Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar good morning sabah erken uyandım uyanır uyanmaz 2 bardak su bu çok önemli güne suyla başlamak metabolizmanın kendine gelmesini sağlıyor. Sabah kahvaltısı yumurta salatası yeşillikle birlikte mısır patlaginin üzerine sürülmüş krem peynir ve bir dilim beyaz peynir. Türk kahvesi ara öğün sütlü nescafe. 1 dilim kek bu bildiğiniz undan kek deil. Tarifi vereyim deneyin çok sağlıklı. 2 yumurtayı kırıyoruz. köpük oluncaya kadar cirpiyoruz. Daha sonra bir kabin içersine 2 muzu ezin içersine 1 kasik süzme yoğurt yoksa normal yoğurt koyuyoruz. 2 kasik pekmez ekliyoruz 2 su bardağı hindistancevizi ekliyoruz. 1 paket kabartma tozu ekliyoruz çırpıyoruz köpük haline gelen yumurtaları ekliyoruz çırpıyoruz tekrar. Içine fındık fıstık parçalayarak, kuru üzüm 5 adet ekliyoruz. Kek kalıbına döküyoruz. Süre vermiyorum herkesin fırını farklıdır ben 180 derecede 30 dakikada pisti. 1 dilim ondan yedim kızlar inanın normal keklerden farkı yok.
Good morning teacher :KK75:

Canım kardeşim ve babama bulaşmadi sanırım onlar iyiler.

Annemde ağrısı var işte canim. Sürekli başı yastıkta yatıyor. Ondan önce ayağını incitmisti, o yüzden hastaneye gitti hastaneden kaptiginindusunuyoruz. Ayağının ağrısı da çok, iç kanama olmuş ayakta kırık yok ama.

Hem ayak ağrısı hem Corona üst üste geldi yani onda.
Rabbim birdaha yasatmasin bu sıkıntıları insallah en kisa zamanda rabbim sifa versin🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Gurur duydum vallahi. ogretmenlik annemden ve teyzoslarimdan bana gecmis. Çünkü hepsi öğretmen. Ama senin içine doğmuş vallahi .. turizm otelcilik lisesinde önbüro eğitmenliği yaptim ....... 😉😉😉😉😉😉😉😉❤❤❤❤
Galiba en son İngilizce dersinde hocadan duymuşum, good morningi okuyunca teacher kendiliğinden çıktı :)))
Benim de annem ve teyzoşlarım öğretmen😇 babam ve eniştoşlarım da öyle 😂😂

Annemde ağrısı var işte canim. Sürekli başı yastıkta yatıyor. Ondan önce ayağını incitmisti, o yüzden hastaneye gitti hastaneden kaptiginindusunuyoruz. Ayağının ağrısı da çok, iç kanama olmuş ayakta kırık yok ama.

canım benim geçmiş olsun . bilmiyordum bak .
annen kaza mı geçirdi . ne oldu ayağına ki.

Allah acil şifa versin canım, umarım bir an önce iyileşir

Arabayla mı gidiyorsun canım?
Öğlen arası gidilebilecek kadar yakın mıydı ev? Aklımda kalmamış
yakın canım . 10 km .
öğle arası git gel yapıyorum . tam mesaiye geçtik ya. mecbur .
büyük oğlanın lise sınavı vardı.
ortanca okuldaydı.
küçük evde tek kalacak diye biraz fazla sürat yaptım hatta. onu düşünüyordum daha yavaş gitmeliyim diye. 3 kez ceza yedim 1 ayda. şu ara gelen ceza yok bin şükür.
gözüm hız göstergesinde hep . sınırı aşmadığımı düşünüyorum . ışıkları da ihlal etmedim . daha dikkatliyim .
6 ay olmuş arabayı alalı.
şimdi sıfır araba bakıyorum . 140-150 ye en ucuzlardan .
ikinci el sanayiden çıkmıyor canımcım.

sen neler yapıyorsun . iyi misin . işte misin .

Galiba en son İngilizce dersinde hocadan duymuşum, good morningi okuyunca teacher kendiliğinden çıktı :)))
Benim de annem ve teyzoşlarım öğretmen😇 babam ve eniştoşlarım da öyle 😂😂
Ne güzel bizdede öyle vallahi herkes öğretmen bir kucuk teyzem doktor. Bizim ev okul gibiydi vallahi yurtdışına gidinceye kadar kendimi okulda hissediyodum evde 😉😉😉😉😉😉😁😁😁

yakın canım . 10 km .
öğle arası git gel yapıyorum . tam mesaiye geçtik ya. mecbur .
büyük oğlanın lise sınavı vardı.
ortanca okuldaydı.
küçük evde tek kalacak diye biraz fazla sürat yaptım hatta. onu düşünüyordum daha yavaş gitmeliyim diye. 3 kez ceza yedim 1 ayda. şu ara gelen ceza yok bin şükür.
gözüm hız göstergesinde hep . sınırı aşmadığımı düşünüyorum . ışıkları da ihlal etmedim . daha dikkatliyim .
6 ay olmuş arabayı alalı.
şimdi sıfır araba bakıyorum . 140-150 ye en ucuzlardan .
ikinci el sanayiden çıkmıyor canımcım.

sen neler yapıyorsun . iyi misin . işte misin .
Oo maşallah 🤩
İnşallah alırsın canım, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Ben de işteyim evet. Bitmek bilmeyen bir mesai girdabında gibiyim 🤣🤣
İyi değilim bence ama manik günümdeyim bugün :KK53:

Oo maşallah 🤩
İnşallah alırsın canım, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Ben de işteyim evet. Bitmek bilmeyen bir mesai girdabında gibiyim 🤣🤣
İyi değilim bence ama manik günümdeyim bugün :KK53:
geçen, yıldım, kelimesinden baya bi etkilenmiştin.
ben de senin girdap-tan çok etkilendim . :KK53:

Öğlen menüsü: Marul dürüm. 4 tane marulu kuruttuktan sonra yarim pişirme kağıdının üstüne eşit olark altlı üstlü yerleştirdim arasına süzme yoğurtlu ve kekikten yapılan sosu güzelce yaydım arasına pisirdigim tavuk parçalarını koydum üzerine bir dilim domates soğan parçaları yerleştirdim.kagidi dikkatli bir sekilde iki yanindan marullar durum sekline gelecek sekilde yuvarladim ortadan ikiye kestim kagidin yarisina kadar kopardim .marullar durum sekline geldi. Bu da benim yalanci tavuk dürüm. Normalde lavasi ben keten tohumundan yapiyorum.valla üşendim. Oglen yemeginin arkasina turk kahvesi ictim ilkindi 1 elma ve kiraz sapi cayi. Bu arada kizlar internetten mercimek unundan yapılmış organik spagetti makarna siparişi verdim.bu makarnayı ben internette görmüştüm yanında organik sadece hindistancevizi yağıyla yapılmış italyan sosları sipariş ettim gelince foto koyarım.

Back
X