Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Safrancim aksam ayran veya sit koy canm gece kan sekerin dusmesin istersen
Canım aralıklı oruç yapıyorum.aksam 6 sabah 10 şeklinde.

Ondan 6 dan sonra birşey yemiyorum. Aslında iyi gidiyordu ama 2 gündür çok yoğun açlık yaşamaya başladım. Bu akşam hep tarif sayfalarına baktım, açken aklım yemekte olduğundan tarif sayfalarında oluyorum hep 🤭

Şimdiden sabaha 2 yumurta planladim. Akşama da fırında sebze ve ızgara tavuk planladim. Kuvvetli yeyip açlık yaşamayayim yarın da diye.

Gece sahur yaptım
2 dilim ekmek
2 dilim kaşarla yağsız tost

Amaaa şeytana uydum tüm gün oruçlu olacan ye birşey olmaz dedi ve küçük bir kup puding yedim:kızgın:

İftar
4 yk bamya yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

Herşey güzeldi taa ki kız tabağında 2 kaşık tavuklu pirinç pilavını bırakana kadar...
Onuda üstüne yedim ama başka birşey yemedim

Sade nescafe içtim yemekten sonra

Şimdi de kalkıp yatsıyı kılıp tesbihlerimi çekip yatmayı planlıyorum mutfağı falan olduğu gibi bırakacağım çocuklardan ikisini uyuttum Allah nasip ederse 12ye kadar uyumak istiyorum bu gece

Ondan 6 dan sonra birşey yemiyorum. Aslında iyi gidiyordu ama 2 gündür çok yoğun açlık yaşamaya başladım. Bu akşam hep tarif sayfalarına baktım, açken aklım yemekte olduğundan tarif sayfalarında oluyorum hep 🤭

Şimdiden sabaha 2 yumurta planladim. Akşama da fırında sebze ve ızgara tavuk planladim. Kuvvetli yeyip açlık yaşamayayim yarın da diye.
Evet aralikli oruc yaptigini biliuorum.hani bazen cok aciktiginda cok kotu olmamak icin icebilirsin belki canim, en iyisini sen bilirsin

2 gündür çok açlık yaşıyorum. Kahvaltıdan sonra akşamı zor ediyorum. Akşam yeyince de, geceyi zor ediyorum.

Çok açım 😢
Bir şey soracaktım ama sonraki mesajında açıklamışsın zaten:) bu da böyle alıntıda kaldı yazdım 😄😄
Gece sahur yaptım
2 dilim ekmek
2 dilim kaşarla yağsız tost

Amaaa şeytana uydum tüm gün oruçlu olacan ye birşey olmaz dedi ve küçük bir kup puding yedim:kızgın:

İftar
4 yk bamya yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

Herşey güzeldi taa ki kız tabağında 2 kaşık tavuklu pirinç pilavını bırakana kadar...
Onuda üstüne yedim ama başka birşey yemedim

Sade nescafe içtim yemekten sonra

Şimdi de kalkıp yatsıyı kılıp tesbihlerimi çekip yatmayı planlıyorum mutfağı falan olduğu gibi bırakacağım çocuklardan ikisini uyuttum Allah nasip ederse 12ye kadar uyumak istiyorum bu gece
Canım toplamda çok değil yediklerin. Üzülecek bir şey yok iki kaşık pilav bir küçük puding. Sorun yok yani ;)

Ben de dün yediklerimi yazayım

Sabah sirkeli su
Kahvaltı 2 kuru incir, 2-3 ceviz

Öğlen bir kase yoğurt, 2 kaşık kuru üzüm

Akşam
1,5 kepçe susuz kuru fasülye
1 sıkım çiğköfte
Az turşu

Akşam kahveyle 1 hurma yedim.
Aralarda çay kahve içiyorum onları aklımda tutamıyorum:)

Bugün evdeyim daha düzenli beslenirim inşallah. İşe gidince sıkıntı oluyor öğünler.

Allah kabul etsin canım
:KK68:
Allah kabul etsin canım benim mide sağlam ama çookk uykum var akşam yatmayı öğrenmem lazım nasıl oluyor anlamıyorum her gece 3 ü görmeden yatamıyorum 🤷🏼‍♀️
Valla safranin gozündrn asla kacmaz ben de ayni seyi dusundum😊😊

Allah kabul etsin sersumcum, menuler cok guzel masallah
Allah kabul etsin canım
sabah;
domates salata peynir zeytin
2 dilim ekmek
çay

kahve

gün içinde hiç sıkıntı yok ama akşam fena oluyor
Öncesinde yediklerin az geliyordur canım..Adaya katılıyorum..

Evet dilekçim arada oluyor öyle. 3 gündür daha iyiyim. Düştüğüm zaman kalkabiliyorum artık. Galiba büyüdüm 😊
Eferimmm:KK9::KK9:
2 gündür çok açlık yaşıyorum. Kahvaltıdan sonra akşamı zor ediyorum. Akşam yeyince de, geceyi zor ediyorum.

Çok açım 😢
Saaat aralığını mı değiştirsen canım..1 er saat ileri al mesela akşamı 7 yap..:KK64:

O tarif sayfaları insanın açlığını katlıyor bakma vazgeç bu huydan...Ben atlıyorum hemen

Günaydın güzeller...

Dün akşam resimdekilerin yanında 1 top profiterol ve 2 kaşık da makarna yedim:KK23:

1.webp

Bu sabah

2.webp

Şişedeki kefir

Back
X