Süt içebilirsin haşlanmış yumurta peynir yeşillik 1 meyve olabilirKızlar ramazanda kilo almamak için nasıl yemeli emziren biri olarak soruyorum sahurda kahve yaparım genelde.ama yeterli olurmu bilmiyorum ama deniycez artık
Yine kahvaltı hazırlamak en doğrusu ama eşim kahvaltı ile duramaz işi ağır biraz ona ayrı kendime ayrı yapıyorum hepSüt içebilirsin haşlanmış yumurta peynir yeşillik 1 meyve olabilir
Bende sahurda evdekilere hazırlarken dayanamayıp yiyorum nasıl frenlicem bilmiyorum umarım ipin ucunu kaçırmam
Bende diyet yapmıyorum cnm ama düzenli olarak egzersiz yapıyorum inş. Kilo almam sıkılaşırım
masallah canim ne guzel peki kav kilodan dustun soor yaptin miBen hafif bir kahvaltı ediyorum akşam da sebze ya da tavuk göğsü ile aksam yemeği yiyorum düzenli olarak ama miktar yine de az olacak şekilde, ekmeği kestim 3 ay da 10-15 kilo verdim ama açlık hissi olmadan kilo verdiğim için çok kolay geliyor aynen böyle devam edeceğim :)
Geçmiş olsun canım..Gluten olabilir bence de ..evdeyiz ve çok hamur işi tüketiyoruz..Kızlar benimde bir tür alerjik reaksiyon gösteriyorum ama neye bilmiyorum deli gibi kaşınıyorum gluten den olabilirmiş galiba özellikle saç.derisi ve yüzüm kaşınıyor yavaştan b8rakmaya çalışıyorum ekmeği zor oluyor baya bi bakalu bırakabilecekmiyim rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Ekmek yerine harika krep yapabikirsin karatay usulu , kirmizi mercimegi aksamdan suya koy ertesi gun bir yunurta azcik sut veya yogurtla hepsini robittan cek al sana miss gbi krep hamuru cnmKızlar benimde bir tür alerjik reaksiyon gösteriyorum ama neye bilmiyorum deli gibi kaşınıyorum gluten den olabilirmiş galiba özellikle saç.derisi ve yüzüm kaşınıyor yavaştan b8rakmaya çalışıyorum ekmeği zor oluyor baya bi bakalu bırakabilecekmiyim rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Tamam yeni gördüm çok sağolasın canım benim deniycem inşallah güzel olur tekrar dua ederim sanaEkmek yerine harika krep yapabikirsin karatay usulu , kirmizi mercimegi aksamdan suya koy ertesi gun bir yunurta azcik sut veya yogurtla hepsini robittan cek al sana miss gbi krep hamuru cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?