Harikasın yaaaa eskiden hatvan barikatlarına götürülüyordu fakat hafta sonları yasak olduğu için insanlar artık hayvanlara yiyecek goturemez oldu ben kalan ekmekleri balkonlara koyuyorum kuşlarda faydalansın diye doberman kopecigim vardı benim yasaklanınca turkiyede aldılar ben bütün yiyecekleri sokaklara veriyorum ki cancagizlarda yararlansın bu pandemide unutuldular maalesefNadalcim evde cocuklardan arta kalanlari sokak hayvanlari icin verebilirsin, onceden ven hic yemek atmazdim hepsini agzima atardim, sonra baktim bizden arta bisey kalmazsa hepsi ax kaliyor eti cinleri yumurta veya ekmekleri dok kaba ustune de sut koy hepsini yerler hem de sen onlarin cope gitmedigini hayvanlarin yedigini bilirsin boylece rahat edersin
Kedigillerim vardı mama veririm canlarıma hepsi birer birer ölünce artık hiçbişey beslemeyeceğim dedim biri doğum yaparken öldü bir van kedim vardı annemlerde bakiyorduk bebek gibi cik afedersin kiskanc hayvanin insan olan hayvanin biri zehirlemis kasten canim yandi 3 gun ağladım o bana kuzenimin hediyesiydi hepsi ölünce ben bidaha beslemeyeceğim dedim ama annem bahçeyi doldurmuş yine mamalarla gelsin yesinler hayvancagizlar diye içim gidiyor bunlarda ölürse diyeNadalcim evde cocuklardan arta kalanlari sokak hayvanlari icin verebilirsin, onceden ven hic yemek atmazdim hepsini agzima atardim, sonra baktim bizden arta bisey kalmazsa hepsi ax kaliyor eti cinleri yumurta veya ekmekleri dok kaba ustune de sut koy hepsini yerler hem de sen onlarin cope gitmedigini hayvanlarin yedigini bilirsin boylece rahat edersin
Canim bosnak böreğini ben yapmıştım. Buzluğa da koymuştum.Nasıl yemezsin ya nasıl yapıyoruz bunu ben yapamıyorum hemde tabağıma inmişken
O konuda bendede sorun yok beton gibiyim etim çok sıkı belkide ondan gitmiyordur
Canım anladığım kadarıyla çöpe gidecek diye yemiyor, gözü gördüğü için yiyor. Eti cin filan çöpe gitmez bir şekilde yenir çünkü :)Nadalcim evde cocuklardan arta kalanlari sokak hayvanlari icin verebilirsin, onceden ven hic yemek atmazdim hepsini agzima atardim, sonra baktim bizden arta bisey kalmazsa hepsi ax kaliyor eti cinleri yumurta veya ekmekleri dok kaba ustune de sut koy hepsini yerler hem de sen onlarin cope gitmedigini hayvanlarin yedigini bilirsin boylece rahat edersin
Benim de kedim var sokaktaki kedileri de besliyorum cok seviyorum kedi kopek kusHarikasın yaaaa eskiden hatvan barikatlarına götürülüyordu fakat hafta sonları yasak olduğu için insanlar artık hayvanlara yiyecek goturemez oldu ben kalan ekmekleri balkonlara koyuyorum kuşlarda faydalansın diye doberman kopecigim vardı benim yasaklanınca turkiyede aldılar ben bütün yiyecekleri sokaklara veriyorum ki cancagizlarda yararlansın bu pandemide unutuldular maalesef
Bir konusmamizda sanki cope yemek atmam demisti nadal hatta esprri yapti boyle diye diye benim midem çöp oldu diye oradan aklima geldiCanım anladığım kadarıyla çöpe gidecek diye yemiyor, gözü gördüğü için yiyor. Eti cin filan çöpe gitmez bir şekilde yenir çünkü :)
Canım ikiside oluyor gözüm görüncede yiyorum çöpe gitmesin diye de yiyorum ben hep yiyorum ya bahanem bol.Canım anladığım kadarıyla çöpe gidecek diye yemiyor, gözü gördüğü için yiyor. Eti cin filan çöpe gitmez bir şekilde yenir çünkü :)
Yemeyi seviyoruz yaa napalım:))Canım ikiside oluyor gözüm görüncede yiyorum çöpe gitmesin diye de yiyorum ben hep yiyorum ya bahanem bol.
