Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Masallah sana canim iste dedigim gibi sureklilik olmasi icin bu bir diyet degil ve ben hergun bir oncekinden daha iyi olacagim diye dusun mamalari canin cekerse tadina bak ne kadar azalttin zararli seyleri o kadar iyi bir de nadalcim bence sen tam bugday ekmeginden cok korkma o karbon ihtiyacini keser diye dusunuyorum bak yeni gelen arkaadaslarimiz beni de heyecanlandirdi tikir tikir veriyirlar masallah biz de verecegim bu kez cark donsun 😊
2 gündür tarılmıyordum sabah tartıldım yine oynama yok acaba tartım mı bozuldu :işsiz:

20200614_095621.webp

2 gündür tarılmıyordum sabah tartıldım yine oynama yok acaba tartım mı bozuldu :işsiz:
canim.şimdi kilo vermeye başlaman icin erken olabilir. istikrarli olursan tartıda eksiyi girmeye baslarsin. 1 hafta ynama olmasa da 1 hafta sonra düsüş hizla baslar.
bu arada eşin de seni tesfik etmiş. o butikten ciciler alacaksin inşallah.
yazin istedigin kiloya inersen doğum gününü beklemezsin alışveriş için bence
pahali da olsa al .çünkü hakediyorsun . çok emek veriyorsun eve.

canim.şimdi kilo vermeye başlaman icin erken olabilir. istikrarli olursan tartıda eksiyi girmeye baslarsin. 1 hafta ynama olmasa da 1 hafta sonra düsüş hizla baslar.
bu arada eşin de seni tesfik etmiş. o butikten ciciler alacaksin inşallah.
yazin istedigin kiloya inersen doğum gününü beklemezsin alışveriş için bence
pahali da olsa al .çünkü hakediyorsun . çok emek veriyorsun eve.
Eşim normalde de al diyo ama benim elim gitmiyor kendimede kilolu olunca yakıştıramıyorum ne zamandır alışveriş yapmıyorum en son bayramdan önce alışverişe niyetlendim nasıl olsa evdeyim deyip 2 tane eşofman altı aldım yine dışarı kıyafeti alamadım bende güzel kıyafetler almak istiyorum ama bu kiloyla değil😔

Eşim normalde de al diyo ama benim elim gitmiyor kendimede kilolu olunca yakıştıramıyorum ne zamandır alışveriş yapmıyorum en son bayramdan önce alışverişe niyetlendim nasıl olsa evdeyim deyip 2 tane eşofman altı aldım yine dışarı kıyafeti alamadım bende güzel kıyafetler almak istiyorum ama bu kiloyla değil😔
iste o dan dedim. bir kaç aya verirrsen kiloyu kasim ayını beklemek durumunda kalmazsin. hedefine eylul bası ulasabilirsin. hedef kilona baglı.
aylik 10 kilo vermis biri olarak yapabilirsin.her sey mumkün diyorum sen azimli kadinsin.

ne dersin nadalcim

gece gelen açlık için işmse domates salatalik dogra az tuz . inan yardimci olur.
zil aç yatmazsın. baska şeyler yeme atağini onler vs vs

ne dersin nadalcim

gece gelen açlık için işmse domates salatalik dogra az tuz . inan yardimci olur.
zil aç yatmazsın. baska şeyler yeme atağini onler vs vs
Yemedim canım kahve içmeyi düşünmüştüm onu bile yapmadım suyla kendimi şişirdim bende daha önce biliyon 30 kilo verdiğim dönem oldu hemde 10 ayda gitti ama şimdi çok farklı 3 hafta bitti oynama olmadı yarın kabak detoksuna başlayacağım şu 83,5 barajını kırmam lazım umarım sonra daha hızlı gider

Seni takdir ediyorum istediğini yapan kadınsın benim kendime inancım azalmaya başladı kilodan öte bu beni üzüyor
vermeye başladığıni gorünce motive olacaksin nadal cim. gör bak.
sabir az daha
geven haftalarda pismaniue yemistin. bu da tartida kilo vermedigini görmene sebep oldu bence.ama artikbu tur şeyler.listende görmuyorum.ondan ancak 1 haftadir dikkat ediyorsun diye düsündüm.3 haftadir yediklerin arasinda kilo vermeni onleyen seyler gordüm. pogaca gibi falan. bunlardan uzak dur kuzum

Seni takdir ediyorum istediğini yapan kadınsın benim kendime inancım azalmaya başladı kilodan öte bu beni üzüyor
aslinda beslenme seklin aliskanlığa döner
ondan ben de bu yediklerimi severek yiyorum

ama eskiden saglıksız seyler de yerdim.onlar alışkanlığım olmuştu. ve birakmak çok zor olmuştu

vermeye başladığıni gorünce motive olacaksin nadal cim. gör bak.
sabir az daha
geven haftalarda pismaniue yemistin. bu da tartida kilo vermedigini görmene sebep oldu bence.ama artikbu tur şeyler.listende görmuyorum.ondan ancak 1 haftadir dikkat ediyorsun diye düsündüm.3 haftadir yediklerin arasinda kilo vermeni onleyen seyler gordüm. pogaca gibi falan. bunlardan uzak dur kuzum
Evet olabilir canım ama o pişmaniye hala bitmedi ara sıra gözüme çarpıyor evdede benden başkası yemiyor bende çok severim ama çöpede atacak olsam yemeyecem çok komik ama sabah pişmaniyeye bana öyle bakma ağzıma sürmeyecem diye konuşuyordum 🤣🤣🤣

canim inanki seni anliorum bendr kac hafta cakilip kaldim bazen ama gercekten az daha sabir dusmeye bir baslayacaksin sonra hizlanacak sakin pes etme veremiorum diye yoksa ustune koyarsin bu kilonun
kahvaltim kizlar

bu sabah 50.7 geldim
canim senin metoyu cok kiskaniorum valla ben😊masallah sana, ben de saglisiz seyleri cok attm cok cok azalttim anca gidiyor ama olsun avm ye gittik bugun tane tisort aldim zayif hissedince herseyin yakistigini dusunuyorsun guzel oluyor

Merhaba kizlar. Sabahtan beri ev temizligiyle ugrasiyorum. Simdi bakabildim. Cocuklar kac gundur pizza istiyordu aksam almak yerine sabah alalim kahvaltida yersiniz dedim. Tabi ben dayanamiycam yiycem biliyorum 😒 aksam yemek yerine sabah yemek daha mantikli geldi. Ekmek yemedim 2 dilim pizza yedim. Domates salatalık dereotu maydanozla sabah faslini kapattim. Öğlen yapmadim sabah kacirdim diye onun yerine Ara modunda 10 findik yarim avuc badem yedim. Aksamda salata yogurt kabak yiycem. Dengelemismidir acaba diye düşünüyorum 🤔

Back
X