Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Harikasın yaaaa eskiden hatvan barikatlarına götürülüyordu fakat hafta sonları yasak olduğu için insanlar artık hayvanlara yiyecek goturemez oldu ben kalan ekmekleri balkonlara koyuyorum kuşlarda faydalansın diye doberman kopecigim vardı benim yasaklanınca turkiyede aldılar ben bütün yiyecekleri sokaklara veriyorum ki cancagizlarda yararlansın bu pandemide unutuldular maalesef

Kedigillerim vardı mama veririm canlarıma hepsi birer birer ölünce artık hiçbişey beslemeyeceğim dedim biri doğum yaparken öldü bir van kedim vardı annemlerde bakiyorduk bebek gibi cik afedersin kiskanc hayvanin insan olan hayvanin biri zehirlemis kasten canim yandi 3 gun ağladım o bana kuzenimin hediyesiydi hepsi ölünce ben bidaha beslemeyeceğim dedim ama annem bahçeyi doldurmuş yine mamalarla gelsin yesinler hayvancagizlar diye içim gidiyor bunlarda ölürse diye

Nasıl yemezsin ya nasıl yapıyoruz bunu ben yapamıyorum hemde tabağıma inmişken

O konuda bendede sorun yok beton gibiyim etim çok sıkı belkide ondan gitmiyordur
Canim bosnak böreğini ben yapmıştım. Buzluğa da koymuştum.
Sabah eşimi aniden göreve çağırdılar.
Evde ekmek yoktu, bende buzlutaki böreği çıkardım, kendim de bir parça aldım.
Benimkinin buzu tam çözülmemiş, ondan yarısını yiyebildim
Yoksa bende yarimci değilim

Canım anladığım kadarıyla çöpe gidecek diye yemiyor, gözü gördüğü için yiyor. Eti cin filan çöpe gitmez bir şekilde yenir çünkü :)

Benim de kedim var sokaktaki kedileri de besliyorum cok seviyorum kedi kopek kus
Senin kedilerin icin cok uzuldum suanda cunku kaybetmek ne demek az cok anlayabliyorum benim kedicik hastalandiginda oturup aglamistim baya cok korkmustum ona birsey olsa birdaha evde besleyemem dedim ben de senin gibi
Canım anladığım kadarıyla çöpe gidecek diye yemiyor, gözü gördüğü için yiyor. Eti cin filan çöpe gitmez bir şekilde yenir çünkü :)
Bir konusmamizda sanki cope yemek atmam demisti nadal hatta esprri yapti boyle diye diye benim midem çöp oldu diye oradan aklima geldiaynisini kendim de yaptigim icin hatirladim, simdi hayvanciklara verince bir cesit rahatlama oluyor diye dedimdi ama senin dedigin faktor de var bence eti cin ya alinmasin ya havanlar sutle yesin

Canım ikiside oluyor gözüm görüncede yiyorum çöpe gitmesin diye de yiyorum ben hep yiyorum ya bahanem bol.
Üzülünce yiyorum, sevinince yiyorum, yorulunca yiyorum, dinlenirken yine yiyorum örnekler sonsuz... iştah kesici hap falan yok mu ya

Unutmadan yazayım
Crunch çikolatanın bir harfini yedim
Bi tanede kuru incir yedim

Adaaacım dediğini dikkate aldım sabah çocuklar çikolatalı ekmek istemişti kız yememiş parçalamış bırakmış hemen boş kutuya koydum akşama kadar biriktirip üstüne süt döküp kedilere indirecem

Nadallll harikasin canimmm ellerine sağlık nasıl sevinecek hayvanciklar hemide cikolatali ekmek yiyecekler

Güzelmiş vallahi güle güle kullan
sağol canısı daha güzelleri sizin olsun
kız taze çıtır gelin seniii
hiç bi şeyden de eksik kalma sen.

e bunun markası neyin görünmüyor
canımmmsss napim amaaa çalışıyorum :))) eşimde halimi gördü yetişemiyorumm hehehhe

yani bencede çalışan almalı ya durum müsaitse ki artık her bütçeye uygun var yanii

çikolatanın bir harfiiii
bendensin .
dün ben de 2 paket aldım .
11001 den
10 tl alışverişe veriyorlar .
2 paket aldım.
arabaya binince hemen 1 harfini yedim .

yaaaa kıyammammammammmmmmmmmmmmm
yetişemiyormuş

akıllı kadınsın minnoşumm
bayılıyorum sana.
senin kadar olamadım ya ona yanarım .
evliliğin başında senin gibi yapaydım . ah kafam ah.
saçımı süpürge ettim ne robot süpürgesi . hala saçlarımı süpürge ediyorum yaaaww.

daha aldıramadım . çalışıyorum olacak . alacak o süpürgeyi baağaaa

Son düzenleme:
Canim ilk zamanlarda yaptırdın, yaptırdın zaten, sonra yüz göz olunca yapmıyorlar

neyi safran cım. beynim durdu. süpürgeyi mi
anlamadım
Süpürge vs işte istediğin seyleri.

Eşim ilk evlendiginizde 1000 lira vereyim, eve aksessuar al dedi, işte vazo tablo vs gibi. O zamanlar da 1000 lira iyi para

Bende o zaman begendikce alırım, birden ararsan bulunmaz, gözüme carptikca begendikce alayım dedim.

Neyse almadım öyle şeyler.

Geçenlerde birşey beğendim, bunları alalım dedim. Tabi artık aldirabilmek ne mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…