Üzülünce yiyorum, sevinince yiyorum, yorulunca yiyorum, dinlenirken yine yiyorum örnekler sonsuz... iştah kesici hap falan yok mu ya
Nadallll harikasin canimmm ellerine sağlıkUnutmadan yazayım
Crunch çikolatanın bir harfini yedim
Bi tanede kuru incir yedim
Adaaacım dediğini dikkate aldım sabah çocuklar çikolatalı ekmek istemişti kız yememiş parçalamış bırakmış hemen boş kutuya koydum akşama kadar biriktirip üstüne süt döküp kedilere indirecem
Eşim görse izin vermez şeker kedi köpeklerde katarakta sebep oluyormuş hayvanları kör mü edecen diye başlardıNadallll harikasin canimmm ellerine sağlıknasıl sevinecek hayvanciklar hemide cikolatali ekmek yiyecekler
Ebet seker birazcik seymis ama az yiyorlar ekmekleri ve sutleri cok severlerEşim görse izin vermez şeker kedi köpeklerde katarakta sebep oluyormuş hayvanları kör mü edecen diye başlardı
sağol canısı daha güzelleri sizin olsunGüzelmiş vallahi güle güle kullan
canımmmsss napim amaaa çalışıyorum :))) eşimde halimi gördü yetişemiyorumm hehehhekız taze çıtır gelin seniii
hiç bi şeyden de eksik kalma sen.
e bunun markası neyin görünmüyor
sağol canısı daha güzelleri sizin olsun
canımmmsss napim amaaa çalışıyorum :))) eşimde halimi gördü yetişemiyorumm hehehhe
yani bencede çalışan almalı ya durum müsaitse ki artık her bütçeye uygun var yanii saol canim ❤❤❤❤❤❤❤
çikolatanın bir harfiiiiUnutmadan yazayım
Crunch çikolatanın bir harfini yedim
Bi tanede kuru incir yedim
Adaaacım dediğini dikkate aldım sabah çocuklar çikolatalı ekmek istemişti kız yememiş parçalamış bırakmış hemen boş kutuya koydum akşama kadar biriktirip üstüne süt döküp kedilere indirecem
yaaaa kıyammammammammmmmmmmmmmmmsağol canısı daha güzelleri sizin olsun
canımmmsss napim amaaa çalışıyorum :))) eşimde halimi gördü yetişemiyorumm hehehhe
yani bencede çalışan almalı ya durum müsaitse ki artık her bütçeye uygun var yanii
Canim ilk zamanlarda yaptırdın, yaptırdın zaten, sonra yüz göz olunca yapmıyorlaryaaaa kıyammammammammmmmmmmmmmmm sanaaa
yetişemiyormuş
akıllı kadınsın minnoşumm
bayılıyorum sana.
senin kadar olamadım ya ona yanarım .
evliliğin başında senin gibi yapaydım . ah kafam ah.
saçımı süpürge ettim ne robot süpürgesi . hala saçlarımı süpürge ediyorum yaaaww.
daha aldıramadım . çalışıyorum olacak . alacak o süpürgeyi baağaaa
neyi safran cım. beynim durdu. süpürgeyi miCanim ilk zamanlarda yaptırdın, yaptırdın zaten, sonra yüz göz olunca yapmıyorlar
Süpürge vs işte istediğin seyleri.neyi safran cım. beynim durdu. süpürgeyi mi
anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?