Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınnnnBu akşam ev ahalisi ne meyve servisi yaptım tadına bakmadım sonra karpuz kestim yine yemedim umarım şuanki iradeyi zayıflatmam
ben de pizzayı hamur mayalayıp yapıyorum . daha doyurucu oluyor .Kızlar şimdi mesajların çoğunu okudum
Canım kendinde yapabilirsin pizzayi tam buğday unundan falan zor gelmezse ben de bir tarif vardı taban için bir seferde bayağı bir yapıyorsun sonra buzluga atıyorsun tabanı istediğin zaman çıkarıp yapıyorsun bulursam atarım
hey maaşallah . çok iyi yap .Oncelikle herkese iyi geceler kızlar bu gün benim yine detoks günümdü ama ben yine de yazayım menümü
1.5 litre detoks suyu
2 litre su
3 haşlanmış yumurta
Spor normalde bu gün dinlenme günüydü ama ben yine 20 dakika tüm vücut
10 dakika sırt bolgem için spor yaptım
Kızlar şimdi mesajların çoğunu okudum
Canım kendinde yapabilirsin pizzayi tam buğday unundan falan zor gelmezse ben de bir tarif vardı taban için bir seferde bayağı bir yapıyorsun sonra buzluga atıyorsun tabanı istediğin zaman çıkarıp yapıyorsun bulursam atarım
Oncelikle herkese iyi geceler kızlar bu gün benim yine detoks günümdü ama ben yine de yazayım menümü
1.5 litre detoks suyu
2 litre su
3 haşlanmış yumurta
Spor normalde bu gün dinlenme günüydü ama ben yine 20 dakika tüm vücut
10 dakika sırt bolgem için spor yaptım
Hiç aklıma gelmemişti yok bu hafta dikkat zamanıBelki bu sayede vücudun şoka uğrar daha çok verirsin am dikkat et hergün böyle beslenme :)
Insanın kendi yaptığı her zaman daha lezzetli oluyor ve daha sağlıklı. En bir ara fıstık ezmesi falan da yapıyordumben de pizzayı hamur mayalayıp yapıyorum . daha doyurucu oluyor .
dışarıda bir kaç kez yedik . koca pizza kimseyi doyurmadı.eve gelince acıktılar . ben zaten yemedim . sevmem dışarıda yemeyi de .
evde kendine daha güzel mamalar yapma imkanı varken dışarının mamalarından çanım çekmiyor .
hey maaşallah . çok iyi yap .
3 yumurta ile gün geçiyor . maşallah diyorum . ayakta alkışlıyorum seni . süpersin .
Sağolun kızlar artık bünyem alıştı sanırım artık öyle zor geçmiyor benim için. Ve tabi artık vücutta alıştığı için az kilo veriyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum.Cok sevinirim canim. Bu ara kacamaklar sıklaştı bende önüne gecicem insallah
Azmine hayranim canim . Super gidiyorsun![]()
onu cok istedim canimcim da ezme yapamadan yedim hep. cok severim.cok yerim. bu ara bu aliskanligimdan kurtuldum şükür. aklim hep fistik posetindeydiInsanın kendi yaptığı her zaman daha lezzetli oluyor ve daha sağlıklı. En bir ara fıstık ezmesi falan da yapıyordum
bazen çok az yemek de vucudun kendini korumaya almasına neden olur diyordu burda arkadaşlar . diyetisyene giden adddaaaa var mesela. ondan duydum böyle bi şeySağolun kızlar artık bünyem alıştı sanırım artık öyle zor geçmiyor benim için. Ve tabi artık vücutta alıştığı için az kilo veriyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum.
