2 gündür tarılmıyordum sabah tartıldım yine oynama yok acaba tartım mı bozulduMasallah sana canim iste dedigim gibi sureklilik olmasi icin bu bir diyet degil ve ben hergun bir oncekinden daha iyi olacagim diye dusun mamalari canin cekerse tadina bak ne kadar azalttin zararli seyleri o kadar iyi bir de nadalcim bence sen tam bugday ekmeginden cok korkma o karbon ihtiyacini keser diye dusunuyorum bak yeni gelen arkaadaslarimiz beni de heyecanlandirdi tikir tikir veriyirlar masallah biz de verecegim bu kez cark donsun
canim.şimdi kilo vermeye başlaman icin erken olabilir. istikrarli olursan tartıda eksiyi girmeye baslarsin. 1 hafta ynama olmasa da 1 hafta sonra düsüş hizla baslar.2 gündür tarılmıyordum sabah tartıldım yine oynama yok acaba tartım mı bozuldu
Eşim normalde de al diyo ama benim elim gitmiyor kendimede kilolu olunca yakıştıramıyorum ne zamandır alışveriş yapmıyorum en son bayramdan önce alışverişe niyetlendim nasıl olsa evdeyim deyip 2 tane eşofman altı aldım yine dışarı kıyafeti alamadım bende güzel kıyafetler almak istiyorum ama bu kiloyla değilcanim.şimdi kilo vermeye başlaman icin erken olabilir. istikrarli olursan tartıda eksiyi girmeye baslarsin. 1 hafta ynama olmasa da 1 hafta sonra düsüş hizla baslar.
bu arada eşin de seni tesfik etmiş. o butikten ciciler alacaksin inşallah.
yazin istedigin kiloya inersen doğum gününü beklemezsin alışveriş için bence
pahali da olsa al .çünkü hakediyorsun . çok emek veriyorsun eve.
iste o dan dedim. bir kaç aya verirrsen kiloyu kasim ayını beklemek durumunda kalmazsin. hedefine eylul bası ulasabilirsin. hedef kilona baglı.Eşim normalde de al diyo ama benim elim gitmiyor kendimede kilolu olunca yakıştıramıyorum ne zamandır alışveriş yapmıyorum en son bayramdan önce alışverişe niyetlendim nasıl olsa evdeyim deyip 2 tane eşofman altı aldım yine dışarı kıyafeti alamadım bende güzel kıyafetler almak istiyorum ama bu kiloyla değil
Yemedim canım kahve içmeyi düşünmüştüm onu bile yapmadım suyla kendimi şişirdim bende daha önce biliyon 30 kilo verdiğim dönem oldu hemde 10 ayda gitti ama şimdi çok farklı 3 hafta bitti oynama olmadı yarın kabak detoksuna başlayacağım şu 83,5 barajını kırmam lazım umarım sonra daha hızlı giderne dersin nadalcim
gece gelen açlık için işmse domates salatalik dogra az tuz . inan yardimci olur.
zil aç yatmazsın. baska şeyler yeme atağini onler vs vs
Seni takdir ediyorum istediğini yapan kadınsın benim kendime inancım azalmaya başladı kilodan öte bu beni üzüyoraylik 10 kilo verdim ben daha once biliyorsun
zaten 10 kilo fazlam.vardi
1 ayda hedefe ulaştiydim.
vermeye başladığıni gorünce motive olacaksin nadal cim. gör bak.Seni takdir ediyorum istediğini yapan kadınsın benim kendime inancım azalmaya başladı kilodan öte bu beni üzüyor
aslinda beslenme seklin aliskanlığa dönerSeni takdir ediyorum istediğini yapan kadınsın benim kendime inancım azalmaya başladı kilodan öte bu beni üzüyor
Evet olabilir canım ama o pişmaniye hala bitmedi ara sıra gözüme çarpıyor evdede benden başkası yemiyor bende çok severim ama çöpede atacak olsam yemeyecem çok komik ama sabah pişmaniyeye bana öyle bakma ağzıma sürmeyecem diye konuşuyordumvermeye başladığıni gorünce motive olacaksin nadal cim. gör bak.
sabir az daha
geven haftalarda pismaniue yemistin. bu da tartida kilo vermedigini görmene sebep oldu bence.ama artikbu tur şeyler.listende görmuyorum.ondan ancak 1 haftadir dikkat ediyorsun diye düsündüm.3 haftadir yediklerin arasinda kilo vermeni onleyen seyler gordüm. pogaca gibi falan. bunlardan uzak dur kuzum
canim inanki seni anliorum bendr kac hafta cakilip kaldim bazen ama gercekten az daha sabir dusmeye bir baslayacaksin sonra hizlanacak sakin pes etme veremiorum diye yoksa ustune koyarsin bu kilonun2 gündür tarılmıyordum sabah tartıldım yine oynama yok acaba tartım mı bozuldu
canim senin metoyu cok kiskaniorum valla benkahvaltim kizlar
bu sabah 50.7 geldim
Afiyet olsun canım bende sade Türk kahvesi içiyorum yanında da iki tane bitter leblebi çikolata ve 1 badem şekeriOglen 1 yemek kasigi mercimekli salata 1 dilim ekmek 1 dikim kasar
1 dilim ekmekle 2 kasik sebze yemegi yettimi canim. Sanki az gibi geldi banaAra 3 oarca cikolata bir ceviz bikac badem
Aksam 1 dilim ekmek sebze yedim 2 kasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?