Azıcık kaymak
Yarım dilim ekmek
Çay

Dün sabahtan sonra
Bir avuç fındık
İki adet ceviz limonlu çay

Akşam
Bir kase çorba
İki adet köfte
Azıcık patates

Ben hafif bir kahvaltı ediyorum akşam da sebze ya da tavuk göğsü ile aksam yemeği yiyorum düzenli olarak ama miktar yine de az olacak şekilde, ekmeği kestim 3 ay da 10-15 kilo verdim ama açlık hissi olmadan kilo verdiğim için çok kolay geliyor aynen böyle devam edeceğim :)

Kızlar ramazanda kilo almamak için nasıl yemeli emziren biri olarak soruyorum sahurda kahve yaparım genelde.ama yeterli olurmu bilmiyorum ama deniycez artık
Süt içebilirsin haşlanmış yumurta peynir yeşillik 1 meyve olabilir
Bende sahurda evdekilere hazırlarken dayanamayıp yiyorum nasıl frenlicem bilmiyorum umarım ipin ucunu kaçırmam
Bende diyet yapmıyorum cnm ama düzenli olarak egzersiz yapıyorum inş. Kilo almam sıkılaşırım

Yine kahvaltı hazırlamak en doğrusu ama eşim kahvaltı ile duramaz işi ağır biraz ona ayrı kendime ayrı yapıyorum hep

masallah canim ne guzel peki kav kilodan dustun soor yaptin mi

Bugün sabahki kahvaltım
İki adet yumurta ile peynirli omlet
Yarım muz
İki dilim portakal
İki kaşık haşlanmış kayısı suyunu kızıma içirdim
Bir avuçtan az fındık
İki adet ceviz
Limonlu çay

Selam kızlar...
Bu zor günlerde beslenmemiz de çok fena biliyorum..Ama buna rağmen ben direnip diyetime uyuyorum..
haftada 3 gün işe gidiyor diğer günler evdeyim..
evde olduğum sabahlar koşu bandında 1.5 km yürüyüş akşamında da 1 mil leslie yapmaya özen gösteriyorum..
Sabah

1 kaysı yumurta z.yağlı limonlu
1 dilim kepek ekmek
peynir zeytin
çeri

Öğlen çakma boşnak böreği yapıyorum milföyden onu yiyeceğim portakal suyuyla

bu arada benim günde 10 tahıl 4 yağ 4 meyve-sebze
3 süt 4 et hakkım var ..Sayarak diyet yanii..Her şeyi yiyebiliyorum..

Her zaman gelemiyorum..Mod düşüyor tabii..herkese bu zor günlerde kolaylıklar diliyorum
Bu arada milföy yağ hakkımı geçiyor biliyorum ama bu günlük bu kadar olsun

Kızlar benimde bir tür alerjik reaksiyon gösteriyorum ama neye bilmiyorum deli gibi kaşınıyorum gluten den olabilirmiş galiba özellikle saç.derisi ve yüzüm kaşınıyor yavaştan b8rakmaya çalışıyorum ekmeği zor oluyor baya bi bakalu bırakabilecekmiyim rabbim hepimize kolaylık versin inşallah

Geçmiş olsun canım..Gluten olabilir bence de ..evdeyiz ve çok hamur işi tüketiyoruz..

Ekmek yerine harika krep yapabikirsin karatay usulu , kirmizi mercimegi aksamdan suya koy ertesi gun bir yunurta azcik sut veya yogurtla hepsini robittan cek al sana miss gbi krep hamuru cnm

Ekmek yerine harika krep yapabikirsin karatay usulu , kirmizi mercimegi aksamdan suya koy ertesi gun bir yunurta azcik sut veya yogurtla hepsini robittan cek al sana miss gbi krep hamuru cnm
Tamam yeni gördüm çok sağolasın canım benim deniycem inşallah güzel olur tekrar dua ederim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…