evet roidmi teknoosad a var ama 5.500 e çıktı fiyat .Onlarında sitesine bak vardır belki.
İşyerinde yiyemiyorum. Evde boşluktan tıkınıyorum benafiyet olsun . yemeden durmuşsun . o da başarı . tebrik ederim hayal hatunum
yesen bile bunlar zararsız demi. cıs değil . çok yersen cıs
Canimcim bozulmadi ama fircasini degistirdik ara ara degistirmek gerekiyor cunku, firca yamuluyor vir de bazen alet kafayi yiyor bazi yeri supur.eyi unutyor tekrar oraya gondrriyorum sonucta robot olayi daha yeni bir olay mukemmel aletler degiller ama eminim gelisecekler, arkadasim da aynisini aldi cok memnun hic yorulmuyoruz ama alet ara ara kafayi yemiyor degilumarım bozulmaz . ne zaman aldın . hiç bozuldu mu.
Evet canim benim esim de alman asisini sectiA aaadddaaa cımSafransari cım .
artık aşılanıyor eşleriniz .
aşı tercih hakkınız olacak mıymış acaba.
Avm de olur evetAVM de yok mu canim ? AVM de oluyor genelde magazalari
Kahvaltı
2 yumurtali biberli omlet
1 kaşık tulum peyniri
1 salatalık
1 dilim ekmek, bal, kaymak
Ara
1 hurma
Biraz çerez
Akşam
1.5 lahmacun
Salata
1 bardak ayran
Samsung powerband 6.799. TlBir robot süpürge çıkmış 7000 tl fiatı süper bisey
canım bende anker markasını öneriririm biraz pahalı diğerlerine göre ama emiş gücü yüksek silme süpürge wifi özellikli çok rahat birşey çalışanlar için bencetamam canım . benim de baktığım buydu
tavsiye eden arkadaş da bunu kullanıyormuş . memnun muş
internetten alacağız tabiki değil mi. umarım sağlam getirirler .
Güzelmiş vallahi güle güle kullanbu benimki teknosadan aldık
kız taze çıtır gelin seniiibu benimki teknosadan aldık
Yaşasın sana yetiştim şimdi daha çok gazlandım hadi hodri meydan bende 80,4Anammm ne yazmışsınız öyleee oku oku bitiremedim...
Bildirim zamanı
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:81.8 kg
bu hafta:80,6 kg
fark:-1200gr
Toplam fark:11.3 kg
İyi başladım şükür ..Haftaya yine 7 leri görüp tam gaz devam inşallah
nadalllllYaşasın sana yetiştim şimdi daha çok gazlandım hadi hodri meydan bende 80,4
Bir haftada 1200 çok iyi maşallah ben geçen hafta kendime savaş açtım yine 1000 g ancak gitti bu hafta o kadar gitmez herhalde evde düzen yok
Canim gün içinde çok acımıyorsan yumurtayı 2 ye çıkar. 1 yumurta 70 kalori zaten. 2 yumurta daha doyurucu olur.Günaydın kızlar girip çıkıp yememek için bugün ağzıma attığım her lokmayı buraya atıcam
Kahvaltı
1 kaşık kavrulmuş biber ile 1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Şimdi sade nescafemi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?