- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
yumurtanın bu şekilde dokunması kötü canım:26:..muzu ye bence ama yanında hurma kayısı falan da yersen kabızlığı önler bence..suyu da biraz arttırırsıneminim canim aslinda ilk basta bilmiyordum, trye gidince yeme düzenim degisti, sonra yine bikac gün üst üste yedim, sonra yine biraktim o arada aklima geldi acaba yumurtadan mi diye.. geldigimde tekrar basladim ve tekrar ara verdim denemek icin ve artik emin oldum yumurtadan oldugunacok üzüldüm ama ya, bi sürü sey yapiyordum onunla, ki yumurta salatasina da bayilirim
iste ama o da kabizligi azdiriyo yaa zaten basim dertte onunla![]()
Özlenmezmiiben senden daha kısa süredir görmüyorum hergün konuşuyorum ama hep hüzünleniyorum sıkıldım diyor anneneyide strese sokuyor
Evet cidden sıcaklarda çok zorluyor asabiyet de yapıyor bide uyku düzensizliği var ki sorma gitsin
He valla ilk kez bu sene 5 gün 5 gün alıyorum hafta sonunu kurtarmak içine bayramlada birleştirince iyi oluyor
hem de okullar açıldığında eşimin şehir dışına gitmesi gerekecek diye böyle yaptım
Mecburen annemlerin yazlığa gitcem bu sene böyle oldu napalım sağlık olsunda
Siz nereye gitceksiniz varmıydı plan ?
bizi neler bekliyor bakalım.
valla canım biz önce bi 10 gün antalya planı yapmıştık ama sonrasında geriye 15 gün hem benim aileme hem eşimiz ailesine yetmeyecekti..onun için bizde onu iptal ettik ve annemlere gidecez önce orada deniz zaten var..sonrasında da eltimler gelecek maraştan onlarla buluşup günübirlik geziler yapmayı planlıyoruz..hem kuzenlerde bir arada zaman geçirir hem de biz dedik..bu yıl böyle olsun..özlem giderelim.