Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü yediklerim
Kahvaltiya annem el acmasi borek yapmıs yememek cok zor oldu ama yemedim aferin bana 🤪

10.30 da
2 yumurtalı kıymalı yumurta
5 zeytin
Yarim salatalık
Azicik suzme peynir

Arada bol su

18.30 da
1 tabak tas kebabı
Yarım kase yoğurt
Bi kac kasık salata

Ayrica bugun 45 dk leslie 3 mil yaptim
Baya bi ter attim annemlerde internet oldugu icin yapabildim keske bizde de olsa her gun yaparim valla
Canmikolayı var indir videoyu sonra internetsiz yap :))))

Bugünkü yediklerim
Kahvaltiya annem el acmasi borek yapmıs yememek cok zor oldu ama yemedim aferin bana 🤪

10.30 da
5 zeytin
Yarim salatalık
Azicik suzme peynir

Arada bol su

18.30 da
1 tabak tas kebabıYarım kase yoğurt
Bi kac kasık salata

Baya bi ter attim annemlerde internet oldugu icin yapabildim keske bizde de olsa her gun yaparim valla
İkigün yapsam diz ağrısı beni perişan ediyor am belki bu akşam yaparm hevese geldim

Bugünkü yediklerim

10.30 da
5 zeytin
Yarim salatalık
Azicik suzme peynir

Arada bol su

18.30 da
1 tabak tas kebabı
Yarım kase yoğurt
Bi kac kasık salata

Cok iyi yapmissin cnm bu yontem uzerinden bir git bakalim neler olacak

Kizlar sabah 2 dilim ekmek bi dilim peynir 2 kayisi
Ara azcik leblebi 10 badem
Oglen 5 kasik barbunya cacik
Ara bi parca cikolata 1 ceviz 1 kayisi
Aksam 2 dilim ekmek 2 kofte azcik patlican 1 kasik yigurt
Smdi 116 kalorilik tadalle dondurma

Kızlar ben bir süre gelemeyebilirim benim gelen giden misafirlerim haftaya başlıyormuş bu hafta ancak temizlik yaparım herkesin dağılması benim evimde yalnız kalmam 1 ayı bulur bu süreçte yazlık, bayram, çocukların doğum günleri falan geçecek ama merak etmeyin mümkün olduğunca dikkatli olacağım spor yapacağım yoğunluğumda olacağı için kilo almayacam vermek konusunda söz veremem vucut kendini kilitlediğini düşünüyorum bu hafta hergün spor yaptım bariz kaçamaklar yapmadım özellikle akşam yemeklerinde çok dikkat ettim sadece 100 g aşağısını görebildim bugün.
İnşallah bayramdan sonra diyetisyen eşliğinde vermeye çalışacağım.
Bu süreçte de fırsat buldukça yine gelir hoş sohbetinize eşlik ederim tavsiye ve önerilerinizi dikkate alırım ancak süreklilik olmayabilir hepinizi seviyorum iyi geceler güzel arkadaşlarım 🥰

Bugünkü yediklerim

10.30 da
5 zeytin
Yarim salatalık
Azicik suzme peynir

Arada bol su

18.30 da
1 tabak tas kebabı
Yarım kase yoğurt
Bi kac kasık salata

Ben olsam dayanamayip yerdim valla 🙈 tebrik ederim canim
Kızlar ben bir süre gelemeyebilirim benim gelen giden misafirlerim haftaya başlıyormuş bu hafta ancak temizlik yaparım herkesin dağılması benim evimde yalnız kalmam 1 ayı bulur bu süreçte yazlık, bayram, çocukların doğum günleri falan geçecek ama merak etmeyin mümkün olduğunca dikkatli olacağım spor yapacağım yoğunluğumda olacağı için kilo almayacam vermek konusunda söz veremem vucut kendini kilitlediğini düşünüyorum bu hafta hergün spor yaptım bariz kaçamaklar yapmadım özellikle akşam yemeklerinde çok dikkat ettim sadece 100 g aşağısını görebildim bugün.
Bu süreçte de fırsat buldukça yine gelir hoş sohbetinize eşlik ederim tavsiye ve önerilerinizi dikkate alırım ancak süreklilik olmayabilir hepinizi seviyorum iyi geceler güzel arkadaşlarım 🥰
Kolay gelsin canim simdiden. Arada gel sohbet ederiz 😊

Cnm evet senin yogunluk.basliyor bnde katiliorum arada mutlaka gel sohnete ozletme.kendini

Bugünkü yediklerim
10.00 da
2 yumurtadan kıymalı yumurta
2 catal suzme peynir
5 zeytin
Çeyrek salatalık

Arada
Bol su

Aksam
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyon firinda kuzu tandir
1 bardak ayran
Az salata

Corbayi icmeyecektim sehriyeli diye ama gun icinde bisey yemedim bi de isim coktu kosturdum oyle olunca cok acikmistim
ev halkina yaninda pilav da vardi patates sogan biber garnituru de vardi patatesten ve pilavdan da yemedim

Bugünkü yediklerim
10.00 da
2 yumurtadan kıymalı yumurta
2 catal suzme peynir
5 zeytin
Çeyrek salatalık

Arada
Bol su

Aksam
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyon firinda kuzu tandir
1 bardak ayran
Az salata

Corbayi icmeyecektim sehriyeli diye ama gun icinde bisey yemedim bi de isim coktu kosturdum oyle olunca cok acikmistim
ev halkina yaninda pilav da vardi patates sogan biber garnituru de vardi patatesten ve pilavdan da yemedim
Canim ben de aslinda karbonu kesmek istiorum daha hizli verecegime bel ve cevresinin incelecegine inaniyorum nedense amann az var deyio kilo karbon yiyorum sen glutensiz beslenme kararini nasil aldin ve bu konudaki istikrarini nasil sagladini amlatir misin baska turlu kilo verememekten mi

Canim ben de aslinda karbonu kesmek istiorum daha hizli verecegime bel ve cevresinin incelecegine inaniyorum nedense amann az var deyio kilo karbon yiyorum sen glutensiz beslenme kararini nasil aldin ve bu konudaki istikrarini nasil sagladini amlatir misin baska turlu kilo verememekten mi
Canim ben glutenin bana iyi gelmedigini biliyorum tiroid hastalarina ve kan grubuma gore kullanmamam daha isabetli
Ayrica bu aralar ketojenik besleniyorum orda da karbonhidrati dusuk tutup yag poteini arttiriyorum saglikli yaglar tukettigim icin hic kabiz olmadım
Kac zamandir 60 lara cakildim kaldim ve bundan cok sıkıldım artik degissin istiyorum
kendi kendime bu yemekleri surekli yiyorsun zaten bi yere kacmiyorlar zayiflayinca da yiyebilirsin ama simdi yersen zayiflayamayacak hep boyle kalacaksin diyorum
Ayrica yagdan verdigimi biliyorum 1.7 kilo verdim ama bel cevrem ve basenlerim baya inceldi

IMG-20200708-WA0017.webp

Back
X