Aslında çok basit canım ama sabır isteyen bir şey aynı zamanda miktar sana kalmış ama biz ortalama 2 en kavrulmuş tuzsuz fıstık diyelim onu böyle sabırla blenderda çekiyoruz. Ama sürekli bizzlatma fistik ezmesi uğruna blenderdan olma canim. Ben mesela 10 sn çekip 5 sn dinlendiriyordum. Başta olmayacak gibi geliyor ama sonunda oluyoronu cok istedim canimcim da ezme yapamadan yedim hep. cok severim.cok yerim. bu ara bu aliskanligimdan kurtuldum şükür. aklim hep fistik posetindeydi
evet her zaman evde yapiyorum ben de cok seyi
gecen cips yaptim
ya bilemedim . bozulma olayını düşünmedim de gerek yok dedim kendim içinAslında çok basit canım ama sabır isteyen bir şey aynı zamanda miktar sana kalmış ama biz ortalama 2 en kavrulmuş tuzsuz fıstık diyelim onu böyle sabırla blenderda çekiyoruz. Ama sürekli bizzlatma fistik ezmesi uğruna blenderdan olma canim. Ben mesela 10 sn çekip 5 sn dinlendiriyordum. Başta olmayacak gibi geliyor ama sonunda oluyor
evet canim ama ilginc bir sekilde az yedigimi faarketmiyorum sanki cok yiyor gibiyim siz deyince axaba az mi dedim bir dr bu ara oturup yemiorum nedense ayakta atiorum agzima useniyorum sanirim20nil05
sterlicya6 kızlar ikimizinde menüsü dediğiniz kadar abartı değil ama içerisinde diyete uymayan şeyler var onlarında kalorisini hesapladığınızda günlük almanız gereken kaloriyi geçmiyor
A aaadddaaa canım sen yine çok az yemeye başladın ama biliyorsun sen bu kadar az yediğin zamanlarda kilo veremiyordun sen vücudunu iyi tanıyorsun ona göre ye![]()
ben kendim yapiorum ve dedigin gibi altini buzluga atiorum sonra tekrar cikarip yapiorum cok rahat oluyor diyetteki arkadaslar yulafla krep gibi de yapabilirsiniz pizzanin alt tabanini bir dr mercimegi yogurt ile cekiyorsun 1 yunurta bu da tam krep hamuru oluyor pizza icin kullanioabilir 3 tane tarif verdik gariKızlar şimdi mesajların çoğunu okudum
canim bliosun ben de cok seviorum fistik ezmesini sekersizi var 100 de 100 fistik ezmesi satiliyor evde cekmek zor blemdra yazik olablir gercekten ben fistik ezmeli kurabiyler yapiorum ya da hurmanin icine koyuyorum cok lezzetli oluyoronu cok istedim canimcim da ezme yapamadan yedim hep. cok severim.cok yerim. bu ara bu aliskanligimdan kurtuldum şükür. aklim hep fistik posetindeydi
evet her zaman evde yapiyorum ben de cok seyi
gecen cips yaptim
Evet canim tam olarak ben dedimdibazen çok az yemek de vucudun kendini korumaya almasına neden olur diyordu burda arkadaşlar . diyetisyene giden adddaaaa var mesela. ondan duydum böyle bi şey
Mercimekle pizza yada krep nasil olur bilemedimevet canim ama ilginc bir sekilde az yedigimi faarketmiyorum sanki cok yiyor gibiyim siz deyince axaba az mi dedim bir dr bu ara oturup yemiorum nedense ayakta atiorum agzima useniyorum sanirim
ben kendim yapiorum ve dedigin gibi altini buzluga atiorum sonra tekrar cikarip yapiorum cok rahat oluyor diyetteki arkadaslar yulafla krep gibi de yapabilirsiniz pizzanin alt tabanini bir dr mercimegi yogurt ile cekiyorsun 1 yunurta bu da tam krep hamuru oluyor pizza icin kullanioabilir 3 tane tarif verdik gari
canim bliosun ben de cok seviorum fistik ezmesini sekersizi var 100 de 100 fistik ezmesi satiliyor evde cekmek zor blemdra yazik olablir gercekten ben fistik ezmeli kurabiyler yapiorum ya da hurmanin icine koyuyorum cok lezzetli oluyor
Evet canim tam olarak ben dedimdi![]()
Canim sen korumadamiydin kilomu veriyodun. Birileri korumadaydi galiba ama kimdi karisti hepsiEki Görüntüle 2649178
bu sabah yukardakiler
ve 1muz
4 çiğ köfte
1 kare bitter
adet dönemine giriyorum sanıorum.bugün yarın galiba.böyle yemem normalde. bi o dönemde...
Canım ben ya tam buğday unundan ya da yulaf unundan yapıyorumMercimekle pizza yada krep nasil olur bilemedimsiz bundanmi yapiyorsunuz krep yada pizzayi
Ben yulaf unundan ya da bundan yapiorum buni karataydan ogrendim inanki cok basit ve guzel bekledigin gibi degil kirmizi mercimegi bir gecen beklet suda ertesi gun süz icine bi yumurta sut veya yogurt koy ve blenderdan gecir krep gibi yap cok tok tutuyor yilaf unu da o sekilde biraz daha kalori istiosan ve guzel olsun diosan tam bugdaydan da yapablirsin tabiMercimekle pizza yada krep nasil olur bilemedimsiz bundanmi yapiyorsunuz krep yada pizzayi