- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şu if dedikleri diyeti araştırıyorum kuralları kısıtlamaları neler bakayım bana uyarsa hazır ramazana alışmışken neden olmasınKızlar nelerdesiniz canlanın hele nezamn başlıyoruz diyetlere
İnşallah canım benim bende ciddi şeker diyeti ile vitamin takviyeli bir diyet yapmam lazımmış zira aşırı kaşınıyor um bir yol buldum probiyotik li ama almam gereken probiyotik 500 TL ya diğer vitaminler hariç bir aylık biraz koronodan dolayı yükselmıs 250 iken ikiye katlanmış resmen histamin yüksek gıdalardan uzak durmam lazımmış herşeyde histamin varmış baktımda en azından az olanlardan başlayın diyorum biliyorsunuz ben pek tatlı yemezdim ama şu ara kudurmuş gibi tatlı canım istiyor yoksunluk belirtileri gösteriyorum galiba probiyotik ye almadn oyüzdende şiddetlendi başlayalım en azındayediklerimizi yazıyoruz bakarım hangileri de az histamin varCanım şu if dedikleri diyeti araştırıyorum kuralları kısıtlamaları neler bakayım bana uyarsa hazır ramazana alışmışken neden olmasın
Bu cuma muhakkak başlangıç bildirimi yapalım ciddiye almam gerekiyor bu diyet işini
kaşıntı ondan mı oluyormuş, benim de alerjik bir vücudum var, el tırnaklarım bile azıcık uzasın, dipleri acaip kaşınır, hemen keserim, elimde egzqma var, kulakların da öyle. Allah şifa versin. yoğurdumu probiyotik maya ile yapıyorum.İnşallah canım benim bende ciddi şeker diyeti ile vitamin takviyeli bir diyet yapmam lazımmış zira aşırı kaşınıyor um bir yol buldum probiyotik li ama almam gereken probiyotik 500 TL ya diğer vitaminler hariç bir aylık biraz koronodan dolayı yükselmıs 250 iken ikiye katlanmış resmen histamin yüksek gıdalardan uzak durmam lazımmış herşeyde histamin varmış baktımda en azından az olanlardan başlayın diyorum biliyorsunuz ben pek tatlı yemezdim ama şu ara kudurmuş gibi tatlı canım istiyor yoksunluk belirtileri gösteriyorum galiba probiyotik ye almadn oyüzdende şiddetlendi başlayalım en azındayediklerimizi yazıyoruz bakarım hangileri de az histamin var
Egzamaya ondan oluyormuş mayalı şeylerde dokunuyor bu 109 milyar canlı bakteri olan probiyotik o olması gerekiyormuş en fazla 3 ayda kesin iyileşme oluyormuşkaşıntı ondan mı oluyormuş, benim de alerjik bir vücudum var, el tırnaklarım bile azıcık uzasın, dipleri acaip kaşınır, hemen keserim, elimde egzqma var, kulakların da öyle. Allah şifa versin. yoğurdumu probiyotik maya ile yapıyorum.
İstersen Facebook sayfasını atayım sana incelersin bende seborik var bir tür egzama yani bunların nedeni bağırsaktaki candida bakterisiymis birde iyi huylu bakteriler ölünce histamin salgılanmaya başlıyormuş kaşındıran histamin yanikaşıntı ondan mı oluyormuş, benim de alerjik bir vücudum var, el tırnaklarım bile azıcık uzasın, dipleri acaip kaşınır, hemen keserim, elimde egzqma var, kulakların da öyle. Allah şifa versin. yoğurdumu probiyotik maya ile yapıyorum.
Gerçekten fiyatıda çokmuş ben yarından itibaren menü paylaşmaya başlayacağım sende başla bugün adette biter sonra herşeyi düzene koyarımİnşallah canım benim bende ciddi şeker diyeti ile vitamin takviyeli bir diyet yapmam lazımmış zira aşırı kaşınıyor um bir yol buldum probiyotik li ama almam gereken probiyotik 500 TL ya diğer vitaminler hariç bir aylık biraz koronodan dolayı yükselmıs 250 iken ikiye katlanmış resmen histamin yüksek gıdalardan uzak durmam lazımmış herşeyde histamin varmış baktımda en azından az olanlardan başlayın diyorum biliyorsunuz ben pek tatlı yemezdim ama şu ara kudurmuş gibi tatlı canım istiyor yoksunluk belirtileri gösteriyorum galiba probiyotik ye almadn oyüzdende şiddetlendi başlayalım en azındayediklerimizi yazıyoruz bakarım hangileri de az histamin var
Tamam canım benim inşallahGerçekten fiyatıda çokmuş ben yarından itibaren menü paylaşmaya başlayacağım sende başla bugün adette biter sonra herşeyi düzene koyarım
olur canım at, inceleyim.İstersen Facebook sayfasını atayım sana incelersin bende seborik var bir tür egzama yani bunların nedeni bağırsaktaki candida bakterisiymis birde iyi huylu bakteriler ölünce histamin salgılanmaya başlıyormuş kaşındıran histamin yani
Facebook'a Giriş Yap | Facebook canım bu arada ban süt ürünlerinde yasak herşey yasak olunca insan Kara kara düşünüyor ne yiyecem diye birde benim hafızam zayıfladı salak birşey oldum kalp çarpıntısı yoktu çok uzun zamandır 3 sene kadar yine geldi şeker krizleri başladığından beri yani sinüs ağrısı kulak burun boğaz sorunları eklem kas ağrıları megersem ben hasta değilmişim bu sorunu çözebilir sen tüm bu sorunlardan kurtulucam nasipse bana bildiğin şeker yasak hazır yiyecekler suanlık yani meyve yasak değil işlenmiş şeker yasakmış durumumu çözene kadar nekadar zaman geçti inşallah bitecek bu zulümolur canım at, inceleyim.
Baktın mı canımolur canım at, inceleyim.
baktım canım da, çok katı bi diyet diyor, yapamam ben, zor.Baktın mı canım
Ben ilkten şekeri kesicem bakıcam duruma göre probiyotik bulunamıyor oyüzden yapamıyorum herşeyi ile ama çok kaşınıyor umbaktım canım da, çok katı bi diyet diyor, yapamam ben, zor.
Allah şifa versin inşallah canım.Ben ilkten şekeri kesicem bakıcam duruma göre probiyotik bulunamıyor oyüzden yapamıyorum herşeyi ile ama çok kaşınıyor um
İnşallah verimli olur canımBende bugün if diyeti denemesi yapıyorum 11 de yemeğe başladım 7 de bitirdim sadece sabah kahvaltısında ekmek yedim ama yinede yememem gereken şeyler yedim mesela 3 dilim baklava yedim çok büyük değildi ama yemeseydim iyiydi 1 tanede bayram çikolatası yedim akşam yemeğinde 2 kaşık mantı 3-4 tane patates kızartması yedim bunlar olmaması gerekenlerdi onun dışında tavuklu mantar sote 2 Öğle 2 akşam toplam 4 köfte 1 kase yoğurt soğan salatası karpuz ve kalorisi olmayan içecekler içtim bu saatten sonra sabah 11 e kadar katı gıda yok çay kahve soda içerim artık