- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safrancim aksam ayran veya sit koy canm gece kan sekerin dusmesin istersen2 gündür çok açlık yaşıyorum. Kahvaltıdan sonra akşamı zor ediyorum. Akşam yeyince de, geceyi zor ediyorum.
Çok açım![]()
Canım aralıklı oruç yapıyorum.aksam 6 sabah 10 şeklinde.Safrancim aksam ayran veya sit koy canm gece kan sekerin dusmesin istersen
Evet aralikli oruc yaptigini biliuorum.hani bazen cok aciktiginda cok kotu olmamak icin icebilirsin belki canim, en iyisini sen bilirsinCanım aralıklı oruç yapıyorum.aksam 6 sabah 10 şeklinde.
Ondan 6 dan sonra birşey yemiyorum. Aslında iyi gidiyordu ama 2 gündür çok yoğun açlık yaşamaya başladım. Bu akşam hep tarif sayfalarına baktım, açken aklım yemekte olduğundan tarif sayfalarında oluyorum hep
Şimdiden sabaha 2 yumurta planladim. Akşama da fırında sebze ve ızgara tavuk planladim. Kuvvetli yeyip açlık yaşamayayim yarın da diye.
Bir şey soracaktım ama sonraki mesajında açıklamışsın zaten:) bu da böyle alıntıda kaldı yazdım2 gündür çok açlık yaşıyorum. Kahvaltıdan sonra akşamı zor ediyorum. Akşam yeyince de, geceyi zor ediyorum.
Çok açım![]()
Canım toplamda çok değil yediklerin. Üzülecek bir şey yok iki kaşık pilav bir küçük puding. Sorun yok yaniGece sahur yaptım
2 dilim ekmek
2 dilim kaşarla yağsız tost
Amaaa şeytana uydum tüm gün oruçlu olacan ye birşey olmaz dedi ve küçük bir kup puding yedim
İftar
4 yk bamya yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
Herşey güzeldi taa ki kız tabağında 2 kaşık tavuklu pirinç pilavını bırakana kadar...
Onuda üstüne yedim ama başka birşey yemedim
Sade nescafe içtim yemekten sonra
Şimdi de kalkıp yatsıyı kılıp tesbihlerimi çekip yatmayı planlıyorum mutfağı falan olduğu gibi bırakacağım çocuklardan ikisini uyuttum Allah nasip ederse 12ye kadar uyumak istiyorum bu gece
Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin canım benim mide sağlam ama çookk uykum var akşam yatmayı öğrenmem lazım nasıl oluyor anlamıyorum her gece 3 ü görmeden yatamıyorum![]()
Valla safranin gozündrn asla kacmaz ben de ayni seyi dusundum
Allah kabul etsin sersumcum, menuler cok guzel masallah
Allah kabul etsin canım
Öncesinde yediklerin az geliyordur canım..Adaya katılıyorum..sabah;
domates salata peynir zeytin
2 dilim ekmek
çay
kahve
gün içinde hiç sıkıntı yok ama akşam fena oluyor
EferimmmEvet dilekçim arada oluyor öyle. 3 gündür daha iyiyim. Düştüğüm zaman kalkabiliyorum artık. Galiba büyüdüm![]()
Saaat aralığını mı değiştirsen canım..1 er saat ileri al mesela akşamı 7 yap..2 gündür çok açlık yaşıyorum. Kahvaltıdan sonra akşamı zor ediyorum. Akşam yeyince de, geceyi zor ediyorum.
Çok açım![]()
O tarif sayfaları insanın açlığını katlıyor bakma vazgeç bu huydan...Ben atlıyorum hemenCanım aralıklı oruç yapıyorum.aksam 6 sabah 10 şeklinde.
Ondan 6 dan sonra birşey yemiyorum. Aslında iyi gidiyordu ama 2 gündür çok yoğun açlık yaşamaya başladım. Bu akşam hep tarif sayfalarına baktım, açken aklım yemekte olduğundan tarif sayfalarında oluyorum hep
Şimdiden sabaha 2 yumurta planladim. Akşama da fırında sebze ve ızgara tavuk planladim. Kuvvetli yeyip açlık yaşamayayim yarın da diye.
Hayirli kandiller canim Allah kabul etsinCANIMALR SELAM HAYIRLI KANDİLLER DİLİYORUMM BUGÜN NİYETLİYİM ALLAH KABUL EDERSE İNŞAALLAH MİDEMİ DE RUHUMU DA DİNLENDİRİR GÖRÜŞÜRÜZ YARIN İNŞAALLAH :)
hangi sayfa şekercim o.55 olmamissindir, en fazla 53
Geçen bir tarif paylaşmıştın ya, ne yaptın yaptın mı onu.
YouTube de o sayfaya abone oldum. Yaptıklarını izliyorum, terapi gibi![]()
büyüdün, demek ki canım benimmmm. zaman her şeye çare sanki.Evet dilekçim arada oluyor öyle. 3 gündür daha iyiyim. Düştüğüm zaman kalkabiliyorum artık. Galiba büyüdüm![]()
sağol canım benimHayirli kandiller canim Allah kabul etsin
Herkesin kandili mübarek olsun![]()